Știm că jobul ca model de videochat într-un studio generează multe temeri și îndoieli. În acest nou articol îți vom răspunde cele mai frecvente 5 întrebări pe care le pun persoanele interesate să intre în lumea videochatului.

S-a vorbit mult despre videochat, despre acest loc de muncă considerat tabu, iar adevărul este că este o lume în care oamenii pot experimenta diferite fațete ale lor: pot cocheta, se pot distra, pot fi sexy, printre multe altele care există. Să fii model de videochat într-un studio presupune să fii protagonista propriului spectacol desfășurat într-o cameră special amenajată pentru tine. Acolo te poți îmbrăca, machia și coafa cum vrei. Regulile și limitele le stabilești tu.

În fiecare zi, un număr mare tot mai mare de persoane se alătură acestei noi industrii, deoarece le oferă stabilitate economică și emoțională, le permite să își atingă obiectivele profesionale, să studieze sau să întreprindă proiecte pe termen scurt și lung, în timp ce își pot gestiona timpul. Dacă lucrezi ca model de videochat îți stabilești singură programul. Lucrezi când vrei (dimineața, la prânz sau seara). 

Prin urmare, îți prezentăm cele mai comune întrebări care pot apărea la început de drum ca model de videochat într-un studio. 

Voi câștiga venituri consistente ca model de videochat într-un studio?

În această sector nu câștigă modelul cu cele mai multe operații estetice sau cel mai frumos fizic. Noi cei de la CamStars considerăm că fiecare femeie indiferent de vârstă sau dimensiune are atuurile ei. Prin urmare, putem spune că aici câștigă modelul care profită de atuurile sale și reușește să facă clienții fericiți. Trebuie să fii îndrăzneață și spontană! De asemenea, trebuie să fii capabilă să impui propriile limite. Trebuie să faci doar ceea ce simți că poți face, nu ceea ce îți impune clientul să faci. Trebuie să rămâi mereu în zona ta de confort pentru ca show-ul să fie unul pe măsura așteptărilor tale. 

Și da, poți câștiga venituri consistente, dar nu se va întâmpla asta peste noapte, ci după multă muncă și perseverență.

O persoană mai plinuță și mai în vârstă poate lucra ca model de videochat într-un studio?

După cum am spus mai sus, nu contează nici vârsta, nici dimensiunile modelului. Gusturile nu se discută. 

De-a lungul anilor ne-am dat seama că utilizatorii au gusturi extrem de diferite. Unii caută femei înalte, alții scunde, mai plinuțe, foarte slăbuțe, cu tenul foarte deschis sau măsliniu. Este o mare greșeală să crezi că, deoarece nu ai un corp perfect sau pentru că nu ești un model de pasarelă, nu îți va merge bine ca model de videochat. În marea majoritate a cazurilor atitudinea și energia pe care o ai sunt mai importante decât fizicului tău. De asemenea, dacă nu îndrăznești să încerci, nu vei ști niciodată dacă ai potențial de a deveni un model de videochat de top la CamStars Studio.

Unde îmi pot desfășura activitatea?

 După cum deja am precizat, activitatea ți-o vei desfășura într-o cameră special amenajată pentru tine. Camera este astfel amenajată astfel încât să ai parte de tot confortul și de toate elementele care te vor ajuta pe durata timpul de lucru. Decorul este astfel realizat încât să te pună pe tine în evidenta, nu pe el însuși.

Videochatul este un job doar pentru femei?

Nu, nu videochatul nu este un loc de muncă doar pentru femei. Însă la CamStars Studio lucrează doar femei. 

Ce trebuie să fac?

Ești liberă să faci ce dorești în timpul sesiunilor de videochat. Poți cânta, poți dansa, poți purta conversații pe diverse teme cu utilizatorii. Acestea pot avea conotații sexuale sau nu.  

Pentru succesul acestor spectacole, trebuie să ții cont de faptul că trebuie să fii cât mai creativă posibil. 

Dacă ești interesată să începi să lucrezi ca model de videochat la CamStars, dar ai vrea mai multe detalii despre acest job contactează-ne. Dacă încă mai ai temeri sau îndoieli, îți recomandăm să vorbești cât mai deschis cu noi. Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie și te vom ajuta să pășești cu dreptul în lumea noastră plină de lucruri frumoase.

Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Te așteptăm în echipa noastră!