Nu contează dacă genele tale sunt lungi sau scurte, important este să știi să le menții curbate sau ferme timp de câteva ore. Aspectul seducător din timpul unei sesiuni de videochat este cheia pentru atragerea utilizatorilor. Cel mai bun accesoriu al tău- genele.

În acest articol îți vom spune cum să îți menții genele curbate, fără ca acestea să cadă sau să se înțepenească. Nu numai că te vom învăța cum să le menții ferme, ci și cum să le hrănești și să le întărești, astfel încât și cele mai scurte să reziste la curbare.

1. Încălzește-ți ondulatorul și ondulează-ți genele

Mulți make-up artiști nu recomandă acest lucru pentru că poți să te arzi, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu căldura, astfel încât să arate perfect.

Încălzește ondulatorul cu un uscător de păr. Trebuie să te asiguri că este complet curat și că marginile sunt în stare bună. Cu ajutorul aerului cald ( la o temperatură pe care o poți suporta pe piele), vei ondula genele așa cum faci în mod normal. Dacă pleoapa ta s-a încălzit prea tare, lasă ondulatorul de gene să se răcească puțin și apoi continuă. Acesta va funcționa ca un fier de ochi, iar rezultatele sunt uimitoare, deoarece te vei bucura de gene curbate toată ziua sau toată noaptea.

2. Umezește-ți zilnic genele cu ceai verde

Pentru ca genele să se mențină curbate trebuie să fie în stare excelentă, acest lucru înseamnă că ar trebui să le îmbogățești zilnic, dacă este posibil. Ceaiul verde are beneficii mari pentru sănătate, iar dacă aplici câteva plicuri de ceai verde peste ochi,  le vei hidrata și îți vei îmbogăți genele cu toți antioxidanții din ceaiul verde.

3. Nu le uda

După aplicarea machiajului sau după ondulare, evită să îți uzi genele, acest lucru le poate face să cadă instantaneu. Există câteva măști pentru gene, perfecte pentru respingerea apei, dar unele promit și nu oferă rezultatul așteptat. Așadar, evită să le uzi.

4. Fă un amestec din ulei de nucă de cocos, de măsline și ricin

Uleiul de nucă de cocos este excelent pentru stimularea foliculilor firului de păr. Hrănește și înmoaie părul. Dacă vrei să ai genele puternice și ferme, trebuie să faci un amestec eficient. Cumpără ulei de măsline, de nucă de cocos și de ricin și fă un amestec din aceste trei tipuri. Ia o perie de rimel curată, fără reziduuri de machiaj  pe ea și aplică acest amestec. Aplică-l ca și cum ar fi un rimel normal. În momentul ondulării genelor vei constata cât de bine se curbează.

5. Exfoliază ușor ochii

Exfolierea este perfectă pentru a stimula foliculii firului de păr și a face părul să crească. Dacă ai genele foarte scurte, exfoliază-ți ochii cu un amestec dintr-o lingură de aloe vera, ceai de mușețel și pulpă de castraveți. Aplică amestecul peste ochii închiși, cu mișcări circulare, lasă-l să acționeze un minut și clătește cu apă rece. Acest lucru  va face genele să crească puternice și sănătoase, perfecte pentru a se menține curbate mai mult timp.

6. Masează pleoapele

De asemenea, masajul este un excelent stimulator al foliculului firului de păr, așa că ar trebui să masezi zona pleoapelor. Acest lucru va ajuta sângele să circule de-a lungul pleoapei, iar genele să crească puternice și sănătoase.

Curăță-ți genele înainte de a le curba

Pentru ca genele tale să pară mai lungi și ondulate, trebuie să fie curate atunci când aplici machiaj. Dacă aplici machiaj pe genele „murdare”, greutatea le va face să cadă rapid. În afară de a nu îndepărta machiajul, slăbește foliculul. Prin urmare, adio rezistența și gene curbate.

8. Aplică rimel în zig-zag și de la rădăcină spre vârf

O metodă perfectă pentru a-ți menține genele mai mult timp curbate, atunci când aplici rimelul preferat, este să-l aplici în zig-zag de la rădăcină până la vârf. Un secret al marilor make-up  artiști  este  aplicarea a două sau trei măști diferite și ușoare pentru a da volum frumoaselor tale gene. Vei avea o privire de impact datorită faptul că se vor menține mult timp curbate. 

Folosește rimel rezistent la apă. Este o recomandare dacă ești una dintre femeile care are ten mixt sau foarte gras.

9. Aplică pudră

Acest sfat este excelent, întrucât pudra sigilează. După aplicarea rimelului și ondulării, genele se vor menține curbate mai mult timp. Ține cont de sfaturile noastre și uimește-ți clienți cu genele tale superbe. 

PS: Angajăm modele de videochat la studioul din București. Dă de veste că ne mărim echipa! Dă șansa și altor femei să câștige un venit substanțial!