Având în vedere că ești model de videochat, este foarte important să știi cum ar trebui să te comporți în fața urmăritorilor tăi și cum să interacționezi cu ei. Ei bine, nu ar trebui să realizezi doar un spectacol distractiv pentru a le atrage atenția, ci să și vorbești și să empatizezi cu fanii tăi.

Le place să simtă că ești o persoană reală, cumva foarte aproape de ei. Iată câteva sfaturi de bază pentru o relație bună cu umăritorii tăi:

Simțul umorului: fii amuzantă, dar nu plictisitoare. Oamenii optimiști și plini de umor atrag atenția celorlalți mult mai rapid. Și dacă îi poți face să râdă cu tine, ai deja multe puncte în plus.

Fii amabilă: după cum se spune, „prinzi mai multe muște cu miere decât cu oțet”. Nu știi prin ce situație pot trece utilizatorii, așa că încearcă întotdeauna să fii cât mai amabilă. Fă-i să se simtă cât mai bine. Uneori, câteva fraze pozitive pot schimba ziua unui urmăritor.

Demonstrează că ești interesată de ei: fii atentă la tot ceea ce spun. Pune-le întrebări despre interesele lor, despe ce le place și ce nu. Îi poți face chiar să vorbească despre ziua lor. Dacă îi faci pe urmăritori să se simtă valoroși, vor face totul pentru a te recompensa. Încearcă să ai feedback continuu. Nu înceta să răspunzi la lucrurile care ți se spun, dar încearcă să controlezi tu discuțiile.

Vobește-le despre preferințele tale: spune-le despre tine. Spune-le ce îți place, ce lucruri îți oferă mai multă plăcere. Dacă dorești, poți chiar să le dezvălui lucruri la fel de simple precum mâncarea sau culoarea preferată, păstrând întotdeauna linia sigură a vieții private. Vor dori întotdeauna să învețe lucruri noi despre tine, să simtă că te cunosc și că sunt cumva aproape de tine.

Nu fi nerăbdătoare: uneori poți da dovadă de nerăbdare în timpul sesiunii de videochat, dar trebuie să îți păstrezi calmul și să lași lucrurile să își urmeze cursul firesc. Dacă totul va deveni prea intens îi vei face pe urmăritorii tăi să își piardă interesul.

Ce lucruri nu trebuie să faci pentru ca relația cu urmăritorii să fie una bună

Pentru ca relația cu urmăritorii tăi să fie una bună, există și câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci în timpul sesiunii de videochat. 

Te prefaci că le împărtășești gusturile

Pentru ca un urmăritor să îți urmărească spectacolele cu interes, nu trebuie să te prefaci. Fiind naturală, autentică și spontană. Relația dintre voi va fi perfectă. Ei vor înțelege când ești sinceră și când încerci să pari ceea ce nu ești.

Să te transformi în ceea ce nu ești

Nu este un joc! Există mulți următori care urmăresc și alte spectacole de videochat. Dacă nu le vei putea arăta adevărata ta personalitate, ci vei încerca să te transformi în ceea ce nu ești, urmăritorii tăi își vor îndrepta atenția către alte modele, deoarece nu le va plăcea faptul că ești un model lipsit de personalitate.

Ești întotdeauna de acord cu ei

Toți bărbații care te urmăresc sunt diferiți, toți au gusturi diferite și la fel și tu. Nu ar trebui să faci lucruri care nu-ți plac doar ca să le faci lor pe plac. Urmăritorii tăi vor observa dacă te deranjează ceva. Dacă nu le spui asta, vor crede că nu îți place ceea ce faci și se vor plictisi. Este mai bine să negociezi cu ei pentru satisfacție de ambele părți.

Le trimiți fotografii prin care le sugerezi că ai vrea să-i vezi și offline

Oricine vrea să te cunoască și offline îți va spune acest lucru. Nu cere nimic și nu îi implora să vă cunoașteți și altfel. Este o greșeală să arăți totul pentru a-i atrage. Acest lucru îi deranjează.

Spui lucruri care le conferă putere

Nu-i permite unui bărbat care te urmărește să creadă că el îți este superior, doar pentru a-i atrage atenția și pentru a avea o relație bună cu el.

Trebuie să fii sigură de tine, de munca ta și de ceea ce faci. Nu încerca să atragi atenția într-un mod negativ, deoarece îți vei pierde profesionalismul. Lasă lucrurile să vină de la sine și fii originală.

Echipa CamStars îți ține pumnii! Ne dorim să ai din ce în ce mai mulți clienți. De asemenea, ne dorim să vină alături de noi cât mai multe femei care își doresc un trai mai bun. Facem   angajări modele de videochat la studioul din București.