Ești un viitor model de videochat și urmează să participi la prima ta ședință foto pentru promovarea propriei imagini? La CamStars facem des asemenea ședințe și chiar videouri pentru că vrem ca modelele noastre să fie cât mai cunoscute și cât mai apreciate pe platformele partenere. Iar pentru a arăta perfect în fotografii, le dăm și o serie de indicații orientative pe care majoritatea le găsesc foarte utile, mai ales dacă nu au niciun fel de experiență anterioară. Iată câteva din acestea:

Ce trebuie să faci ca să ieși bine în pozele de promovare ca model de videochat?

#1 Nu sta încruntată

Probabil că ai văzut o mulțime de postere sau fotografii în revistele glossy cu vedete care stau care mai de care mai încruntate în ideea de a adopta o mină sexy. Însă majoritatea lor sunt actrițe pricepute și au exersat această poziție ani de-a rândul și de aceea le iese minunat. Femeilor obișnuite pe de altă parte, care nu și-au făcut un job din mimica feței, le vine greu să găsească o expresie atrăgătoare încercând să pară puternice și stând încruntate. De aceea, mai bine fi așa cum ești tu în realitate și în loc să te încrunți, zâmbește, râde sau prefă-te gânditoare, iar foto shooting-ul va fi un real succes!

#2 Imaginează-ți o situație reală

Încearcă să uiți de camerele de fotografiat și imaginează-ți că stai în fața iubitului tău și vrei să-l seduci. Dacă nu reușești să “schițezi” acest peisaj cu ochii deschiși, închide ochii și vizualizează. Nu te grăbi! Decât să faci un milion de fotografii nereușite din care să nu te alegi cu nimic, mai bine îți iei două minute pentru a-ți contura un scenariu. Nu este deloc greu, iar dacă ai o imaginație bogată întregul proces poate dura chiar și mai puțin, iar rezultatul cu siguranță va fi neprețuit.

#3 Nu privi direct spre cameră

Ai văzut care este secretul frumoaselor ducese Catherine și Meghan ale Casei Regale Britanice pentru a ieși mereu perfect în poze? Aproape niciodată nu privesc fix spre cameră. Astfel, privirea le pare mai blândă, iar în ochii lor se citește prietenia și altruismul. Poți să împrumuți și tu acest truc, mai ales pentru că este vorba de o meserie în care vei presta servicii, lucrând direct cu clienții tăi și de aceea trebuie să faci tot posibilul să pari cât mai binevoitoare și demnă de încredere.

#4 Găsește ceva de făcut cu mâinile

Mai ales când pozezi singură este greu să găsești ceva de făcut cu mâinile astfel încât poziția să pară naturală. Dar nu te speria! Și pentru această problemă avem câteva soluții. Încearcă de exemplu să-ți atingi delicat fața; Dacă ești îmbrăcată în haine cu accesorii precum șnururile sau dantela, prefă-te că te joci cu ele; Sau încearcă să adopți o poziție ca și cum ai invita pe cineva să facă parte din lumea ta chemându-l seducător la tine cu mâinile.

#5 Găsește-ți unghiul cel mai bun

Probabil că ți se părea mai logic să punem acest sfat de bază la început pentru că te poți analiza în oglindă sau făcându-ți poze cu propriul telefon înainte de ședința profesională. Dar în realitate lucrurile nu sunt chiar atât de simple deoarece există o mare diferență între pozele făcute de un fotograf profesionist și un amator. De aceea, fă puțină practică înainte de prima ședință, dar dacă nu vezi rezultate din prima, nu te descuraja deoarece îmbunătățirile încep să apară de abia de la a doua ședință încolo, după ce vezi și analizezi pozele din studio.

#6 Nu încerca să pari altcineva

Repetă-ți de o mie de ori înainte să adopți în fața camerelor de fotografiat pozițiile pe care le-ai exersat că ești frumoasă și lumea te va aprecia pentru naturalețea ta. Și așa va fi! Dacă își doreau să le vadă pe Bella Hadid, Scarlett Johansson sau Beyonce, bărbații cu care tu urmează să vorbești în privat dădeau un simplu search pe Google și nu mai cheltuiau nimic. Dar nu despre asta este videochatul! Contrar a ceea ce ne induc tabloidele, nu există așa ceva ca cea mai frumoasă femeie din lume, iar bărbații care te sună știu asta, apreciază fiecare femeie în parte și vor să vorbească cu tine pentru că tu ești TU!