Ești model de videochat, dar ai ajuns la concluzia că această meserie nu îți aduce satisfacțiile pe care toate studiourile le promovează în reclamele lor flashy de pe internet și rețelele sociale? Înseamnă că nu ești la studioul potrivit! Iată câteva din lucrurile care te-ar putea nemulțumi la un studio de videochat și cum este în comparație situația la CamStars Studio.

6 Semne că studioul de videochat pentru care lucrezi nu este exact ceea ce îți trebuie sau de ce să te alături echipei CamStars Studio?

 

#1 Muncești mult, dar câștigi puțin

 
În funcție de studioul pentru care lucrezi salariul tău poate diferi chiar și cu o mie de euro de cel al unui model care prestează tot atâta timp, dar lucrează la alt studio. Iar acest lucru se întâmplă din cauza comisioanelor. Nu toate studiourile plătesc același comision din încasări modelelor lor și de aici apar diferențele. CamStars Studio este o excepție pe piață. Noi ne plătim modelele mai mult decât ne oprim pentru noi și astfel le oferim 60% din încasări, un procent pe măsura meritelor lor.
 

#2 Ești obligată să faci lucruri pe care nu vrei să le faci

 
Nu doar în domeniul videochatului, ci și la alt loc de muncă nimeni nu te poate obliga să faci ceva ce nu îți place. Când ești constrânsă de cei de la serviciu să prestezi într-un mod cu care nu ești de acord, ține minte că există și alte variante mult mai bune. De asemenea, legat de durata programului, nimeni nu are dreptul să te oblige să muncești mai mult decât scrie în contractul de angajare. La CamStars Studio de exemplu, tu îți faci orarul. Tu stabilești cât timp vrei să petreci online. Și indiferent de alegeri, ești încurajată să evoluezi.
 

#3 Lucrezi ilegal

 
Dacă studioul pentru care muncești acum activează ilegal sau te plătește ilegal există o mare posibilitate să ai probleme mai târziu. Nu continua în acest mod și alege să lucrezi pentru un studio care face toate lucrurile ca la carte. CamStars Studio este alternativa perfectă pentru tine deoarece suntem un studio care funcționează perfect legal și mai mult decât atât suntem la zi cu plata tuturor taxelor.
 

#4 Ai impresia că ești pe cont propriu și simți că presiunea e prea mare

 
Te-ai angajat ca model de videochat, se așteaptă multe de la tine, dar nimeni nu îți spune concret ce trebuie să faci? Libertatea este una și dezinteresul total față de persoana ta este un cu totul alt lucru. De aceea noi la CamStars Studio ne încurajăm modelele să fie libere și independente, dar le instruim riguros punându-le la dispoziție sesiuni de training care să le ajute în carieră. Nu îți spunem fă asta și asta, ci mai degrabă, ar fi bine să faci asta și asta, iar dacă ai o idee mai bună, mai ales pentru faptul că succesul tău este și succesul nostru, suntem întotdeauna deschiși să stăm de vorbă.
 

#5 Nu ești reprezentată cum trebuie online

 
Studioul pentru care lucrezi te poate ajuta și el pentru atragerea clienților. Nu îi poate chema în privat pentru tine, dar te poate face să arăți excelent prin oferirea de photoshooting-uri prin care să-ți fie mai ușor să descoperi trăsăturile naturale și calitățile pe care le ai. La CamStars Studio organizăm regulat astfel de sesiuni foto, iar printre ședințele de fotografie strecurăm și ședințe de creare de videoclipuri cu care participăm la concurcursuri pe platformele partenere de videochat și îți creăm o imagine care să ți se potrivească ca o mănușă.
 

#6 Nimeni nu te ajută să-ți pui trăsăturile în evidență

 
Intri în direct cu machiajul și coafura cu care ai venit de acasă? Acest lucru nu ar fi o problemă dacă pe drum nu te-ai confrunta cu mijloacele de transport aglomerate, vântul puternic și uneori chiar precipitațiile capabile să-ți strice munca în doar câteva clipe. Oricine are nevoie măcar de o împrospătare înainte de a se afișa clienților și de aceea la CamStars Studio punem la dispoziția modelelor noastre servicii profesionale de make-up și coafor realizate de artiști cu experiență pentru ca tu să arăți întotdeauna absolut impecabil.