Ești studentă și nu ai mai lucrat niciodată până acum? Sau dimpotrivă, ai intrat de ceva vreme în câmpul muncii, dar nu te satisface pe de-a-ntregul slujba actuală? Noi, cei de la CamStars Studio îți propunem să încerci meseria de model de videochat, o meserie creativă, care nu te va plictisi niciodată, iar din punct de vedere colegial și financiar îți va îndeplini toate așteptările.
 
Cine a spus că locul de muncă trebuie să devină obligatoriu o rutină? Poți să te trezești în fiecare dimineață fericită că ai ocazia să mergi din nou la slujbă, să te întâlnești cu oameni cu care îți face plăcere să discuți, să te dezvolți profesional și personal și să mai câștigi și bani pe deasupra. Îți dorești mai mult? Acum poți să și obții, dacă te alături studioului CamStars, cel mai bun studio de videochat din București.
 

5 Motive pentru a deveni model de videochat la CamStars

 

#1 Pentru noi modelul este pe primul loc

 
Să spunem că am ajuns aici pe cont propriu ar însemna să negăm toată implicarea și munca modelelor noastre care ne-au ajutat și ne ajută în continuare să ne păstrăm renumele. Nu! Nu am ajuns aici singuri, ci printr-un efort comun, muncă de echipă și pasiune. Noi suntem la dispoziția modelelor noastre 24 din 24 de ore, șapte zile pe săptămână, iar ele fac tot posibilul să ofere show-uri de calitate clienților și să evolueze în permanență. De aceea, pe lângă toată pregătirea personalizată, potrivită pentru fiecare model în parte în funcție de caracterul său și ceea ce i se potrivește, ne arătăm cunoștința oferind și bonusuri consistente, alături de un comision de 60% din încasări, semnificativ mai mare decât la alte studiouri din București.
 

#2 Ne place să fim primii la tehnologie

 
Cum altfel am putea demonstra clienților noștri că fiecare din modele noastre are niște trăsături unice care îi reflectă personalitatea și îi conturează frumusețea dacă nu am investi în tehnologie? Începând cu camerele video și continuând cu luminile sau componentele digitale, ne dedicăm trup și suflet tehnologiei fiind întotdeauna la curent cu ultimele apariții de pe piață și achiziționând tot ce-i mai bun pentru oferirea unei experiențe de calitate. Numai așa am reușit până acum să facem față competiției acerbe de pe platformele în care suntem înscriși și doar datorită acestei atitudini membrii aleg să comunice în privat cu modelele noastre.
 

#3 Prin intermediul decorului creăm o poveste

 
Dorim să scoatem în evidență frumusețea modelelor noastre lăsând clienții să le vadă într-un cadru care li se potrivește. De aceea nu facem economie la mobilier sau la orice alte accesorii ce au potențialul de a desăvârși experiența. În plus, această investiție nu este benefică doar pentru privitor, ci și pentru modelele care prestează deoarece în acest fel le este mult mai simplu să lege conversații și să găsească subiecte de discuție.
 

#4 Te sfătuim oricând ai nevoie

 
Training-ul pentru modelele noastre începătoare este ceva de care și tu vei beneficia atunci când te angajezi la noi. Chiar dacă nu ai încă experiență în domeniu, nu lăsa acest amănunt să stea în calea succesului tău și alătură-te echipei CamStars Studio! În plus, chiar și după finalizarea training-ului nu va trebui să te simți niciodată singură deoarece îți vom fi alături în permanență ori de câte ori ai nevoie de un sfat bun sau doar de cineva cu care să bei o cafea și căruia să-i povestești despre ziua ta.
 

#5 Te încurajăm să-ți urmezi visele

 
Chiar dacă devii model de videochat nu înseamnă că trebuie să renunți la tot ceea ce făceai până acum, ba dimpotrivă! Dacă devii model înseamnă că devii și independentă financiar și atunci ai și mai multe mijloace prin care să-ți atingi scopurile. În plus, deși ne-ar plăcea să te avem alături pentru mult timp, nu stăm în calea ta și a perfecționării tale, iar dacă alegi să te dedici și altor domenii de activitate îți dăm posibilitatea de a opta pentru un program flexibil care să-ți permită să lucrezi când vrei tu și cât vrei tu.