Înainte de a începe activitatea de model probabil că te-ai gândit ce variante ai la dispoziție. Există mai multe tipuri de videochat și în funcție de ceea ce alegi și câștigurile care te așteaptă la sfârșitul lunii sunt total diferite. În plus și abordarea este cu totul specială și pentru acest lucru, noi cei de la CamStars Studio, un studio de videochat cu renume pe piața românească ne-am gândit că te-ar ajuta un material din care să afli toate informațiile necesare pentru ca la sfârșit să fii capabilă să faci o alegere în cunoștință de cauză.
Videochatul este un domeniu de activitate despre care majoritatea lumii știe doar din auzite și de aceea s-au creat atâtea idei preconcepute în jurul acestei meserii. Când spun videochat cei mai mulți se gândesc la o femeie care se dezbracă în fața camerei expunându-și corpul unor străini în schimbul unor sume uriașe de bani. Dar în realitate, niciun studio nu te plătește pentru cât de repede te dezbraci și nici pentru cât de bine arăți, iar banii se câștigă doar din timpul pe care clienții sunt dispuși să-l petreacă în privat cu tine.
Astfel, videochatul nu a fost, nu este și nu va fi niciodată doar despre nuditate, această abordare fiind de fapt una cu care se câștigă cele mai greu. De aceea hai să dărâmăm odată pentru totdeauna miturile în legătură cu videochatul, să catalogăm fiecare tip de abordare în parte și să stabilim împreună ce ai de făcut.
 

Videochatul adult

Videochatul adult este probabil cel mai cunoscut și mai popular tip de videochat. El presupune acea abordare de care a auzit toată lumea și tot de la el pornesc cele mai multe preconcepții. Fiind o abordare specială pentru adulți, videochatul adult se bazează și pe nuditate, dar nu se rezumă la ea.
Dacă singurul lucru pe care și-l doresc bărbații este să vadă o femeie goală, atunci cu siguranță videochatul ar dispărea chiar în această clipă de pe fața pământului deoarece în mediul online există destul material gratuit care nu presupune niciun cost.
Când vine vorba de videochatul adult modelul trebuie să dea impresia clientului său că deține puterea și e gata să-i asculte și să-i îndeplinească orice dorință sau fantezie sexuală ar avea. În acest tip de videochat femeile dispun de o gamă largă de jucării sexuale și accesorii cu care să facă jocul mai fierbinte. Dar la finalul zilei, oricât de bine ar arăta din punct de vedere fizic, li se plătește doar timpul petrecut online care este cu atât mai lung cu cât modelul își folosește inteligența și imaginația pentru o prestație de lungă durată.

Videochatul nonadult

Videochatul nonadult este o ramură a industriei mai puțin cunoscută și de asemenea, mai puțin populară. Ca dificultate nu am putea spune care este mai dificil dintre videochatul adult și nonadult deoarece fiecare abordare presupune o serie de provocări. Dar spre diferență de videochatul adult, în cazul videochatului nonadult nuditatea este strict interzisă.
În cel mai bun caz, pentru acest tip de videochat este permisă o ținută compusă din lenjerie intimă, dar niciodată ceva mai sumar sau mai provocator de atât. Și deși ar putea părea simplu pentru modelele care nu vor să se dezbrace, în cazul videochatului nonadult trebuie să ții cont de faptul că nu te poți folosi de atuul sexualității pentru a prelungi conversațiile cu clienții tăi.
La videochatul nonadult primează subiectele de discuție, iar pentru faptul că fiecare client este interesat de alte lucruri va trebui să ai cunoștințe vaste în multe domenii de activitate și abilități lingvistice extraordinare pentru a-ți expune ideile într-o limbă străină. Se poate câștiga și din acest tip de videochat, dar multe modele îl consideră mai solicitant decât un examen oral din timpul studenției.
 

Videochatul glamour

Videochatul de tip glamour este un tip de videochat foarte popular între clienți, dar și apreciat de modele. El este un mix între videochatul adult și nonadult și îmbină beneficiile celor două abordări.
Când faci videochat glamour totul începe de la o conversație plăcută cu cel pe care îl ai în față, se continuă cu un mini show și la final poți ajunge și la momentul în care să renunți la haine. Dar alegerea îți aparține și ceea ce contează în mod special în acest tip de abordare este atitudinea ta și puterea de seducție.
Clienții videochatului de tip glamour sunt și ei într-o oarecare măsură diferiți de clienții videochatului adult sau nonadult. Aceștia știu ce presupune videochatul glamour și de aceea se așteaptă să fie cuceriți atât prin aspectul fizic și jocuri, cât și prin conversație.