Stilul este ceea ce caracterizează fiecare persoană în funcție de gusturile și obiceiurile sale Fiecare model de videochat are propriul său stil. Acest stil contribuie la diferențierea sa de celelalte modele.
Deși există încă persoane care cred că este necesar să se respecte paradigmele impuse de societate, există și persoane care știu că respectarea acestor stereotipuri nu este obligatorie. Nu degeaba au ales să-și schimbe viața făcând videochat.
Ca modele, aveți posibilitatea să încercați toate stilurile dorite până când veți reuși să îl descoperiți pe cel mai confortabil pentru voi.
Prin urmare, iată 10 sfaturi de bază care vă vor ajuta să vă simțiți încrezătoare în timp ce veți arăta spectaculos pentru clienții voștri:
Nu vă uitați mereu în oglindă. Oglinda este un instrument care vă ajută să vedeți cum arătați. Dar, dacă petreceți mult timp privindu-vă în ea, veți descoperi mai multe defecte care vă vor da o stare de nervozitate.
Uitați de negru. Profitați de o altă gamă de culori, mult mai vii. Îndrăzniți să folosiți tonuri de galben, portocaliu, verde și albastru deschis. Vă veți simți diferit și fresh. Deși negrul este perfect pentru un look uimitor în timpul show-urile voastre, încercați alte culori.
Folosiți doar ceea ce vă face să vă simțiți confortabil. Nu optați pentru stiluri care nu vă fac să vă simți bine în pielea voastră. Starea voastră de spirit depinde și de cum vă simți îmbrăcate într-o numită ținută. Fiți autentice. Sunteți libere să vă îmbrăcați după bunul plac.
Ignorați toate tendințele. Nu este rău să fiți la curent cu ceea ce este în vogă, dar nu trebuie să folosiți lucruri la modă dacă nu vă atrag.
Machiați-vă în stilul vostru. Astăzi există multe stiluri pe care le puteți folosi în ceea ce privește machiajul, dar cel mai important este să învățați să vă perfecționezi tehnica, astfel încât să arătați impecabil.
Coafuri diferite. Este necesar ca, indiferent de stilul pe care îl aveți, să încercați întotdeauna să vă aranjați părul înainte de începerea sesiunii de videochat. Puteți folosi coafuri simple sau foarte îndrăznețe. Puteți opta pentru o coafură naturală, important este să vă aranjați părul. Există o mare diferență între părul coafat în stil natural și cel care arată ca cum și abia v-ați ridicat capul de pe pernă.
Ordonați-vă garderoba. Mențineți ordinea în șifonier, astfel încât să știți ce haine aveți.
Jucați-vă cu corpul vostru. La fel cum există multe stiluri, există și diferite tipuri de corpuri. Descoperiți ce tip de corp aveți și învățați să profitați de el.
Evitați exagerarea. Oricât doriți să evidențiați partea care vă place cel mai mult la voi, trebuie vă dați seama că uneori, mai puțin este mai mult.
Evitați să vă etichetați singure. Sunteți libere să arătați așa cum doriți și există întotdeauna o soluție pentru a arăta frumos.
Alegeți-vă haine ținând cont de forma corpului. Dacă aveți șolduri mari, toate hainele pe talie sunt minunate, în special blugii. Sunt confortabile, potrivite, sexy și măgulitoare.
Aveți nevoie de  articole vestimentare care vă accentuează talia, astfel încât șoldurile și umerii să fie ceva mai lați. O rochie cu aceste caracteristici poate fi ideală.
Un top peplum este cea mai bună alternativă, deoarece încadrează talia și dacă șoldul nu este atât de lat, vă oferă un echilibru aproape perfect. Puteți combina rochia cu tocuri pentru un plus de  înălțime și o siluetă subțiată.
Fustele cloș sunt perfecte atunci când doriți să păreți mai bine proporționate. Dar dacă mai degrabă vă plac fustele ceva mai scurte și mai izbitoare, o fustă midi în tonuri suave este ideală.
În camera de videochat purtați lenjerie sexy. Dacă aveți bustul mare, optați pentru sutiene cu bază mare și bretele ușor mai late, astfel încât să vă ofere o stabilitate mai mare. Nu există nicio limită atunci când vine vorba de a vă îmbrăca astfel încât să fiți seducătoare.
Nu există haine pe care să nu le puteți purta. Fiecare dintre ele vă va ajuta să evidențiați formele frumoase. Încercați să purtați ceea ce vă place, dar faceți-o bine și nu băgați în seamă stereotipurile, deoarece este inutil. Deci, având încredere în stilul și corpul vostru, va reuși să  câștigați atenția clienților și să-i determinați să vă urmărească spectacolele.
CamStars va fi alături de voi în orice moment. Ne vom bucura de fiecare reușită a voastră așa cum ne vom bucura și dacă veți spune și altor persoane că angajăm modele de videochat la studioul din București.