Ești pe cale să te angajezi și nu știi ce să alegi dintre un serviciu într-un birou pretențios și meseria de model de videochat? Cea de-a doua variantă este alegerea corectă, iar ca să te convingi noi, echipa CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, ți-am pregătit o listă de trei argumente imbatabile.
 

3 Avantaje ale meseriei de model de videochat comparată cu o slujbă de birou

 

#1 Salariu pe măsura efortului depus

 
Când semnezi un contract de muncă de opt ore pe zi pentru o slujbă de birou, îți dai acordul și cu privire la sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Dar niciodată în realitate atribuțiile tale nu se vor rezuma doar la ceea ce scrie în contract. Bineînțeles că dacă nu ești de acord cu ceea ce ți se cere, poți să renunți în orice moment pentru că nu ești obligată să faci nimic în plus față de lucrurile pentru care ți-ai dat deja acordul. Dar ai curajul să-ți dai demisia chiar dacă știi că efortul tău pentru sarcinile suplimentare nu se va regăsi și în plata de le sfârșitul lunii?
 
Ca model de videochat pe de altă parte, lucrurile stau altfel. La CamStars Studio salariul tău nu este unul fix, ci vei primi 60% din încasări. Astfel, cu cât petreci mai mult timp online, cu atât salariul tău este mai mare. Prima plată, chiar și fără experiență anterioară, datorită îndrumării pe care ți-o vom oferi, va fi de câteva mii de lei, iar pentru lunile următoare cerul este limita.
 

#2 Un program flexibil pe care ești liberă să-l stabilești așa cum îți place

 
Când începi munca de la ora 9:00 dimineața și ieși de la birou la 17:00 sau la 18:00, cum ai putea să-ți mai faci timp și pentru alte activități? După opt sau nouă ore de birou, tot ce îți dorești este să te întinzi în pat, să te bagi într-o plapumă pufoasă și să dai drumul la televizor, a doua zi luând-o de la capăt. Și chiar dacă acest stil de viață te mulțumește în primele săptămâni, cu timpul devine obositor și te face să te întrebi în ce direcție se va îndrepta existența ta.
 
În comparație, lucrând cu noi la CamStars Studio, fiecare zi va fi exact așa cum îți dorești tu. Este adevărat că ai mai multe șanse să-ți crești semnificativ câștigurile dacă stai mai mult timp online, dar poate că ai și alte proiecte de care vrei să te ocupi și cu o astfel de meserie îți poți face timp pentru toate. Nu noi îți dictăm programul, ci tu ești liberă să ți-l faci cum vrei în funcție de celelalte activități și sarcini pe care le ai de îndeplinit sau timpul liber pe care vrei să-l petreci cu familia, prietenii, iubitul sau chiar de una singură.
 

#3 Videochatul este un loc un poți să te exprimi

 
Dacă nu ești adepta costumelor monotone, a sacourilor rigide și a fustelor până la genunchi pe care să le porți cu stil de dimineața până seara, atunci munca de birou nu este neapărat pentru tine. Mai ales dacă este vorba de o meserie ca cea de bancher, secretară sau avocat și multe alte slujbe în care ești nevoită să te întâlnești direct cu clienții și să-i convingi de calitatea și profesionalismul companiei pe care o reprezinți, dar nu îți place ținuta office, atunci înseamnă că nu prea vei prinde rădăcini la noul tău loc de muncă.
 
În schimb, ca model de videochat ești liberă să porți ceea ce îți place. Îmbracă-te în fustițe scurte sau blugi comozi care să-ți pună în evidență picioarele; Rochii de vară din satin sau dantelă care să-ți scoată în evidență feminitate și trăsăturile tale delicate; Sau adoptă un look de punkeriță și vei avea la fel de mult succes pentru că în domeniul videochatului se găsesc clienți care apreciază toate stilurile vestimentare. Este mult mai ușor să-ți exprimi personalitatea și să te prezinți lumii exact așa cum ești tu atunci când ți se permite să te îmbraci cu ceea ce îți place.