Ce pot face pentru a realiza un spectacol diferit pentru utilizatorii mei? Aceasta este o întrebare recurentă între modelele care consideră că epuizează resursele cu ajutorul cărora pot atrage mai mulți clienți și genera venituri mai mari.
Există o mulțime de idei și totul înseamnă să oferiți ceva diferit clienților. Ceva diferit puteți oferi cu Body Paint, Body Tape sau să dați viață personajelor prin cosplay. Iată ce trebuie să faceți pentru a vă decora corpul cu scopul de a le oferi clienților surprize din ce în ce mai plăcute.
În cazul Body Paint, corpul vostru este o mare pânză pe care un artist poate crea iluzii cu animale sau optice cu culori sau, dacă vreți, poate crea un personaj. Opțiunile sunt nelimitate.

Ce ar trebui să luați în calcul în cazul Body Paint?

Timpul, designul și materialele utilizate. O sesiune de Body Paint poate dura între o oră și 4 ore, în funcție de design. Cu toate acestea, întrucât este un produs pentru camera web, nu necesită un nivel atât de ridicat de detalii, astfel încât timpul mediu este de o oră și jumătate.
Pentru a realiza Body Paint, cel mai important este să aveți pielea curată, fără geluri, lubrifianți sau orice altă cremă care să împiedice aplicarea vopselei pe piele, să o facă să se crape sau să se șteargă.

Vopseaua

Pielea este cel mai mare organ al corpului, astfel încât vopseaua folosită, precum și toate produsele aplicate pe pielea voastră trebuie să fie certificate și de cea mai bună calitate. Deși posibilitatea este aproape nulă, unele produse pot provoca alergie, așa că, înainte de începerea sesiunii, trebuie efectuate testele cutanate  pentru a evita posibile inconveniente, susțin experții în body paint.

Body Tape: atrăgătoare și erotică

Body Tape, merge pe aceleași principii de preparare a pielii ca și Body Paint, dar, așa cum îi spune și numele, ceea ce se folosește în acest caz este o bandă (specială) pentru a acoperi anumite zone ale corpului cu modele care poate varia de la X simplu la sâni, la ceva mai elaborat, respectând întotdeauna un principiu: evidențierea trupului.
Potrivit celor care se ocupă de astfel de picturi, cine vă realizează un Body Tape trebuie să țină cont de formele corpului vostru pentru a le valorifica la maxim, evidențiind cele mai frumoase părți și încercând să le ascundă pe cele mai puțin estetice în fața camerei.
 
Folosind această tehnică, puteți deveni zeițe de aur, războinice, dominatoare sau pur și simplu, o puteți folosi ca și un ornament corporal atrăgător de fiecare dată când organizați o sesiune de videochat.
Culoarea benzilor poate varia, de la negru tradițional, la altele precum auriu, roz, albastru sau turcoaz și totul se poate face între 30 de minute până la două ore, în funcție de design.

Cosplay pentru „geek”

Dacă nu vă place să vă transformați corpul într-o pânză de pictură, ci să vă deghizați, să vă uitați la animații sau să vă bucurați de filme cu eroi, atunci ar trebui să încercați să realizați un cosplay în show-ul vostru.
Trebuie să vă gândiți bine la personaj și să depuneți toate eforturile pentru ca personajul să fie cât mai real. Cele mai atractive sunt Mystique (bărbați X), Wonder Woman și Harley Quinn, care provoacă un impact vizual mare, dar există o gamă uriașă de opțiuni care se limitează doar la creativitatea voastră.
O idee bună este să căutați idei pe internet. Acolo veți găsi o sumedenie de idei despre tendințele momentului. Acestea vă vor ajuta să vă dezvoltați personajele. Puteți să vă inspirați din filme în premieră, cântece, persoane publice în tendință.  Puteți folosi oricare dintre ideile care vă atrag. Vă puteți face chiar și un machiaj artistic și fotografii speciale.
Noi, cei de la CamStars, vă promitem că vă vom ajuta în fiecare moment pentru ca spectacolele voastre să fie așa cum vă doriți. Suntem siguri că veți reuși să-i surprindeți într-un mod foarte plăcut pe toți cei care participă la sesiunile voastre de videochat.
Și mai suntem siguri de un lucru, succesul vostru nu va întârzia să apară, iar în scurt vă veți bucura de viața pe care o meritați. De aceeași viață se vor bucura și cele care vor afla că angajăm modele de videochat la studioul din Bucureștiși ne vor contacta pentru a descoperi cum pot face parte din echipa noastră.