Căutați un machiaj perfect pentru sesiunile de videochat? În acest articol vă propunem un machiaj natural, perfect pentru sesiunile de videochat de zi cu zi. Apelând la acest tip de machiaj pielea voastră va radia, va arăta mult mai fresh. Atenție, cu doar câțiva pași foarte simpli veți fi pregătite să apăreți în fața camerei web.
Pentru un model este foarte important să aibă un look fresh și tineresc. Cum vă puteți face un machiaj natural care vă va face să vă simțiți frumoase? Trebuie doar să știți câteva trucuri pentru a crea un look perfect într-un timp scurt.
Pentru a obține efectul dorit, trebuie să utilizați produse de bază, de bună calitate și perii speciale. Cu acești pași veți avea un look atemporal, adică potrivit cu orice ocazie.
1.- Creme: Pentru ca machiajul să reziste mai mult timp, trebuie să aplicați o crema hidratantă care să ofere feței hidratarea necesară.
2.- Creme hidratante protectoare: Aceste creme pot fi folosite ca protecție pentru machiaj și pentru a face pielea feței mai catifelată.
3.- Baza de machiaj: Acest produs trebuie să fie similar cu nuanța pielii voastre. De asemenea, puteți amesteca două culori diferite pentru o acoperire perfectă.
4.-  Produs de machiaj pentru ochi: Acest produs cunoscut sub numele de pre-bază pentru machiajul ochilor este total opțional. Dacă aplicați pre-baza corect, va fixa mai bine fardul, iar machiajul vostru va rămâne intact mult timp. Aplicați puțin de-a lungul pleoapei și extindeți pre-baza spre sprâncene.
5.- Corector: aplicați-l numai în zonele în care este nevoie, adică pe canalul lacrimal și în jurul nasului. Aplicați-l ușor pentru a preveni ridurile. Puteți căuta pe internet tutoriale pentru a observa cum puteți corecta imperfecțiunile.
6.- Farduri: aveți nevoie doar de trei nuanțe naturale de farduri mate de ochi: una similară cu nuanța pielii voastre, pe care o veți aplica pe toată pleoapa mobilă, extinzând-o pe oasele frunții; o altă culoare medie cu care vă veți contura ochii. Aplicați-o pe pliul sub formă de „V”.  Aplicați și un iluminator pe canalul lacrimal și sub sprâncene.
7.- Mascara pentru gene: Acest produs trebuie să-l folosiți pentru a vă evidenția look-ul, așa că utilizați unul care este de lungă durată. Puteți aplica până la două sau trei straturi pentru a ca machiajul să pară natural.
8.- Eyeliner: Cu un dermatograf negru, de preferință de tip creion, trasați mici puncte pe interiorul genelor superioare. Cu acesta vă subliniați ochii într-un mod subtil.
9.- Fard: pentru a crea un look natural, aplicați-l cu o pensulă diagonală, de la tâmplă la obraz, astfel încât să simulați un „C”
10.- Buze: pentru un machiaj natural, alegeți un ruj în nuanțe suave sau un balsam pentru buze. Ar fi bine să le alegeți nuanțe mate sau semi-mate, care se aseamănă cu nuanța pielii voastre. Uitați de culorile portocalii, deoarece dinții voștri vor dobândi o nuanță galbenă.
Amintiți-vă că trebuie să aveți în cameră o pudră compactă, ruj și rimel pentru a vă reface machiajul natural la nevoie. Acum doar bucurați-vă de acești pași și surprindeți-vă toți clienții.
Nu uitați că machiajul este un instrument foarte important pentru un model de videochat. Pentru ca în timpul sesiunii de vidochat să faceți o impresie cât mai bună machiajul este esențial. Pe lângă acesta, trebuie să aveți grijă de păr, coafură și costume. Trebuie să arătați grozav în fața camerei.
Genele false sunt un instrument excelent, deoarece ajută la îmbunătățirea look-ului. Ele transmit un mesaj subtil prin simpla deschidere și închidere a ochilor într-un mod delicat și senzual.
Sprâncenele bine marcate și structurate fac look-ul să atragă mai multă atenție și să pară mai senzual.
Un păr foarte bine îngrijit și o coafură frumoasă vă pun în evidență senzualitatea. Așadar, aveți grijă de look-ul vostru înainte fiecărei sesiuni de videochat.
Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să realizați un machiaj natural și un look cu care să vă surprindeți clienții într-un mod cât mai plăcut.
Noi, cei de la CamStars, vă promitem că, în ceea ce ne privește, vă vom oferi tot ceea ce este nevoie pentru ca activitatea voastră să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru a vă mulțumiți pe deplin toți admiratorii.
Și de îndată ce vă veți bucura de succes nu uitați să spuneți și altor persoane că angajăm modele de videochat la studioul din București, deoarece și ele merită o viață mai bună.