Job-ul de model de videochat poate părea foarte simplu și chiar „ușor” pentru multe persoane, în funcție de perspectiva din care se privește, dar la fel ca orice alt job, necesită un efort special, timp și dăruire pentru a evolua.
Un model care tocmai și-a început cariera într-un studio de videochat, are nevoie de pregătire și de informațiile necesare pentru a-și desfășura activitatea bine. Dacă doriți să aflați mai multe detalii înainte de a încerca să faceți videochat vi le vom oferi în cele ce urmează.
Descoperirea informațiilor nu este atât de complicată pe cât pare, dar este necesar să adunați datele care vă permit să cunoașteți, să învățați și să fiți pregătite să deveniți modele de videochat. Din acest motiv, vă prezentăm o listă de sfaturi utile despre ce trebuie să faceți și ce să evitați atunci când faceți videochat.

Ce puteți face

Accesați un site web. Înscrieți-vă pe un site pe care vă simțiți mai confortabil sau despre care aveți referințe și informații bune. Puteți intrați în echipa noastră, de exemplu. CamStars vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare despre această activitate care vă poate schimba viața.
Purtați îmbrăcăminte în care vă simțiți confortabil și care credeți că ar trezi dorința clienților voștri. Nu trebuie să purtați aceleași hainele pe care le purtați acasă sau haine prea provocatoare.
Dacă sunteți persoane mai discrete, trebuie să alegeți niște haine care să se potrivească personalității voastre. Alegeți haine care vă fac să vă simțiți atrăgătoare și pline de energie.
Fiți atente cu clienții voștri. Ocupați-vă de clienții voștri, zâmbiți și încercați să purtați conversații empatice și pline de căldură. Unii vor doar să fie ascultați și să scape de monotonie.
Organizați-vă spectacolul. Ce vreți să faceți în timpul acestuia? Cum îl veți face? Cât ar trebui să fie de lungă sesiunea de videochat? La început de drum în videochat, planificarea spectacolului  vă va ajuta să nu fiți luate prin surprindere, să terminați mai devreme decât trebuie, iar nervii să pună stăpânire pe voi. Acest lucru vă va permite să fiți pregătite pentru orice situație.
Un zâmbet simplu, dar semnificativ! Acest lucru, chiar dacă nu credeți, face o mare diferență în felul în care arătați în fața camerei. Dați dovadă de căldură și empatie, veți atrage admiratorii și îi veți transforma în clienți fideli.
Interacționați, nu fiți rigide. Considerăm că este plictisitor ca utilizatorii să văd aceeași scenă mereu, așa că dacă vă mișcați, dacă vă aplecați, dacă vă apropiați de camera web, dacă dansați într-un mod senzual, puteți atrage atenția utilizatorilor.
Beți apă. Poate vi se pare ciudat acest sfat, dar este unul util și practic. Consumul de apa vă ajută să vă hidratați înainte și în timpul spectacolului, vă face să arăți luminoase și vă permite să vorbiți ore întregi.

Ce trebuie să evitați

Dacă începeți activitatea de videochat înainte de a lua legătura cu noi, cei de la CamStars, vă sfătuim să nu folosiți o tehnologie învechită: scade calitatea spectacolului vostru. Încercați să lucrați cu camere bune, lumini și internet de mare viteză pentru a oferi spectacole de calitate.
Nu organizați spectacole în exterior. Regulile activității de videochat sunt stricte și transmiterea într-un loc public contravine reglementărilor.
Nu vă fie frică să spuneți nu. Multe modele începătoare se tem să spună nu pentru că au impresia că utilizatorul nu se va mai întoarce. Cu toate acestea, ar trebui să știți că dețineți controlul spectacolului pe care îl oferiți, așa că dacă simțiți că nu puteți îndeplini o anumită solicitare, trebuie să spuneți respectuos nu.
Nu vorbiți urât despre un alt model. Este neprofesionist și nepotrivit. În plus, acest lucru are consecințe negative pentru voi. Fiți pozitive și nu jigniți pe nimeni. În acest domeniu există loc pentru oricine dorește o viață mai bună.
Nu consumați alcool în timpul spectacolelor ( unele modele consumă alcool). Dacă aveți de gând să beți ceva pentru a vă relaxa în timpul spectacolului, încercați  să nu depășiți limita.
În cele din urmă, ar trebui să știți că dăruirea, profesionalismul și atitudinea corespunzătoare sunt armele pe care le aveți pentru a avansa în cariera. Amintiți-vă întotdeauna să vă planificați viitorul orientându-vă cariera spre succes.
De asemenea, nu uitați ce v-am spus la începutul acestui articol, alăturați-vă echipei CamStars pentru a avea parte de tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Alături de noi succesul este garantat. Angajăm modele de videochat la studioul din București. Nu ratați ocazia de a vă bucura de un viitor mai frumos și mai luminos, lipsit de orice fel de griji.