Ce cautam la un TRAINER VIDEOCHAT?

Cautam sa angajam un TRAINER VIDEOCHAT. Ne dorim sa fie o persoana dispusa sa invete si sa transmita mai departe modelelor informatiile acumulate.  Iti face placere sa comunici cu ceilalti? Iti doresti sa faci parte din cadrul unei echipe tinere si dinamice?   Atunci stim sigur ca te vei integra perfect in echipa noastra!
Ce iti trebuie sa fi un TRAINER VIDEOCHAT? In primul rand, trebuie sa fi un lider cu bune abilitati organizatorice, dar care sa dispuna si de cunostinte de operare PC. O astfel de persoana  trebuie sa ofere  suport permanent  si sa lucreze alaturi de modelele de videochat pentru a atinge realizari maxime. Pentru a face fata provocarilor, nivelul tau de limba engleza, trebuie sa fie unul avansat.
Firea sociabila, seriozitatea si responsabilitatea te vor face un membru indispensabil pentru noi. Ne dorim ca tu  sa ne ajuti  sa dezvoltam si sa inovam permanent  modul de lucru in studioul nostru de videochat. Bineinteles ca experienta in domeniu ca TRAINER VIDEOCHAT constituie un avantaj.  Dar noi avem incredere in tine ca, desi vei fi la inceput de drum, vei invata si vei excela in cadrul studioului nostru de videochat.

Ce oferim?

Vrem sa stii de la inceput ca vei avea sansa sa faci parte dintr-un colectiv placut. Studioul nostru este situat intr-o locatie ultracentrala, in zona Universitate. Pachetul salarial este atractiv, iar performantele tale ca si TRAINER VIDEOCHAT, vor fi recompensate cu bonusuri. Ne-am bucura sa te avem alaturi pe termen lung ,de aceea, ca in orice alt domeniu de activitate, oferim posibilitati de avansare. Tinem foarte mult la unitatea echipei noastre si apreciem seriozitatea pentru ca asta este exact ceea ce oferim si noi.
Daca crezi ca esti persoana potrivita si esti gata sa spui „DA” unei noi provocari, atunci  te asteptam sa ne contactezi.
Pregateste-te pentru interviu, noi pregatim cafeaua!