Cum te simți atunci când îți permiți tot ce îți dorești? Ce fac cu prima plată în calitate de model de videochat?

Bună și bine te-am regăsit! Eu sunt Adina și aceasta este seria mea de articole de pe blogul CamStars Studio, studioul de videochat care mi-a schimbat complet perspectiva asupra carierei și a vieții în general. Dacă urmărești această serie probabil că știi deja că am început recent să lucrez ca model de videochat, iar astăzi este ziua în care mi-am primit prima plată.
La CamStars Studio ca model primești mult! Foarte mult față de alte studiouri pentru că ți se oferă un procent de 60% din vânzări! În condițiile în care alte companii de videochat își opresc cel puțin jumătate din banii pe care îi produc modelele lor online, de la CamStars Studio pleci acasă cu 60% din câștiguri și uneori bonusuri în funcție de performanțe. De aceea, cu toate investițiile în ținută și întreținere, din prima lună ca model, majoritatea problemelor financiare devin doar o amintire.

Ce planuri am cu primii bani câștigați ca model?

A fost prima lună în care am lucrat ca model și cu toate emoțiile și stângăciile care m-au urmărit la tot pasul, am câștigat mai mult de 2000 de dolari, dar am și învățat cum să fac de două ori mai mult luna viitoare. Însă chiar și luna aceasta, ca studentă fără experiență pe piața muncii, am reușit să depășesc salariile părinților mei. De aceea, mă simt cu adevărat norocoasă și voi face tot posibilul să-i cheltuiesc inteligent.
În primul rând seara aceasta am motiv de sărbătorire și înainte de a ajunge acasă voi cumpăra cele mai bune prăjituri din oraș ca să guste la propriu și familia din succesul meu. Apoi, țin ca măcar o dată de când ne-am cunoscut să-i fac cinste prietenului meu deoarece m-a sprijinit pe tot parcursul acestei perioade plină de provocări din viața mea.
Apoi, după ce îmi voi îndeplini aceste planuri pe termen scurt, mă gândesc să încep să economisesc. Dacă prima lună a fost atât de bună, următoarea cu siguranță va fi și mai satisfăcătoare și de aceea înainte de a-mi forma un obicei din a cheltui toți banii, vreau să încep să economisesc.
Recunoștința față de familie și iubitul meu se află în topul priorităților mele, dar o jumătate din restul banilor câștigați ca model vreau să-i păstrez pentru proiecte viitoare și cealaltă jumătate să-i investesc în dezvoltarea mea personală.

Cum să te dezvolți ca model de videochat?

În meseria de model de videochat felul cum vorbești este la fel de important ca modul cum arăți. De aceea, pe lângă abonamentul la sala de fitness și vizitele periodice la salon, vreau să investesc în cursuri de limba engleză prin care să-mi dezvolt abilitățile de comunicare.
Am fost mereu bună la această limbă, dar știu că există loc de îmbunătățire și din fericire, în București există și suficiente metode prin care poți să ajungi să excelezi. Mă gândesc să iau parte la cursurile unei școli de limba engleză, iar atunci când timpul va ajunge să mă preseze din cauza facultății și carierei, îmi voi căuta un meditator particular.
Tot pentru dezvoltarea mea ca model de videochat și în primul rând ca persoană, de acum înainte nu voi mai rata nici ocaziile de a participa la diferite conferințe pe teme de business pentru că atunci când voi avea destui bani și voi fi complet independentă financiar, vreau să fac în așa fel ca acei bani să lucreze pentru mine.
Am o mulțime de idei de afaceri în minte, iar atunci când voi avea și resursele financiare de care am nevoie, vreau să fiu pregătită și să pun bazele unei companii cu șanse mari de succes. Îmi place meseria de model și cu cât mă voi perfecționa sunt convinsă că îmi va plăcea chiar și mai mult decât acum. Dar în același timp sunt conștientă că s-ar putea să vină o vreme când îmi voi dori să fac altceva sau va trebui să-i pun pauză pentru un timp ca să mă ocup de familie sau copii și de aceea până atunci vreau să-mi construiesc un plan B care să îmi aducă la fel de multe satisfacții.