Ca modele de videochat aveți de-a face cu mulți admiratori, așa că trebuie să aveți grijă la ceea ce spuneți și ce faceți în timpul show-urilor voastre. Când vorbiți, ar trebui să știți ce să spuneți și ce să nu spuneți. La urma urmei, cuvintele urâte intră pe lista neagră (cu excepția cazului sunteți nevoite să le folosiți).
Pot exista momente în care se întâmplă ceva care vă determină să spuneți ceva urât. Într-o astfel de situație ar trebui să vă cereți scuze de la clienții voștri pentru ca aceștia să nu-și facă o impresie greșită despre voi.
Mulți clienți pot trece de la atracție la dezgust într-o secundă, ceea ce îi determină să părăsească camera de chat. Și totul se poate întâmpla din cauza utilizării unui limbaj necorespunzător.
Înainte de a vă spune aspectele negative ale utilizării cuvintelor urâte în timpul sesiunii de videochat, dorim să vă explicăm motivul pentru care le spuneți adesea automat indiferent de locul în care vă aflați.
Vreți să știți de ce spuneți ceva urât când vă loviți un deget sau când o băutură curge pe haine sau vă speriați?
Ei bine, acest lucru se întâmplă deoarece creierul vostru caută prin repertoriul său de cuvinte cuvântul cel mai indicat pentru o astfel situație și primul lucru pe care îl spuneți este un cuvânt urât. Tocmai atunci eliberați endorfine, pentru a face față situației, ameliora durerea sau furia.
Dar, nu trebuie să uitați că totul are o limită. Este normal să reacționați urât atunci când vă doare ceva sau sunteți furioase, dar nu este normal să folosiți cuvinte urâte în orice situație.
Iată câteva dintre motivele pentru care de acum înainte nu ar trebui să vorbiți urât în timpul sesiunilor de videochat:

Faceți o impresie proastă:

Când spuneți doar cuvinte urâte, începeți să nu mai dați impresia că sunteți o femeie drăguță, ci una lipsită de bun simț, needucată și, prin urmare, neatractivă. În timp ce unii adoră ca într-un moment erotic să audă cuvinte „murdare”, nu toți bărbații își doresc să le audă în timpul sesiunii de videochat.
Dacă nu există niciun motiv pentru a spune cuvinte urâte, evitați-le.
Evitați să folosiți un vocabular sărac:
Ca modele de videochat, trebuie să dați dovadă de inteligență și educație. Când folosiți un vocabular curat și bogat, toți clienții voștri sunt atenți la ceea ce spuneți. Dacă vocabularul vostru este plin de cuvinte urâte, transmiteți celorlați că aveți carențe în educație.

Dați putere lucrurilor negative:

Cuvintele care vă ies pe gură dau putere gândurilor. Dacă se întâmplă ceva neplăcut în timpul zilei și reacționați nepoliticos, ulterior veți avea tendința să spuneți din ce în ce mai des cuvinte urâte. Gândurile voastre devin pesimiste și veți avea rezultate negative la sfârșitul zilei. Acest lucru ar putea influența atitudinea voastră din camera de videochat, prin urmare, câștigurile și interacțiunea cu utilizatorii.
Puteți folosiți cuvinte urâte în situații în care tonul vocii de ridicat și, deși utilizarea cuvintelor este un lucru normal în astfel de momente, încercați să minimalizați utilizarea lor în viața de zi cu zi.
De ce vă oferim astfel de sfaturi? Pentru că noi, cei de la CamStars, suntem orientați către modele și ne dorim ca activitatea voastră să decurgă cât mai bine posibil.
Suntem reali și corecți și este normal să vă spunem ce se poate întâmpla în cazul în care folosiți cuvinte nepotrivite în timpul sesiunii de videochat.
De asemenea, trebuie să știți că pe parcurs veți avea de-a face cu clienți diferiți, care vă vor determina să vă pierdeți calmul sau să vorbiți cum poate nu vă stă în fire. Însă, de fiecare dată, trebuie să vă păstrați calmul.
În plus, trebuie să aveți capacitatea să analizați fiecare interlocutor pentru a vă da seama ce fel de persoană este, înainte de a vă dezvălui acesta ce își dorește de la voi.
Dacă veți ține cont de sfaturile noastre, veți reuși să aveți un număr mare de admiratori, ceea ce înseamnă venituri mai consistente. În felul acesta veți putea să vă îmbunătățiți calitatea vieții și să vă îndepliniți aproape toate visurile.
Ne bucurăm că faceți parte din echipa noastră. De asemenea, ne-am bucura ca tot mai multe persoane să afle că angajăm modele de videochat la studioul din București.