În acest articol am dori să abordăm un subiect destul de controversat, care este în cele din urmă decizia fiecărei persoane și care, din punctul nostru de vedere, scad veniturile unui model de videochat, deși la prima vedere ar putea părea o modalitate de a câștiga mai mulți bani. Este vorba despre depășirea relației virtuale pe care modelele o au cu utilizatorii.

Înainte de a te găsi pe tine, un utilizator își face timp să caute modelul din visele sale, acesta fiind un proces care poate dura ore sau chiar zile. Toate acestea funcționează într-un mod foarte similar, de exemplu; când mergem pe stradă și întâlnim o persoană necunoscută și suntem uimiți de frumusețea ei. Aceasta este pur și simplu dragoste la prima vedere. În același mod, funcționează cu utilizatorii, care rătăcesc pe site mult timp, înainte de a găsi persoana de care să le placă. Atunci când un utilizator decide să mai participe la o sesiune de videochat organizată de modelul său preferat, se datorează faptului că într-adevăr îi place de acea femeie.

Se comportă la fel ca orice persoană atrasă de o altă persoană, vrea să o cunoască personal și, în multe cazuri, chiar să aibă o relație formală cu ea. Tocmai în asta munca ta de model de videochat. Să atragi atenția celor care te urmăresc și stabilești relații virtuale cu alte persoane. În felul acesta, după cum bine știi, ai șansa să câștigi venituri consistente. 

Singurul lucru pe care îl vei obține prin cunoașterea personală a utilizatorilor tăi este încheierea relația cu ei mult mai repede, deoarece puțin câte puțin, nu vor dori doar să comunice cu tine, vor dori tot mai mult de la tine. Acest lucru este normal, orice persoană care se simte atrasă de o altă persoană își dorește să petreacă cât mai mult timp cu aceasta. Acest lucru presupune mai mult timp și dăruire din partea ta, până când va dori să conviețuiți împreună.

 De exemplu, lucruri de genul: a vorbi cu tine sau a te suna toată ziua prin WhatsApp, sunt foarte frecvente atunci când depășești relația virtuală cu utilizatorii. 

Există modele care s-au căsătorit cu bărbații care i-au întâlnit în timpul sesiunilor de videochat.

 Căsătoria cu un utilizator nu este greșită. Noi cei de la CamStars Studio credem că toți avem dreptul să facem ceea ce ne dorim cu viața noastră, internetul este un univers plin de posibilități. Cu toate acestea, dacă nu vrei să-ți găsești alesul inimii în timpul sesiunilor de videochat pe care le organizezi, ci doar să îți schimbi stilul de viață și să-l transformi într-unul peste medie, este bine să nu amesteci viața personală cu cea profesională.   

Dacă vei depăși relația virtuală, nu te vei mai putea concentra asupra activității tale și îți va fi greu să-ți menții clienții fideli. Vei scăpa situația de sub control și acest lucru te va afecta considerabil. 

Știm că într-un studio de videochat situațiile pot scăpa frecvent de sub control, un utilizator dezamăgit sau cu inima frântă ar putea reacționa agresiv.

Din acest acest motiv, echipa CamStars Studio este pregătită să intervină oricând este nevoie pentru aplanarea oricărui conflict. 

Te sfătuim să nu amesteci viața personală cu cea profesională și să stabilești cu fiecare utilizator doar o frumoasă relație virtuală. 

Echipa CamStars Studio îți oferă un ultim sfat, acela să înveți să îți gestionezi relațiile cu utilizatorii de la distanță și prin intermediul camerei web. Nu permite niciunui utilizator să îți cunoască în profunzime viața personală. În opinia noastră, îți asumi un risc inutil, deoarece nu poți ști cu adevărat cu ce tip de persoană interacționezi. Cel mai interesant lucru în activitatea de model de videochat  dintr-un studio este că totul este 100% virtual și nu trebuie să te confrunți cu astfel de riscuri. Cu toate acestea, nu uita că ești liberă să faci ceea ce îți dorești și că internetul este un univers plin de posibilități. Sper că ți-a plăcut subiectul de astăzi.

De asemenea, sper că îți place colaborarea cu noi și modul cum ți s-a schimbat viața în bine. Și dacă îți place sperăm să vorbești despre noi. Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Așteptăm și alte femei îndrăznețe ca tine în echipa noastră.