Orice femeie care vrea să încerce meseria de model de videochat probabil că și-a pus întrebarea dacă este mai bine să lucreze pe cont propriu folosindu-se de o aplicație sau să se angajeze la un studio. Dar începând cu aspectele legale și continuând cu detalii aparent mai puțin semnificative pentru atingerea succesului cum ar fi training-ul, importanța unui studio de videochat este indiscutabilă. De aceea, dacă și tu te gândești să dai o șansă acestei meserii, dar ești în cumpănă în legătură cu modul în care să profesezi, ți-am pregătit în acest articol de la CamStars Studio o serie de motive pentru care măcar pentru decor ar trebui să înclini în favoarea unui studio. Hai să începem!
 

Cum te ajută decorul unui studio de videochat în prestația ta ca model?

 

#1 Te transpune într-o poveste

 
Este mult mai ușor să îndeplinești visul unui bărbat când tot ceea ce se află în jurul tău este exact așa cum și-a imaginat el. Fie că este vorba de o cameră luxoasă despre care poți să spui că este dormitorul tău în care te relaxezi ca o prințesă; Fie că este vorba de o sală de baie, în care se află o cadă plină cu spumă care abia așteaptă să te bălăcești; Sau fie că vorbim despre un decor exotic, desprins parcă dintr-un basm cu sultani și concubine, decorul te ajută să îndeplinești mai ușor fanteziile partenerului de discuție.
 

#2 Îți dă un subiect bun de discuție

 
Bună! Tocmai mă pregăteam să fac o baie! Ți-ar plăcea să mi te alături? Ar putea fi o replică bună de deschidere a discuției dacă prestezi în camera de baie în care am vorbit mai sus. Chiar dacă a privi o femeie frumoasă cum se spală nu este neapărat una din fanteziile clientului care te-a apelat, poți tu să conduci conversația în direcția potrivită dacă ai tot ce îți trebuie să faci acest lucru.

#3 Te ajută să economisești timp

 
Gândește-te că lucrezi de acasă și trebuie să răspunzi clienților dintr-un colț al căminului tău care să-i facă pe cei care te contactează să viseze frumos și să-și dorească din ce în ce mai mult să pătrundă în lumea ta. Cât timp ți-ar lua zilnic pregătirea unui astfel de decor dacă vorbim de un apartament obișnuit în care îți desfășori activitățile zilnice? Ar fi pur și simplu imposibil să concurezi cu modele ce lucrează dintr-un studio dotat după ultimele tendințe în materie de modă și câștigurile bineînțeles ar fi proporționale cu posibilitățile. În plus, timpul pe care altfel l-ai investi în amenajarea locuinței pentru a o face să îndeplinească aceleași standarde cu un studio de videochat îl poți economisi sau îi poți folosi folosi pentru a câștiga chiar și mai mult!
 

#4 Te relaxează și îi relaxează și pe clienți

 
Mai ales atunci când este vorba de un decor familiar, acesta te poate ajuta atât pe tine cât și pe partenerul de discuție să vă relaxați. Nu trebuie să fie neapărat ceva ca desprins dintr-o scenă de film, ci de exemplu un dormitor în care și tu și el să vă simțiți în largul vostru privindu-l.

#5 Te pune la propriu într-o lumină favorabilă

 
Din decorul unui studio de videochat nu face parte doar mobilierul, ci și luminile care nu se văd în cadru precum și alte elemente ce pot fi folosite ca tu să arăți cât mai bine. Acestea împreună cu machiajul profesional, coafura, dar și vestimentația îți dau o aură aparte pe care nu poți să o obții și pe cont propriu.
 

În loc de concluzie

 
Cele câteva idei enumerate mai sus sunt doar o parte din motivele pentru care un decor potrivit te poate ajuta să câștigi mai mulți bani ca model de videochat. Există un milion de alte avantaje, dar cel mai bine te convingi de ele testând singură oportunitățile. De aceea, te invităm la noi în studio și ne-ar face mare plăcere să ne cunoaștem, mai ales dacă te-ai hotărât deja să devii model de videochat și ai nevoie de o echipă profesionistă care să te ajute să te dezvolți în cel mai frumos mod cu putință.