CAMSTARS STUDIO BUCURESTI

ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI

NOI OPORTUNITATI FINANCIARE

Te asteptam la un interviu, intr-un mediu relaxant, unde putem sa te ajutam cu toate raspunsurile de care ai nevoie, in legatura cu acest domeniu.

ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI

Te asteptam in echipa noastra,aici gasesti confidentialitate si profesionalism. Lasa-ne sa te ajutam sa-ti indeplinesti toate visurile!

INDEPENDENTA FINANCIARA

Te ajutam sa fii independenta încă din prima zi. CamStars Studio angajeaza modele videochat cu sau fara experienta, cu varsta cuprinsa intre 18 – 50 ani.

BENEFICII CAMSTARS STUDIO

Venit Garantat de 1000$/luna. Bonus angajare & Bonus Recomandare. +60% comision & sedinte foto profesionale. Program flexibil & Training-uri personalizate.

ANGAJARE VIDEOCHAT BUCURESTI

CAMSTARS STUDIO
Angajam modele videochat 100% legal

Vrei siguranta si stabilitate? Te-ai saturat si tu de anunturile mincinoase? Atunci esti ca noi si te asteptam la un interviu sa iti dovedim ca ceea ce noi spunem este adevarat.

Locatia: Universitate

ANGAJARI VIDEOCHAT

Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni.

Image Icon

Daca inca nu te-ai convins, dar totusi vrei sa afli mai multe detalii, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

~ Echipa CamStars Studio, Bucuresti

CAMSTARS IN PRESA:

Intrebari despre Videochat

CE INSEAMNA UN PROGRAM FLEXIBIL?

Programul flexibil inseamna ca poti alege cand vrei sa lucrezi, dimineata, dupa-amiaza sau noaptea. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii este ca iti poti organiza programul de lucru in functie de nevoile tale.

Iti poti face programul in functie de orarul de la facultate sau in functie de alte activitati pe care le desfasori.

 • MA POT ANGAJA DACA MAI AM UN JOB?

  Sigur ca da. Multe dintre modelele noastre au inceput lucrand aici in paralel. Insa datorita realizarilor in acest domeniu, multe au renuntat la primul job. Foarte putine au in continuare doua locuri de munca. Totusi, ele reusesc sa faca asta, deoarece programul flexibil le ajuta sa jongleze cu ambele.

 • DE CE SA ALEG CAMSTARS STUDIO?

  Pentru ca activitatea este foarte bine organizata. Nu exista neintelegeri, iar salariile nu au intarziat niciodata. Ai siguranta zilei de maine. Datorita suportului poti ajunge sa castigi constant suficient de mult, astfel incat sa iti cumperi tot ce ti-ai dorit.

 • ESTE CAMSTARS STUDIO UN VIDEOCHAT LEGAL?

  CamStars Studio este un studio de videochat din Bucuresti 100% legal. Ne supunem legislatiei in vigoare. Platim taxele si impozitele aferente. Poti beneficia de asigurare de sanatate si pensie. Vei semna un contract in care sunt prevazute drepturile si obligatiile ambelor parti.

 • CUM ESTE CAMSTARS STUDIO DIFERIT?

  Suntem orientati catre modele – atata timp cat voi sunteti multumite, stim ca ne-am facut treaba bine. Nu ne dorim niste “robotei” care sa se incadreze in anumite standarde prestabilite si nu spunem nu ideilor voastre, noi cautam diversitate. Nu va vom impune un anumit stil de lucru. In masurile, greutatea sau experienta voasta, vom descoperi avantaje – Imbratisam noutatea. Suntem reali si corecti, nu promitem decat ceea ce putem oferi.

Devino acum un model de succes CamStars Studio

  CamStars Universitate

  Telefon: 0744 784 477
  Email: office@camstars.ro
  Address: Str. Coltei nr. 16

  CamStars Piata Unirii

  Telefon: 0744 784 477
  Email: office@camstars.ro
  Address: Bd. Unirii Nr. 63

  CamStars Piata Muncii

  Telefon: 0744 784 477
  Email: office@camstars.ro
  Address: Bd. Decebal Nr. 18