Pentru a fi atrăgătoare la fiecare ședință de videochat pe care o organizezi, trebuie doar să ai o personalitate puternică. Când vorbim despre un model de videochat senzual, nu ne referim la fizic, ci la carismă.

Se știe faptul că un model de videochat cu un fizic frumos, atrage încă de la prima întâlnire online atenția bărbaților. Dar dacă ai o personalitate puternică, dai dovadă de încredere în ceea ce faci, îi vei determina pe cei care te urmăresc să participe la fiecare ședință de videochat pe care o organizezi.

Dacă vrei să dai dovadă de senzualizate folosindu-te de personalitatea ta, trebuie să:

1. Fii încrezătoare

Încrederea este esențială. Dacă ai încredere înseamnă ești sigură de abilitățile tale și știi foarte bine cine ești și ce vrei. Dacă nu ai încredere în tine, există modalități de a-ți construi stima de sine.

Dacă ai încredere în tine, greșelile comise nu vor reprezenta o problemă pentru tine și nu te vei dezamăgi. Modelele încrezătoare în propriile forțe se bucură de succesul celorlalte persoane și nu sunt invidioase.

2. Te relaxezi și trăiești momentul

Este posibil ca la începutul fiecărei ședințe de videochat să fii nervoasă și să ai impresia că nu te vei descurca cum trebuie. Dar, dacă vei respira adânc și te vei bucura de moment, lucrurile vor decurge foarte bine.

Dacă nu știi ce să-i spui unui admirator când intră online, îți poți face o listă cu întrebări. Este o modalitate excelentă de a sparge gheața și de a scăpa de emoții. Dacă te vei relaxa și te vei concentra pe conversația cu admiratorii tăi, aceștia se vor bucura de compania ta și sigur vor dori să vorbească cu tine și altă dată.

3. Fii atentă la conversație

Pentru ca ședința de videochat să decurgă perfect, trebuie să faci următoarele lucruri:

  • Nu-l întrerupe și nu îl judeca pe cel cu care comunici;
  •  Parafrazează ceea ce a spus interlocutorul tău, astfel încât să știe că ai înțeles;
  • Pune-i întrebări pentru a-i demonstra că ai fost atentă și că te interesează ceea ce spune.

4. Dă dovadă de onestitate și respect

Rezistă impulsului de a spune unui membru că nu-ți place de el sau că ai vrea să nu mai participe la ședințele tale de videochat. Fii drăguță și respectuoasă, astfel încât conversația să fie cât frumoasă posibil.

El trebuie să te placă pentru ceea ce ești și nu pentru cine crezi că ai vrea să fii. E posibil să aprecieze și mai mult faptul că ai curaj să spui ce gândești.

5. Fă lucruri care îți îmbogățesc viața

Învață să cânți la un instrument muzical, să urmezi cursuri de dans, să te antrenezi sau să faci sport. Fericirea și împlinirea te vor face și mai atrăgătoare, iar admiratorii tăi vor observa schimbarea. În plus, hobby-urile îți vor oferi multe subiecte de conversație, precum și mai multe oportunități de a crea legături cu cei care parrticipă la ședințele tale de videochat.

7. Arată-ți interesul față de problemele celor cu care interacționezi

Arată-ți interesul și îngrijorarea, dacă ai vorbit recent despre ceva care îl îngrijorează, întreabă-l cum a fost.

Studiile au arătat că, dacă un model de videochat dă dovadă de empatie și de susținere, șansele ca admiratorii săi să participe la fiecare ședință de videochat cresc considerabil. Prin urmare, fii empatică și străduiește-te să asculți și să îi susții ori de câte ori își spun oful și-ți cer ajutorul.

8. Fii sinceră

Nu câștigi nimic dacă te prefaci. Fii autentică și spune ceea ce gândești de fiecare dată când interacționezi cu urmăritorii tăi.

9. Nu-ți schimba felul de a fi

Poate fi distractiv și chiar sănătos să ieși din zona ta de confort, dar asigură-te întotdeauna că faci asta fiindcă așa vrei și fără să-ți schimbi felul de a fi și de a gândi. Fii mereu fidelă convingerilor și obiectivelor tale.

Poți să te schimbi doar dacă nu te simți bine în pielea ta. Schimbarea trebuie să aibă loc doar dacă simți nevoia de o altfel de împlinire. După cum poți observa, când ai un job videochat nu este deloc dificil să dai dovadă de un plus de farmec. Trebuie doar să ții cont de câteva aspecte valabile nu doar pe plan profesional, ci și personal.