Îți dorești să-ți faci admiratorii să aștepte cu nerăbdare o nouă ședință de videochat cu tine? Pentru a le atrage atenția există câteva sfaturi de care este bine să ții cont pentru ca succesul să fie garantat.

Când ai un job videochat este important să știi cum să cucerești bărbatul care se află de partea cealaltă a ecranului.

Utilizează diverse strategii de comunicare

Dacă vrei cu adevărat să-l provoci și să îl cucerești, trebuie să te străduiești să faci să rămână în contact cu tine, să te urmărească cu mare atenție, fără ca această situație să devină monotonă. Fii cât mai creativă posibil, sedu-l treptat și lasă-l mereu să aștepte.

Demonstrează că ești o femeie unică și sigură pe sine

Fă-l să simtă că ești cea mai minunată, interesantă, sexy și distractivă femeie din lume. Încearcă întotdeauna să ai ceva interesant de spus sau de arătat. Încearcă să-l faci să-și dorească să comunice cu tine din ce în ce mai des. Profită la maximum de fiecare moment pe care îl petreci împreună cu el în timpul ședințelor de videochat.

Ai grijă de aspectul tău fizic și cucerirea unui bărbat de la distanță va fi mult mai ușoară

Deși sunt separați fizic, trebuie să aplici o regulă care nu se va demoda niciodată. Cucerește-l cu un look atractiv.

Nu trebuie să fii cea mai frumoasă femeie sau să ai trupul perfect. Trebuie doar să fii conștientă de atuurile tale și să-ți evidențiezi frumusețea cu ajutorul hainelor sau al machiajului. În plus, ai putea să-ți aranjezi altfel părul de fiecare dată când organizezi o ședință de videochat. Fă-ți un machiaj cât mai natural și scoate-ți în evidență buzele.

Fii atentă la limbajul scris, verbal și corporal

Nu există nimic mai seducător decât o femeie care are capacitatea de a purta o conversație interesantă, fie în scris, fie verbal. Dar, dacă își controlează și corpul atunci când vorbește, este delicată și senzuală, va fermeca orice bărbat.

Îndrăznește să faci asta! E simplu, lasă conversația să decurgă firesc și nu îi da mai multe informații decât este necesar. Fii enigmatică. Permite-i să rezolve enigma puțin câte puțin. Odată stârnit interesul, misterul poate fi cel mai bun aliat al tău

Nu îl forța să facă ce nu vrea

Nu îl forța să vorbească despre lucruri care nu îi fac plăcere. Tu doar ascultă-l și fii în înțelegătoare. Dă dovadă de inteligență emoțională.

Arată-i că îți place să-l vezi și să-l asculți 

Nu considera acest aspect de la sine înțeles. Deși admiratorul tău poate simți că îți place de el precum și timpul petrecut împreună, trebuie să-i reamintești!

Asta îi va crește ego-ul și, prin urmare, interesul pentru tine Suntem siguri că va face totul posibilul să participe la cât mai multe ședințe de videochat cu tine. Pe de altă parte, suntem siguri că se va strădui să-l placi. În acel moment trebuie să profiți de ocazie să flirtezi cu el și să-l seduci în continuare.

Vorbește-i puțin despre abilitățile tale

Bărbații consideră că femeile care reușesc să-și atingă obiectivele, care au încredere în ele și care nu se lasă umbrite de dificultăți, sunt foarte atrăgătoare.

Trebuie să vorbești despre tine în mod pozitiv și cu multă încredere. Spune-i admiratorului tău cât de valoroasă ești. Probabil te va prețui de două ori mai mult și va fi mândru că te-a descoperit în mediul online și că poate fi sedus de tine.

Străduiește-te să suplinești lipsa contactului față în față și să-i permiți să te descopere din punct de vedere emoțional. Cu cât vei comunica mai mult cu acesta și îi vei vorbi despre tine și despre ceea ce îți place să faci, cu atât vei reuși să-i atragi atenția și să-l faci să-și dorească să participe la cât mai mult ședințe de videochat cu tine.

Fii deschisă, ascultă-l, dă-i un sfat bun dacă ți-l cere și vei vedea că îl vei cuceri. Așa procedează toate modelele de videochat care își doresc să aibă parte de succes.

Iar noi credem cu tărie că toate femeile care se alături echipei CamStars când află că facem angajări studio videochat București, vor să aibă succes. Și tu îți dorești să ai succes, nu-i așa?