Cel puțin la început, până îți pui în ordine repertoarul cu subiecte de discuție în calitate de model de videochat. să știi că există câteva topicuri pe care le poți aborda oricând cu succes. Și pentru că vrem să ai parte de succes încă de la început, noi, cei de la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, ți-am pregătit pentru astăzi o listă întreagă cu subiecte de discuție pe care să le încerci cu clienții tăi.
 

Ce să vorbești cu un bărbat care vrea să o sesiune unul la unu de videochat?

 

#1 Nu uita niciodată de saluturi și prezentări

 
Unii clienți se vor grăbi să treacă mai repede la acțiune, alții se vor aștepta de la tine să îi saluți și să te prezinți. E totul doar un joc, dar cu toate că bărbatul care te-a contactat nu îți va afla vreodată numele real, cu siguranță va vrea să știe cum să te strige și bineînțeles să-ți spună cum să-l chemi tu. Indiferent de cum va decurge discuția în continuare, dacă fiecare și-a stabilit rolul și l-a divulgat și partenerului, totul va merge mult mai bine. În plus, o replică de deschidere precum Bună! Ce faci dragul meu? Eu sunt . Îmi pare bine să te cunosc! este întotdeauna binevenită deoarece te ajută să câștigi mai mult timp cu partenerul în privat.
 

#2 Întreabă-l cum se simte și cum i-a fost ziua?

 
Când vine vorba de videochat, bărbații sunt dispuși să plătească sume mari de bani pentru a li se îndeplini un vis. Iar visul lor nu se rezumă doar la a avea în fața lor o femeie perfectă din punct de vedere fizic, ci și comportamental. Deși mulți n-o arată, bărbații sunt sensibili și le place să li se acorde atenție și de aceea apreciază când o femeie îi întreabă despre ei. Vei vedea că mulți din clienții pe care îi vei avea ca model de videochat sunt foarte serioși și au relații pe care pun un preț deosebit, unii dintre ei fiind chiar căsătoriți. Dar în viața de zi cu zi duc lipsă de afecțiune și de aceea caută puțină căldură în altă parte. Așa că nu uita niciodată să-i întrebi despre modul cum le-a decurs ziua și ce planuri au în continuare.
 

#3 Vorbește despre el

 
Îi place cum ești îmbrăcată? Ce îți dorește să primească în urma sesiunii sale de videochat? Ce fantezii are? Dacă nu l-ai întrebat încă pe interlocutorul tău toate aceste lucruri, acestea sunt primele întrebări pe care trebuie să i le pui după ce ați făcut prezentările. Mai mult ca sigur nu se va sfii să-ți spună totul în detaliu pentru că și-a făcut planuri cu mult înainte să te contacteze, iar dacă se bâlbâie, încurajează-l să-și deschidă inima și să-ți vorbească despre toate lucrurile la care s-a gândit că ar vrea să le facă cu tine sau de față cu tine.
 

#4 Vorbește despre tine

 
E adevărat că te afli în fața camerelor ca să satisfaci sufletește un bărbat și să comunici cu el, dar profită de aceste momente pentru a vorbi și despre tine și a te autoanaliza. Mai ales dacă ești o fire timidă și vrei să treci peste acest complex, nu rata ocazia de a aborda tot felul de subiecte de discuție despre care ți-ar fi de altfel greu să vorbești cu un cunoscut și experimentează-te în arta conversației cu un străin pe care vrei să ți-l apropii. Cu siguranță și tu, ca orice alte persoane, ai fantezii despre care nu poți să discuți deschis cu o prietenă sau chiar cu iubitul tău, dar ți-ar plăcea să le dezvălui cuiva ca să-i analizezi apoi reacția. Încearcă să faci asta cu clientul tău!
 

#5 Joacă un joc

 
Cui nu-i place să joace în doi adevăr sau provocare cu un partener de care se simte atras? Propune-i asta partenerului tău de discuție și vei vedea că se va bucura chiar să-l provoci! Iar în acest mod, întreaga interpretare se va transforma dintr-un one man show într-un spectacol cu diverse numere în care amândoi veți fi actorii principali.