Bună! Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că te-ai gândit măcar o dată până acum să renunți la meseria de model de videochat și cauți o părere sinceră. Noi suntem CamStars Studio, un studio de videochat concentrat pe dezvoltarea profesională și personală a modelelor noastre și din dorința de a le convinge că videochatul este cea mai bună alegere pentru cariera lor, suntem mereu alături de ele, sprijinindu-le cu traininguri personalizate, dar și photoshooting-uri prin care le ajutăm să-și descopere cele mai frumoase trăsături.
 
Videochatul este o meserie de viitor, care în timp va cunoaște ca și până acum o evoluție ascendentă și de aceea considerăm că unul din primele motive pentru care o femeie nu ar trebui să renunțe la videochat este acela că modelele care câștigă mult în prezent vor câștiga și mai mult de acum încolo. Dar poate că pentru întrebarea ta nu ai timp să aștepți și vrei motive valabile aici și acum. De aceea ți-am pregătit în continuare următoarea listă pe care îți recomandăm să o citești pe îndelete și să o analizezi.
 

De ce este mai bine să continui meseria de model de videochat?

 

#1 Câștigi mai mult decât în orice alt domeniu

 
Dacă ești prea grăbită să renunți ca să te mai gândești ce potențial de dezvoltare are videochatul în viitor și cât vei putea câștiga de acum înainte ca model, compară cel puțin cât câștigi tu acum cu cât primesc cunoștințele tale care activează în alte domenii. Când te angajează, patronii urmăresc în general să obțină cât mai mult în schimbul a cât mai puțin. Și într-o oarecare măsură, mai ales acolo unde companiile nu au perspective de dezvoltare, este oarecum de așteptat ca salariul lunar să fie fix și nu foarte mare. Dar în domeniul videochatului unde pur și simplu cerul este limita și valoarea câștigurilor nu depinde decât de performanțele tale, poți fi plătită cu atât cât ți se cuvine.
 

#2 Ai libertatea de a-ți face propriul program

 
Nu îți place să lucrezi opt ore pe zi cu o pauză de masă de o oră la prânz? Nu lucra! La CamStars Studio dăm modelelor noastre posibilitatea de a-și face propriul program și atunci sunt libere să lucreze cât vor. Bineînțeles, mai mult timp petrecut online înseamnă mai multe câștiguri. Dar dacă există zile în care modelul are în plan și alte activități fiind nevoit să scurteze din durata prestațiilor, alegerile îi sunt respectate.
 

#3 Nu ai șefi

 
Cele mai multe persoane care renunță la locul lor de muncă o fac din cauza șefilor pe care îi au. Unora nu le place atitudinea superiorilor, iar altora li se cere mai mult decât pot duce și de aceea ajung să fie nemulțumiți. Dar într-un studio de videochat ca al nostru, nu modelele lucrează pentru noi, ci noi pentru modele, iar dacă ai descoperit această mentalitate și la actualul tău loc de muncă înseamnă că ești o norocoasă.
 

#4 Ai ocazia să lucrezi direct cu clienții deținând control total

 
Nimic nu te face să te simți mai puternică și mai importantă decât atunci când știi că valoarea câștigurilor reflectă exact efortul pe care l-ai depus pentru a-i mulțumi pe clienții tăi. În cazul videochatului nu se poate să muncești, iar munca să nu-ți fie recunoscută pentru că primești un comision din încasările pe care le ai. Astfel, nu există loc de îndoială atunci când vine vorba de calculul salariului și bineînțeles, poți sta liniștită la gândul că orice efort suplimentar se va regăsi și în contul tău.
 

#5 Poți să fii creativă

 
Nu îți dai seama de importanța unui loc de muncă unde poți să-ți dezvolți și să-ți exploatezi creativitatea decât atunci când l-ai pierdut. Senzația pe care o ai când știi că fiecare zi pe care o petreci la slujbă este diferită și convingerea că nu te vei confrunta niciodată cu rutina sunt alte câteva din motivele pentru care meseria de model este una din cele mai potrivite meserii, mai ales pentru femei. Ca reprezentantă a sexului frumos ai întotdeauna nevoie de provocări, iar imaginația bogată este unul din cele mai mari puncte forte ale tale, de aceea, profesând într-un domeniu artistic ca videochatul nu poți decât să fii fericită!