De multe ori doar uitându-te la unghiile și mâinile unei persoane îți poți da seama de unele trăsături ale personalității sale. La fel se întâmplă și cu culoarea pe care o folosești zilnic pentru a-ți machia buzele. Unii experți spun că, în funcție de culoarea buzelor, bărbații pot afla sau intui cum este un model de videochat.

Culoarea rujului pe care îl folosești pe buze poate oferi informații despre starea de spirit, atitudinea sau personalitatea ta celor care îți urmăresc spectacolele de videochat. Din acest motiv, este bine să înveți semnificația fiecărei culori aplicate pe buze și să o utilizezi în funcție de ceea ce dorești să transmiți în timpul spectacolului de videochat.

Roz

Rozul reprezintă inocență. Dacă folosești această culoare pe buze, vei da impresia că ești o persoană delicată și feminină. Bărbații își vor da seama că trebuie să înceapă relația virtuală, pas cu pas, și să se poarte ca niște adevărați domni dacă vor să te cucerească. Este o nuanță care merită aplicată când vrei să dai impresia că ești o fată inocentă și bună.

Natural

Rujurile nude, bej sau maro deschis creează imaginea unei femei ușor de citit și simple. Acestea sunt probabil cea mai bună opțiune de utilizat în medii de lucru sau de studiu. Dar, dacă le aplici la ocazii speciale sau înaintea unui spectacol în care vrei să pari o femeie dominatoare, poți da impresia că ești o persoană care nu s-a străduit foarte mult să arate într-un anumit fel. Sau riști ca cei care participă la spectacolul de videochat să nu-ți dea prea mare atenție.

Violet

Nuanța violet te ajută să creezi un look enigmatic, intrigant. Violetul  este o culoare potrivită pentru atragerea privirilor bărbaților care sunt interesați să descopere secretele femeii dorite. Dar dacă îți aplici pe ochi un machiaj prea dramatic, ai putea crea o imagine tristă sau mohorâtă. Ai mare grijă cum te machiezi.

Fucsia

Această nuanță de ruj poate crea o impresie foarte diferită. Fucsia este culoarea fetelor distractive și energice, care nu se formalizează și caută noi experiențe.

Albastru, verde sau portocaliu

Dacă îți machiezi buzele cu culori excentrice, vei atrage fără îndoială toate privirile. O astfel culoare va crea impresia că ești o fată rebelă, căreia îi place să încalce regulile. Cu toate acestea, este important să încerci să îți definești propriul stil. Atunci vei câștiga bătălia referitoare la modă și vei reuși să-ți pui în evidență personalitatea în toate ținutele tale.

Roșu

Roșul este culoarea femeilor îndrăznețe și seducătoare, cărora le place să devieze toată atenția celor din jur către ele. Fetele care își dau buzele cu ruj roșu nu se tem de iubire: le place să iubească. Dacă îți dai buzele cu ruj roșu, vei sugera bărbaților că ești o femeie îndrăzneață, caldă și pregătită pentru aventură, fie ea și virtuală.

Roșul este culoarea luptei, puterii, încrederii în sine și a succesului. Deci, este minunat să porți ruj roșu în timpul unei sesiuni de videochat.

Printre nenumăratele rujuri care se află pe noptiera ta, trebuie să existe întotdeauna inevitabila culoare roșie. În oricare dintre nuanțele sale, rujul roșu va fi întotdeauna aliatul tău. Merită să-l combini cu orice îmbrăcăminte.

Utilizarea rujului roșu a fost obiect de studiat recurent, deoarece, printre altele, a reușit să rupă bariera timpului. A fost prezent în viețile femeilor din cele mai vechi timpuri.

Potrivit unor cărți, Cleopatra folosea deja furnici zdrobite, carmin și ceară de albine pentru a da un ton roșiatic buzelor.

De asemenea, multe studii dezvăluie proprietățile terapeutice ale rujului pentru cele care îl folosesc. Aparent, utilizarea sa le face pe femei atractive, puternice și sigure pe ele.

Culoarea roșie iese în evidență și despre asta nu există nicio îndoială. Acesta este motivul pentru care semafoarele, camioanele de pompieri sau orice alt simbol important sunt roșii. Motivul este simplu,  creierul uman este programat să observe și să acorde atenție culorii.

Echipa CamStars este pregătită acorde atenția cuvenită tuturor celor care află că angajăm modele de videochat la studioul din București și decid să-și schimbe viața în bine.