Dacă simți că ai toate instrumentele necesare pentru a captiva pe toți cei cărora le plac spectacolele de videochat, dar îți este frică și mii de întrebări îți trec prin minte, atunci acest articol este pentru tine.

Este normal să te temi, să te simți nesigură și să ai întrebări, nu ești singura, chiar și cele mai de succes modele au trecut prin acest proces. De aceea, vrem să îți dezvăluim răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care și le pun modelele de videochat în prima lor zi de transmisie:

Ce se întâmplă dacă îmi cer să fac ceva cu care nu mă simt confortabil?

În timpul sesiunii de videochat cea care ia deciziile ești tu, niciun client nu te poate forța să faci ceva care te face să te simți confortabil. Cheia este să fii inteligentă și politicoasă.

 În aceste cazuri este indicat să negociezi. Când întâlnești un client care îți cere ceva ce nu vrei să faci, propune-i o altă opțiune și amândoi veți fi mulțumiți.

Ce se întâmplă dacă un client vrea să mă întâlnească?

Este important ca utilizatorii tăi să înțeleagă că videochatul este serviciul tău. Nu trebuie să oferi informații personale sau să organizezi întâlniri în afara camerei de videochat, încearcă să păstrezi totul virtual.

Ce se întâmplă dacă o cunoștință urmărește spectacolul?

Există întotdeauna riscul ca cineva pe care îl cunoști să te vadă și să spună celorlalți cum îți câștigi existența. Din acest motiv, este bine să fii sinceră cu familia ta. Însă decizia îți aparține. CamStars ți-o respectă și te asigură că te vei bucura de confidențialitate.

Cât va dura până când voi câștiga bani?

Dacă te vei alătura echipei CamStars, vei avea șansa să te bucuri de un stil de viață peste medie. Dar pentru a reuși acest lucru, trebuie muncești cu drag și spor. Noi vom munci alături de tine, dar nu-ți promitem câștiguri substanțiale peste noapte.

Totul depinde de tine, de dedicarea ta, de tipurile de spectacole pe care le faci, de numărul clienților pe care îi vei determina să-ți urmărească constant spectacolele.

Pentru a câștiga cât mai mulți bani, trebuie să depui efort, să dai dovadă de disciplină și să reușești să organizezi spectacole de succes.

Cu cât te vei strădui să atragi mai mulți clienți și să organizezi mai multe spectacole, cu atât vei putea câștiga mai mulți bani.

Ce se întâmplă dacă nu merge bine pentru mine?

Ei bine, nu există niciun motiv să greșești, dacă organizezi spectacole constant și dacă dedici timpul necesar carierei tale.

Voi câștiga mai puțin dacă nu vorbesc engleza?

Faptul că nu vorbești engleza te poate dezavantaja în comparație cu unele modele care o fac. Motivul? Este posibil să ai și clienți vorbitori de engleză. Prin urmare, pentru a comunica cu ei, este esențial să știi engleză. Cunoașterea limbii engleze te poate ajuta să porți conversații mai fluide și să generezi profituri mai mari. Dacă nu vorbești, este posibil ca unii utilizatori să-și îndrepte atenția către un model care poate comunica cu clienții săi în engleză.

Ce ar trebui să fac în perioada menstruală?

Ei bine, în acele zile nu ar trebui să încetezi să câștigi bani. De fapt, este o scuză perfectă pentru a face spectacole interactive, diferite de cele pe care le faci de obicei. Noutățile sunt întotdeauna apreciate de oameni.

Ce ar trebui să fac dacă sunt victima hărțuirii?

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să te calmezi, să respiri și să iei legătura cu noi. Echipa CamStars va interveni imediat pentru ca totul să se termine cu bine. Să nu taci și să nu acționezi niciodată singură.

Nu uita că suntem întotdeauna alături de tine. Te urmărim de pe margine. Vom aplana orice conflict apare între tine și clienții tăi.

Ne dorim să fim mereu alături de modelele noastre. Ne dorim să fim o echipă din ce în ce mai mare. Din acest motiv, angajăm modele de videochat la studioul din București.