De unde mi-am cumpărat cele mai frumoase ținute de model?

Ca model de videochat nu este suficient să arăți bine, ci trebuie să te îmbraci și atrăgător pentru ca bărbații să-și dorească sesiuni online unu la unu cu tine. Eu sunt Adina, un model CamStars nou în domeniu, care din dorința de a face puțină lumină în legătură cu această meserie încă destul de controversată în România și a explica și altor fete care știu că pot și vor mai mult de la viață cum este să fii model, am început acest jurnal în care scriu despre diferite situații cu care se confruntă un model în cariera sa și în viața de zi cu zi. Astfel, în articolul de astăzi vom vorbi despre ținută. Cât de importantă este aceasta pentru maximizarea câștigurilor și cum să faci rost de cele mai frumoase piese vestimentare pentru a arăta mereu impecabil?

Cum trebuie să arate ținuta unui model de videochat?

Cel puțin la CamStars, ca model, ești liberă să porți orice îți dorești. Aici se pune mult accent pe confort și pe naturalețea modelelor și de aceea nu suntem încurajate să purtăm piese vestimentare în care nu ne simțim bine. Dar pentru cele mai bune rezultate, trebuie să știi cum să te îmbraci cu ce ceea ce ți se potrivește.
În studioul de videochat CamStars atât decorul, cât și lumina sunt dispuse în așa fel încât să te facă să arăți cât mai bine. În plus, aparatura folosită este de cea mai bună calitate și de aceea clienții pot să vadă cu lux de detalii atât trăsăturile tale fizice, cât și ținuta pe care o porți. De aceea singurul criteriu în funcție de care trebuie să-ți alegi hainele este proprietatea lor de a-ți evidenția frumusețea.
Gândește-te întotdeauna la puterea culorilor contrastante și alege haine care în loc să te eclipseze, să-ți contureze mai degrabă cele mai frumoase trăsături. Multe modele preferă un look glam, sau o imagine delicată, de prințesă, dar atunci când hainele reprezintă un punct de atracție mai puternic decât trăsăturile tale înseamnă că ai o problemă, deoarece atunci când vei vrea să scapi de câteva din ele pentru a prelungi o conversație va trebuie să te gândești de două ori dacă acest lucru este sau nu în avantajul tău.
Un mit legat de vestimentația femeilor și percepția bărbaților este acela că reprezentanții sexului puternic nu se uită la modul cum sunt îmbrăcate femeile. Dar în realitate această credință este doar pe jumătate adevărată. Chiar dacă nu știu să spună pe nume fiecărei culori în parte sau nu înțeleg exact rolul dantelei și al broderiilor, bărbații apreciază din toată inima o imagine de ansamblu care face ca femeia să se distingă din peisaj, prin hainele pe care le poartă.
Astfel, ca model de videochat trebuie să te îmbraci cu haine care să te ajute să te remarci. De aceea, când vine vorba despre lenjerie de exemplu nu trebuie să faci tot posibilul pentru a intra în posesia celor mai noi și mai în vogă modele, dar trebuie să alegi piese care să-ți facă trupul să pară cât mai frumos. Iar când vine vorba de haine, câteva idei practice de ținute pentru care s-ar putea să nu plătești nimic pentru că le ai deja în propria garderobă sunt: rochițele scurte și ușoare de vară, tricourile largi și colorate pe care le poți înnoda pentru a se mula perfect pe corpul tău, sau blugii cât mai scurți care îți fac picioarele să pară kilometrice.

O pereche de stockings se poate transforma într-o armă de seducție în mâinile unui model cu experiență

Singurii bărbați care nu au un fetish cu dresurile și ciorapii cu jartiere sunt doar cei care nu au văzut încă live o femeie senzuală îmbrăcată așa. Cu toate că nu lasă loc imaginației, dresurile și ciorapii sunt un accesoriu cu care femeile deștepte pot cuceri orice bărbat. De aceea sfatul meu către orice model începător este investiția în câteva perechi de dresuri sau ciorapi sexy, cu jartiere, care să se muleze delicat pe picioare și să-i facă pe bărbați să-și dorească să vorbească cu tine.
Din fericire, în România nu ducem lipsă de magazine cu astfel de piese vestimentare de o înaltă calitate, iar înainte de a deveni model, o idee excelentă ar fi să faci o vizită la Jolidon, Victoria’s Secret, Seven Sins și Triumph și să te lași purtată de val, atrasă de magia celor mai frumoase produse.