Dacă ești model de videochat nu înseamnă că trebuie să fii îmbrăcată sumar și să refuzi să faci cel mai mic efort pentru a arăta frumos și îngrijită, întrucât camera ascunde totul, inclusiv cele mai mici detalii. Nimic nu-ți poate distruge dezvoltarea profesională decât aceste mituri sau credințe. A fi model de videochat nu este mai puțin important decât a fi model de pasarelă. Și ca model de videochat trebuie să arăți impecabil în fața clienților, dar mai ales foarte bine îngrijită. Trebuie să te transformi întotdeauna în femeia ideală și perfectă pe care clienții tăi o caută în tine. În acest articol îți vom împărtăși șase sfaturi, care te vor face să arătați spectaculos pe parcursul fiecărui spectacol de videochat. Nu uita să le urmezi și să adăugi mereu câte nou element care crezi că este necesar pentru a îți completa imaginea magnifică și elegantă.

Eleganță și naturalețe

Asigură-te că gesturile, mișcările și cuvintele sunt întotdeauna naturale, delicate și elegante, menține o poziție dreaptă și complet verticală atunci când mergi, evită să apleci capul și să privești  podeaua în timp ce mergi sau discuți cu clientul. Siguranța ta va fi evidentă în gesturile tale și în conversația pe care o vei avea cu el. Fii naturală în primul rând. Suprasolicitarea creează imagini sau personalități forțate care, în final, nu satisfac complet clienții.Fii un model elegant și natural și îți vei cuceri clienții pentru totdeauna!

Îmbracă-te bine

Când folosești ținutele tale specifice pentru fiecare spectacol, ai grijă ca acestea să fie îngrijite, perfect călcate, adică să arate impecabil. Poartă ținute spectaculoase și fine, ale căror țesături și cusături îți evidențiază cel mai bine silueta. Dacă lucrezi ca model de videochat nu înseamnă că trebuie să te dezbraci în toate spectacolele tale, dimpotrivă, dacă porți îmbrăcăminte elegantă și îți evidențiezi treptat atributele, vei stârni cele mai tari și mai explozive senzații celor care te urmăresc prin intermediul camerei web. 

Piele epilată și hidratată

Pentru un model de videochat, epilarea perfectă înainte de fiecare emisiune este cu adevărat importantă, deoarece majorității clienților nu le place să se uite la o femeie neepilată. Așadar, ai grijă ca înainte de fiecare sesiune de videochat să te epilezi corespunzător pentru a nu avea parte de nemulțumiri din partea clienților.

De asemenea, este important să îți hidratezi pielea înainte de fiecare sesiune. Hidratarea va oferi corpului tău prospețime, strălucire și tinerețe. 

Păr strălucitor,  bine îngrijit

Părul strălucitor este, de asemenea, sinonim cu tinerețea și sănătatea. Cele mai multe modele de videochat au grijă zilnic  de părul lor. Acesta este un detaliu de care trebuie să ai mereu grijă dacă vrei să arăți impecabil la fiecare sesiune de videochat.

Mușchi tonifiați

Deși acesta nu este un element absolut decisiv pentru a avea succes în videochat, reprezintă totuși un factor pe care trebuie să îl iei foarte în serios dacă dorești să obții venituri consistente, mult mai rapid. Un corp bine îngrijit și tonifiat este întotdeauna mai atractiv pentru cei mai pretențioși clienți. Un model de videochat de succes face exerciții fizice zilnic pentru a-și menține sănătatea, tinerețea și, mai ales, pentru a arăta la fel cum vor clienții să o vadă. Amintește-ți că un model de videochat trebuie să-și distreze clienții și să fie mereu pe placul lor.

Sobrietate și delicatețe

Nu este vorba să porți accesorii sau ținute extravagante, ci doar să încerci să îți impresionezi clienții. Nu uita că extravaganța poate fi în defavoarea ta dacă depășești limita sau dacă nu știi să porți fiecare dintre elementele pe care le utilizezi în spectacolele tale. Un model de videochat trebuie să dea întotdeauna dovadă de sobrietate și delicatețe, ținând cont de tipul de clienți care îi urmăresc de obicei spectacolele. Reține că mai puțin este mai mult, așa că este de preferat să porți puține accesorii și să arăți sobră, în loc să depășești limita cu ținuta și să arăți ca dintr-un film de comedie sau de groază.

Acestea fiind zise, sperăm că vei ține cont de sfaturile noastre. Echipa CamStars Studio va fi lângă tine permanent, oferindu-ți tot sprijinul de care ai nevoie.

PS: Facem angajări modele de videochat la studioul din București! Dă sfoară-n țară!