Procese de conștiință înainte de a deveni un model de videochat

Bună! Eu sunt Adina, am 22 de ani și sunt studentă în anul 3 la facultatea de economie, specializarea Afaceri Internaționale. Nu sunt o persoană care se află mereu în centrul atenției și dacă m-ai pune să mă caracterizez, m-aș descrie ca o fată timidă. Dar părul meu lung, roșcat natural și înălțimea mă fac să ies ușor în evidență pe holurile facultății.
Provin dintr-o familie modestă, dar care mi-a oferit toată grija și dragostea de care am avut nevoie pentru a ajunge până în acest punct. Cu toate acestea, simt că îmi doresc mai mult, că viața poate fi mai plină decât drumurile la facultate și înapoi acasă, teancul de cărți de pe biroul din camera mea și ocazionalele ieși cu prietenii.
 

Ce îmi doresc de fapt de la viață?

Vreau să călătoresc, să-mi permit haine frumoase și din când în când să savurez preparate sofisticate ca cele de pe canalele de gătit de la televizor. Vreau ca viața mea să fie o întreagă aventură care să mă facă să aștept cu sufletul la gură ziua de mâine și apoi, când în sfârșit răsare soarele să aflu că trebuie să iau avionul pentru o întâlnire de afaceri în alt colț al lumii.
Am visuri mari și sunt convinsă că în timp am strâns o parte din cunoștințele necesare pentru a le realiza. Dar îmi mai trebuie ceva, ceva ce nici facultatea pe care o frecventez și nici familia mea nu pot să mi-l ofere. Este vorba de bani suficienți pentru a începe o afacere de profitabilă care nu mă aștept să fie puțini. În plus, cred că am ajuns deja în acel în punct în care consider mai important să fii pe propriile picioare decât a proveni dintr-o familie bogată.
Dacă voi învăța măcar o metodă de a face bani, sunt convinsă că mai departe lucrurile vor fi din ce în ce mai simple. Și cu cât începutul este mai dificil, cu atât restul călătoriei va fi mai ușor.
 

Vreau să încerc să fac videochat

Probabil că îți va suna ca un clișeu ceea ce îți voi spune în continuare, dar să știi că m-am gândit serios la posibilitatea de a încerca să devin model de videochat. Așa cum ți-am spus și înainte, nu sunt neapărat cea mai comunicativă persoană pe care o vei cunoaște vreodată, dar știu cum să-mi aleg cuvintele și să port o conversație interesantă despre orice subiect mi se propune. În plus, limba engleză este una din pasiunile mele și dacă am cu adevărat un hobby acela este de a citit romane britanice și americane.
De aceea, cel puțin din punct de vedere al abilităților lingvistice, cred că aș putea să mă descurc în calitate de model. Și atunci, mai rămâne doar să mă lămuresc cum să mă conving că aș putea face față prejudecăților celor din jur când vor afla cu ce mă ocup. Pentru asta am întocmit o listă cu eventualele probleme pe care le implică videochatul și voi încerca să găsesc un studio care să mă țină departe de ele.
 

  • este videochatul o muncă legală?
  • se câștigă cu adevărat bine din videochat?
  • vor afla și alții că fac videochat?
  • alegerea mea îmi va afecta cariera?
  • mă voi putea bucura de aceeași libertate ca și până acum?

 

CamStars Studio, o soluție de succes în domeniul videochatului

Până să găsesc studioul CamStars m-am gândit că oricât aș fi de hotărâtă, nu mă voi putea apuca niciodată de videochat pentru că majoritatea studiourilor ba nu vor să-și angajeze modelele, ba oferă comisioane prea mici, ba mă pun să muncesc opt ore pe zi ceea ce înseamnă că nu mă mai pot duce la facultate. Dar CamStars este diferit.
Din informațiile pe care le-am găsit despre acest studio am aflat că funcționează perfect legal și nu va fi nevoie să-mi fac griji pentru veniturile mele, plătesc modelele cu cel puțin 60% din câștiguri, pun preț pe confidențialitate, nu-mi vor cere să apar în materiale publicitare cu care nu sunt de acord și îmi permit să-mi fac programul așa cum mă avantajează.
De aceea am dat deja un telefon, am stabilit să ne vedem mâine la un interviu și din felul cum am fost tratată și pentru maniera politicoasă în care mi s-a răspuns la fiecare întrebare, intuiția îmi spune că am făcut un pas înainte pe drumul cel bun.