CAMSTARS STUDIO BUCURESTI

ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI

NOI OPORTUNITATI FINANCIARE

Te asteptam la un interviu wow, intr-un mediu relaxant, unde putem sa te ajutam cu toate raspunsurile de care ai nevoie in legatura cu videochatul.

ANGAJARE VIDEOCHAT BUCURESTI

Te asteptam in echipa noastra ca model, iti oferim confidentialitate si profesionalism. Videochatul CamStars te ajuta sa-ti indeplinesti toate visurile!

INDEPENDENTA FINANCIARA

Te ajutam sa fii independenta încă din prima zi. Videochatul CamStars angajeaza modele videochat cu sau fara experienta, cu varsta cuprinsa intre 18 – 50 ani.

BENEFICII VIDEOCHAT CAMSTARS STUDIO

Venit Garantat de 1000$/luna per model. Bonus angajare & Bonus Recomandare. +60% comision model & sedinte foto. Program flexibil & Training-uri personalizate.

ANGAJARE VIDEOCHAT BUCURESTI

CAMSTARS STUDIO
Angajam modele videochat 100% legal

Vrei siguranta si stabilitate? Te-ai saturat si tu de anunturile mincinoase de angajari pentru locuri de munca prost platite? Atunci esti ca noi si te asteptam la un interviu sa iti dovedim ca ceea ce noi spunem este adevarat.

Videochat locatie București: Universitate

ANGAJARI VIDEOCHAT

Hai alaturi de echipa CamStars pentru o cariera ca model sau trainer de top in industria adult.

Image Icon

Daca inca nu te-ai convins, dar totusi vrei sa afli mai multe detalii, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

~ Echipa CamStars, Bucuresti

CAMSTARS IN PRESA:

Intrebari despre angajari Videochat

CE INSEAMNA UN PROGRAM FLEXIBIL?

Programul flexibil inseamna ca poti alege cand vrei sa lucrezi, dimineata, dupa-amiaza sau noaptea. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii este ca iti poti organiza programul de lucru in functie de nevoile tale.

Iti poti face programul in functie de orarul de la facultate sau in functie de alte activitati pe care le desfasori.

In industria de videochat se fac angajari in mod constant, fiind o industrie in crestere continua!

 • MA POT ANGAJA DACA MAI AM UN JOB?

  Angajări modele videochat - Sigur ca da. Multe dintre modelele noastre au inceput lucrand aici in paralel. Insa datorita realizarilor in acest domeniu, multe au renuntat la primul job. Foarte putine au in continuare doua locuri de munca. Totusi, ele reusesc sa faca asta, deoarece programul flexibil le ajuta sa jongleze cu ambele.

 • DE CE SA ALEG CAMSTARS?

  Iti oferim o experienta wow si ai parte de activitate foarte bine organizata, 100% legal. Nu exista neintelegeri, iar salariile nu au intarziat niciodata. Ai siguranta zilei de maine. Datorita suportului poti ajunge sa castigi constant suficient de mult, astfel incat sa iti cumperi tot ce ti-ai dorit.

 • ESTE CAMSTARS UN VIDEOCHAT LEGAL?

  CamStars Studio este un studio de videochat din Bucuresti 100% legal. Ne supunem legislatiei in vigoare. Platim taxele si impozitele aferente. Poti beneficia de asigurare de sanatate si pensie. Vei semna un contract in care sunt prevazute drepturile si obligatiile ambelor parti.

 • CUM ESTE VIDEOCHATUL CAMSTARS DIFERIT?

  Suntem orientati catre modele – atata timp cat voi sunteti multumite, stim ca ne-am facut treaba bine. Nu ne dorim niste “robotei” care sa se incadreze in anumite standarde prestabilite si nu spunem nu ideilor voastre, noi cautam diversitate. Nu va vom impune un anumit stil de lucru. In masurile, greutatea sau experienta voasta, vom descoperi avantaje – Imbratisam noutatea. Suntem reali si corecti, nu promitem decat ceea ce putem oferi.

Devino acum un model de succes CamStars Studio

  CamStars Universitate

  Telefon: 0744 784 477
  Email: office@camstars.ro
  Address: Str. Coltei nr. 16

  CamStars Piata Unirii

  Telefon: 0744 784 477
  Email: office@camstars.ro
  Address: Bd. Unirii Nr. 63

  CamStars Piata Muncii

  Telefon: 0744 784 477
  Email: office@camstars.ro
  Address: Bd. Decebal Nr. 18