Energii rele se acumulează peste tot în timp. De fiecare dată când ai o zi dificilă, acest lucru se va reflecta în mediul în care îți desfășori activitatea.

Acestea trebuie eliminate pentru ca în camera în care îți desfășori activitatea să fie din nou armonie. Uneori este posibil să simți că nu poți să te concentrezi asupra lucrurilor importante, că ești neliniștită sau stresată. Acest lucru se datorează faptului că  în camera ta s-au acumulat energii rele.

Cel mai bun mod de a schimba această situație este să efectuezi o curățare energetică în camera ta de lucru pentru a restabili echilibrul și armonia. Acordă atenție următoarelor trucuri pentru a elimina energia negativă din camera ta.

Arde salvia albă și alte ierburi

Curățarea energetică cu salvie albă este una dintre cele mai vechi și rapide metode de a elimina negativitatea din spațiul în care îți desfășori activitatea. Ceva la fel de simplu ca arderea acestei plante uscate în spațiul tău privat va elimina energia rea. Prin urmare, salvia albă este un mare aliat pentru curățarea energetică profundă. Acest lucru se datorează faptului că fumul de salvie usucă compoziția ionică a aerului și poate avea un efect instant asupra reducerii tensiunii.

Începe curățarea dim partea din spate a camerei și plimbă-te în jurul ei acoperind cât mai mult spațiu. Acest lucru mișcă fumul din colțurile camerei, unde este concentrată energia proastă, spre tavan. Repetă acest proces și în jurul ușii. La sfârșit, scoate salvia din cameră și las-o să ardă complet. Ideal este să finalizezi procesul aprinzând tămâie și să faci același tur prin cameră. Poți face același lucru cu lemn Palo Santo pentru a menține un mediu curat de energie proastă. Ar trebui să arzi o bucată lemn Palo Santo doar câteva minute pe zi.

Minerale de protecție

Turmalina neagră absoarbe energia negativă atât de la oameni cât și de la obiecte. Cel mai bun mod de a utiliza aceste minerale de protecție este să așezi o bucată în fiecare colț al camerei. Făcând acest lucru, vei construi un scut de protecție pentru a preveni intrarea și acumularea negativității în spațiul respectiv.

De asemenea, absorb energia electromagnetică, astfel încât păstrarea lor aproape de router sau de internetul wifi te va proteja de radiațiile lor dăunătoare. În plus, turmalina neagră ameliorează anxietatea și depresia. Doar ținându-l în mâini poți elimina toată energia negativă din corpul tău.

Este important să cureți aceste cristale de protecție cel puțin o dată pe săptămână pentru a-și menține puterea. Pentru a face acest lucru, așază-le într-un recipient cu apă filtrată și pune-le la soare cel puțin patru ore. De asemenea, le poți scufunda în fumul salviei albe arse.

Muzica cu energie pozitivă

Spațiile foarte liniștite pot atrage energie rea, așa că unul dintre trucurile pentru a îndepărta energia negativă din cameră este să dai drumul la o muzică plăcută. Pentru că, în realitate, muzica care transmite energie pozitivă are un impact imens asupra emoționalității spațiului.

De fapt, muzica care transmite energie pozitivă este o metodă puternică de curățare a energiei din orice spațiu. Poți încerca muzică relaxantă și de meditație sau orice muzică care provoacă vibrații bune în tine. De asemenea, experții recomandă să te plimbi prin cameră sunând din clopot, deoarece este o modalitate bună de a preveni rămânerea negativității în acel spațiu.

Este întotdeauna indicat să asculți muzică ambientală plăcută, încet. Mai mult, medicii și psihologii spun că ascultarea muzicii relaxantă care transmite energie pozitivă te ajută să te echilibrezi mental și să eviți orice fel de negativitate.

Sare de mare

În feng shui, sarea este folosită pentru a elimina energia negativă și pentru a facilita curgerea energiei de viață (chi). Astfel, pentru o curățare energetică bună, trebuie să amesteci cinci sau șase linguri de sare de mare într-o găleată de apă și să freci podeaua cu această soluție.

Apoi toarnă sare în cele patru colțuri ale încăperii timp de 48 de ore, astfel încât sarea de mare să absoarbă energia negativă acumulată. După acest timp, mătură sarea și arunc-o. Pentru mai multă eficiență, o poți amesteca cu puțin șofran.

Dacă faci parte din modelele de videochat care cred foarte mult în energie și vibrații, aceste sfaturi, fără îndoială, te vor ajuta să îți îmbunătățești performanța în spectacole, deoarece spațiul tău de lucru este foarte important.

Sperăm că vei ține cont de ele, întrucât ne dorim să te simți cât mai bine pentru a putea realiza spectacole care să-i surprindă într-un mod cât mai plăcut pe clienți. Cu cât vor fi mai atrași de spectacolele tale, cu atât vor participa mai des la el, iar veniturile tale vor fi mai mari.

PS: Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Îndrăznești să spui și altor persoane că ne mărim echipa?