Pe măsură ce videochatul devine din ce în ce mai popular și se răspândește treptat pentru a pătrunde în viața de zi cu zi a mii de oameni, apar noi dileme care se confruntă cu realitățile trăite nu doar pentru cei care difuzează, ci și pentru acei utilizatori din spatele camerei.

În acest articol vom aborda un subiect care poate fi sensibil pentru utilizatori atunci când vine vorba despre viața lor privată. Este vorba despre infidelitate de care există tendința de a fi acuzați bărbații cărora le place să participe la sesiuni de videochat.

Este adevărat, paginile de videochat nu sunt vizitate exclusiv de bărbați singuri, care nu au reușit încă să aibă o relație stabilă. Dimpotrivă, mulți dintre ei pot fi implicați în relații lungi și stabile.

Se poate întâmpla ca iubita sau soția unui utilizator să încerce să afle cu cine discută partenerul pentru a determina persoana respectivă să înceteze să mai interacționeze cu acesta. 

Dar chiar așa stau lucrurile? În unele societăți conceptul de infidelitate nu există, în Occidentul creștin domină această noțiune. Infidelitatea este un concept maleabil și adaptabil nu numai la circumstanțele culturale, ci și la cele de mediu și economie.

În acest sens putem lua drept exemplu, cultura eschimoșilor. Aceștia acceptă în general schimbul de parteneri într-un mod ritualic, fără a afecta relația conjugală. În cazul nostru, în timpul sesiunii de videochat pot exista discuții cu tentă sexuală sau dans erotic în fața ecranului, dar nimic altceva. Nu se stabilesc decât relații de prietenie virtuale, uneori foarte strânse și de lungă durată. 

Majoritatea celor care participă la sesiunile de videochat o fac din dorința de a discuta cu cineva, de a fi ascultați și înțeleși.

Specialiștii antropologi, în urma investigațiilor făcute cu privire la relațiile de iubire dintre două persoane de sex opus, au ajuns la concluzia că oamenii nu sunt făcuți să fie monogami. Mai mult, actul pe care îl cunoaștem ca infidelitate este și mai frecvent la persoanele care au un statut social ridicat, un venit economic considerabil și mențin o poziție de putere, potrivit unui studiu realizat de Journal of Family Psychology. Toate cele de mai sus sunt prezente în relațiile noastre de zi cu zi și, în multe cazuri, susțin relațiile de cuplu, contribuind la întărirea legăturilor cu adevărat serioase.

Lucrul curios despre acest caz este că modelele de videochat au parte și de episoade de gelozie din partea partenerilor respectivi, uneori fiindu-le dificil să înțeleagă activitatea pe care ele o desfășoară. Cu greu acceptă că este doar un loc de muncă care oricare altul, singura diferență fiind posibilitatea de a câștiga un venit peste medie. 

Discuțiile deschise cu partenerul de viață despre orice subiect sau lucru făcut sunt esențiale pentru o relație de dragoste sănătoasă. 

Un bărbat infidel este acela care își minte partenera și dacă face asta înseamnă că vrea să ascundă ceva. Dacă cei care urmăresc show-urile modelelor noastre ascund partenerelor lor ceea ce fac, am putea deduce că sunt infideli, dar, până la proba contrarie nu putem afirma acest lucru. 

Aceștia sunt doar simpli utilizatori care se bucura de spectacolele surprinzătoare ale modelelor noastre care au înțeles că într-o lume plină de prejudecăți trebuie neaparat să trăiești fără prejudecăți.

Pe de altă parte, au înțeles că într-o lume extrem de greu încercată de soartă, videochatul este soluția care îți permite să îndeplinești toate visurile. Este adevărat, nu este ușor. Dar cu multă muncă, seriozitate și sprijin din partea noastră, a echipei CamStars Studio totul este posibil. 

Și ne bucurăm de faptul că am deschis larg ușa tuturor femeilor care vor un alt stil de viață și că au succes datorită perseverenței și utilizatorilor care le urmăresc cu interes.

Pentru noi asta este cel mai important lucru. Satisfacția modelolor și clienților lor ne arată că ceea ce facem, facem bine și ne mândrim cu asta. Și ne mai mândrim cu ceva. Cu faptul că suntem sinceri și onești. Considerăm că în orice relație, indiferent de natura ei, sinceritatea și onestitatea sunt două aspecte extrem de importante. 

Nu avem nimic de ascuns, ușa noastră este mereu deschisă. Angajăm modele de videochat la studioul din București.  Ne mărim echipa! Vă așteptăm alături de noi!