La început de drum în domeniul videochatului, cu siguranță există multe întrebări pe care vi le puneți. În plus, în primele zile puteți fi puțin dezorientate și agitate. Fiți calme, nu este atât de greu pe cât pare. Numărul de clienți va crește, totul depinde de voi, de cât timp vă pregătiți pentru spectacolele voastre.
Una dintre cele mai frecvente întrebări în rândul modelelor începătoare se referă la care este cel mai bun moment pentru începerea unei sesiuni de videochat. De fapt, nu există un moment mai bun sau mai puțin bun. Totul depinde de voi. CamStars vă dă posibilitatea să aveți un program flexibil, ceea ce vă permite să stabiliți când vreți să lucrați. Important este ca, atunci când lucrați, să utilizați toate instrumentele pe care le aveți la îndemână pentru a transforma noii clienți în clienți fideli.
Pentru început, trebuie să țineți cont de faptul că există modele de top care au reușit prin spectacolele lor constante să atragă cât mai mulți clienți. Și voi puteți fi ca ele.
În acest articol vă vom prezenta o serie de pași pe care trebuie să îi urmați, astfel încât programul setat să fie cel mai bun pentru spectacolele voastre:
Modelele care au parte de sesiuni de videochat de succes, au trecut prin ceea ce treceți voi acum. Prima zi, prima săptămână și prima lună au fost pline de îndoieli. Au fost zile în care au învățat, participând la training-ul pe care noi l-am organizat. Secretul este să vă dați seama în ce perioadă a zilei aveți mai mulți clienți sau când rămân conectați.
Clienții se vor transforma în admiratori singuri, dar pentru a deveni admiratori fideli ai sesiunilor voastre de videochat, trebuie să le oferiți calitate, punctualitate, varietate și creativitate.
Încercați în primele săptămâni să lucrați în timpul zilei, iar apoi, dacă doriți, puteți încerca să lucrați și noaptea. Astfel, veți vedea care este cel mai potrivit moment pentru voi.
Nu vă concentrați asupra numărului de participanți pe care îi aveți în prima săptămână. Concentrați-vă asupra muncii voastre, astfel încât clienții să vorbească despre spectacolele interesante și interactive.
Lucrați part-time, full time sau chiar ocazional. Aproape jumătate dintre modele lucrează peste 35h/săptămână, aproape un sfert lucrează part time și un procent foarte mic lucrează ocazional. Decizia vă aparține.
Fiți constante. Dacă stabiliți un program și toți admiratorii voștri știu de la ce oră sunteți conectate, trebuie să începeți sesiunea de videochat de fiecare dată la ora stabilită, fără să întârziați.
Rețineți că, dacă unui model îi merge bine dimineața, nu înseamnă că și în cazul vostru va fi la fel.
Ideea este să vă dați seama în ce moment al zilei vă simțiți confortabil, pline de energie și active pentru ca sesiunea de videochat să decurgă în cel mai bun mod posibil.
Nu vă lăsați cuprinse de lene, munciți cât de mult puteți. În timp ce voi nu lucrați, este posibil ca alte modele să profite de asta și să încerce să atragă atenția admiratorilor voștri.
Secretul orelor de succes stă în calitatea spectacolului pe care îl oferiți. Nu faceți greșeala de a arăta totul în primă oră de videochat, deoarece clienții își pot pierde interesul. Dacă le arătați tot ceea ce își doresc să vadă, chiar de la început, curiozitatea în ceea ce vă privește va dispărea.
Trebuie să faceți în așa fel încet cei care vă urmăresc să-și dorească din ce în ce mai mult să participe la sesiunile voastre de videochat.
Un sfat suplimentar: dacă prima lună a fost minunată, nu încetați să fiți constante în a doua. Utilizatorii voștri obișnuiți își vor îndrepta atenția către un alt model dacă vor vedea că nu vă veți mai conecta ca înainte. Pentru a fi un model de top, trebuie să fiți mai stricte și mai punctuale.
Acestea fiind zise, nu ne mai rămâne decât să vă spunem că echipa CamStars va fi alături de voi în orice moment și vă va ajuta cu tot ceea ce poate pentru ca voi să aveți parte de reușite la început de drum în acest domeniu.
De altfel, CamStars este alături de toate persoanele care decid să facă videochat pentru a-și schimba viața în bine. Facem angajări modele de videochat la studioul din București oricând.