Primul interviu la un studio de videochat

Bună! Sunt Adina și astăzi am participat la primul meu interviu într-un studio de videochat. Până acum câteva luni nici nu mă gândeam că mă voi pregăti vreodată pentru un asemenea eveniment, dar după ce am stat și m-am gândit la viitorul meu și la posibilitățile pe care mi le poate oferi familia, m-am hotărât că cel puțin pentru moment videochatul este o opțiune ideală pentru mine.
Când am vorbit la telefon cu cei de la CamStars Studio am stabilit se ne întâlnim astăzi, în cursul dimineții, înainte de a începe orele de la facultate pentru a vedea dacă ne potrivim și a stabili detaliile unui contract de colaborare.
Am 22 de ani, dar până acum ceea ce m-a interesat în mod deosebit a fost să am performanțe bune la școală și de aceea acesta a fost primul meu interviu în adevăratul sens al cuvântului. De aceea am avut un milion de emoții, dar cumva am reușit să trec peste ele și să mă prezint bine.

Pregătiri pentru un interviu la un studio de videochat

Știam că mi se vor testa abilitățile la limba engleză și că vă conta mult și atitudinea mea. Dar mi-am pus în minte că vreau să fac acest lucru pentru a câștiga banii necesari deschiderii unei companii și de aceea, mi-am pregătit dinainte câteva răspunsuri la posibile întrebări ce îmi puteau fi puse, lăsând la o parte inhibițiile.
Apoi, cu gândul la meseria ce urmează să o practic, mi-am ales o ținută potrivită pentru ocazie, nici prea casual, dar nici prea formală ca și cum m-aș fi dus la un interviu pentru un job la o bancă. Ca să-ți faci o idee, m-am îmbrăcat cu o bluză albă care să-mi scoată în evidență culoarea părului, pe care am asortat-o la o pereche de pantaloni simpli, de culoare bej. În picioare am purtat o pereche de pantofi negri, din piele și cu toc, iar din punct de vedere al accesoriilor, m-am concentrat pe minimalism, cu un simplu lănțișor cu pandantiv.
Astfel, când m-am privit în oglindă, am întâlnit o fată elegantă, modernă și în primul rând naturală, al cărui principal scop este să se facă remarcată celor din jur așa cum este ea în realitate.
Nici cu machiajul nu m-am complicat peste măsură. Am ales o serie de produse de calitate din colecția mea de makeup și am realizat un machiaj cu accent pe ochi deoarece îi consider punctul focal al feței mele și în același timp trăsătura cea mai seducătoare.

Cum s-a desfășurat interviul la CamStars, cel mai bun studio de videochat din București?

Respect politica firmei și nu voi da detalii în legătura cu adresa studioului deoarece este vorba de o companie care pune un deosebit accent pe intimitatea modelelor. Dar tot ce pot să-ți spun este că din prima clipă am rămas impresionată de potențialul pe care îl oferă spațiul firmei. Chiar dacă nu am mai lucrat în domeniu, mi-am dat seama imediat de principala diferență dintre munca într-un studio și videochatul de acasă, diferență care constă în decor și echipamente. Cât despre interviul propriu-zis…
Experiența pe care am avut-o poate fi descrisă mai bine ca o întâlnire profesională între persoane care urmăresc succesul în afaceri. Intervievatorul, un bun cunoscător al psihologiei, a observat de la început dorința mea de a mă realiza prin acest domeniu și după ce mi-a testat abilitățile lingvistice și mi-a explicat în ce constau serviciile pe care urmează să le prestez, m-a invitat să discutăm despre detaliile contractului.
În momentul în care am spus că sunt încă studentă și intenționez să continui cursurile ca și până acum pentru a absoli și a urma un program de masterat, am avut parte de multă înțelegere. La CamStars Studio ți se permite să-ți alegi singură programul, dar pentru a câștiga banii pe care mi i-am propus, am convenit un orar cu 35 de ore de muncă săptămânale.
Incluzând discuțiile legate de aspectele legale și cele despre training-ul pe care urmează să-l primesc, întreg interviul a fost o experiență pozitivă, care m-a făcut să privesc cu încredere spre viitor și m-a convins că am făcut alegerea potrivită venind la acest studio. De aceea am hotărât să-mi încep activitatea chiar din următoarea zi, când te voi aștepta la final cu o nouă pagină de jurnal.