Acest articol abordează un subiect pe care unele femei care fac videochat îl evită. Fac acest lucru fiindcă nu știu cum vor reacționa bărbații din viața lor când vor afla că lucrează la un studio de videochat. 

Din acest motiv, am decis să dedicăm acest articol în special bărbaților care au o relație de dragoste cu un model de videochat. Într-o societate plină de prejudecăți ca noastră,  ar putea fi ciudat faptul că actuala parteneră are un loc de muncă ca model de videochat și permite ca o mulțime de vizitatori să-i privească părțile ei cele mai sexy.

Există o mulțime de prejudecăți cu privire la această chestiune particulară, dar, ca orice problemă, are o soluție plină de satisfacții. Comunicarea în cuplu ar trebui să fie piatra de temelie a oricărei relații, așa că trebuie să ții cont de faptul că, cu cât comunicarea este mai bună pentru acest caz particular, cu atât partenerul tău va accepta mai ușor locul tău de muncă.

Este indicat să-i explici ce presupune cu adevărat videochatul, pentru ca acesta să-și schimbe ideile preconcepute (dacă are). Cel mai bun mod este să-l ajuți să cunoască lumea în care lucrezi.

Determină-l să intre în lumea videochat-ului

Pentru început, trebuie să înțeleagă clar toate aspectele acestei activități: Cum funcționează? Care sunt regulile referitoare la modul de desfășurare a acestei activități? Ar trebui să fii cât mai sinceră cu privire la preferințele tale din timpul sesiunii online. În acest fel el va înțelege ceea ce faci de fapt și va accepta mai ușor situația. 

Este important să nu te judece pentru ceea ce faci, deoarece acest lucru te poate afecta mai mult decât poți crede. Opinia sa te poate face să nu-ți mai desfășori activitatea așa cum îți dorești.

Din acest motiv, este extrem de important să îi explici cât pot tu de bine ceea ce faci din momentul în care începe sesiunea de videochat. El trebuie să înțeleagă că videochatul este un loc de muncă ca oricare altul, în care interacționezi cu diverși bărbați care vor să discute cu o femeie străină, să afle un alt punct de vedere despre o problemă cu care se pot confrunta. 

Cu cât va înțelege mai repede că în timpul sesiunii de videochat au loc discuții pe diverse teme, că tu oferi sfaturi celor care au nevoie de ele, că îi asculți pe cei care vor să-și spună oful, cu atât mai bine pentru tine. 

De asemenea, totul va depinde de toleranța, respectul și considerația pe care o aveți unul față de celălalt. 

Că un alt bărbat te vede în lenjerie, nu înseamnă infidelitate …

Mulți bărbați ale căror partenere lucrează ca modele de videochat tind să confunde un lucru cu altul. Dar nu ar trebui să facă asta. Această activitate nu trebuie considerată drept începutul infidelității.

Există relații care rezistă în această lume mică și fascinantă, care au reușit să depășească toate obstacolele necesare acceptării și respectării (foarte importante) activității de videochat. Este într-adevăr o chestiune asupra căreia trebuie să mediteze foarte bine dacă vrea să protejeze relația voastră. 

Cel mai bun lucru pentru tine este ca acesta să dea dovadă de mult tact și să-ți demonstreze că este lipsit de prejudecăți. 

Dacă te sprijină, ești o norocoasă! Nimic nu este mai frumos decât un cuplu care se sprijină reciproc în tot ceea ce face. Dacă partenerul înțelege că videochatul este o oportunitate excelentă de a câștiga un ban în plus sau de a avea un stil de viață peste medie, este extraordinar. 

Odată ce înțelege sacrificiul, dăruirea, angajamentul tău față de locul de muncă pe care l-ai ales pentru bine vostru nu doar al tău și te va încuraja, vei vedea că stima ta sine va crește. Și nu doar asta. Și performanța în cadrul sesiunilor tale de videochat va crește. Îți vei îmbunătăți capacitatea de a inova și de a crea situații noi și mai bune de împărtășit cu publicul tău. Și, evident, relația ta se va consolida, se va baza pe încredere, respect, iubire, pace și armonie. 

Dacă te iubește, te va susține și te va sprijini să mergi mai departe pe drumul pe care îl consideri potrivit pentru un viitor mai bun împreună.

Și echipa CamStars Studio te va susține în orice moment, întrucât ne dorim să ai mereu zâmbetul pe buze.

PS: Toată susținerea noastră o oferim și celor care vor intra în echipa noastră, căci angajăm modele de videochat la studioul din București