Ce este într-adevăr un nume? În industria de videochat, numele are o valoare mult mai mare decât ai crede! Unele dintre cele mai faimoase modele au făcut din numele lor un brand personal. Faptul că sunt memorabile le-a dat șansa să câștige mult mai mult decât se așteptau.

Cu toate acestea, când vine vorba de idei de nume de profil sexy, fetele aflate la început de drum în lumea videochat-ului nu știu cum să-și aleagă cel mai potrivit nume. Ele folosesc numele lor real, însă pe parcurs își dau seama că nu este suficient de atractiv. În cele din urmă, apelează la un generator de porecle sexy, care oferă rezultate care sunt – ai ghicit – destul de generice.

Ei bine, pentru a-ți oferi cea mai bună șansă în această industrie, este timpul să iei un pix și-o hârtie și să lași creativitatea să preia frâiele. Alegerea unui nume de profil pentru un model de videochat nu trebuie să fie dificilă. Reține doar că trebuie să fie simplu.

Cum să alegi un nume de utilizator

Alege un nume real

Ai încercat vreodată să folosești un generator de nume pentru modelele de videochat? Deși este posibil să știi deja că cele mai bune modele de videochat au nume care sună real, internetul nu s-a prins de asta.

Majoritatea generatoarelor, adică cel puțin 90% dintre ele îți oferi nume care arată așa: Pay2Play, Aimz2Please.

Când faci videochat, nu trebuie să-ți pui în dificultate clienții. Astfel de nume numai că sunt dificil de citit, dar nu spun nimic despre tine. Nu sunt sexy, ci doar lipsite de sens. Dacă optezi pentru unul dintre acestea, nu te aștepta ca cineva să-și dorească să stabilească o relație virtuală cu tine.

Deci, ce poți face? După cum am spus, alegerea unui nume simplu este cea mai bună opțiune. Gândește-te la un nume care îți place și care sună complet real. Ar trebui să fie un nume pe care clienții tăi să-l poată pronunța ușor și care să fie plăcut auzului.

Nu transforma numele într-unul plictisitor

Cu toate acestea, nu este indicat să ai doar un singur nume, cum ar fi Cher. La numele ales ar trebui să adăugi încă ceva pentru a-l face mai amețitor, mai sexy și poate chiar puțin obraznic. Cu toate acestea, nu uita să-l păstrezi scurt și dulce.

Acum poți fi cu adevărat creativă. Gândește-te la adjective care să trezească imaginația bărbaților.

Numele de până la trei sau patru silabe funcționează cel mai bine în industria de videochat, atât pentru că sunt ușor de pronunțat, cât și pentru că sunt adesea destul de captivante.

Ideea este să faci în așa fel încât numele să iasă în evidență, pentru ca urmăritorii tăi să-l pronunțe cu ușurință și să și-l amintească mereu. De asemenea, nu uita că numele trebuie să fie plăcut auzului.

În plus, nu îți fie frică să te lași inspirată de numele celebrităților preferate. Ai putea profita de popularitatea lor pentru a-ți face o carieră în videochat.

Când ai dubii – amestecă și potrivește

Dacă îți vine greu să găsești un nume de profil sexy, nu dispera. Unele dintre cele mai bune idei de nume ale modelelor de videochat au fost de fapt rezultatul amestecării și potrivirii numelor de subiecte și teme apropiate.

De exemplu, unele modele de videochat iau numele animalului de companie și îl combină cu strada pe care locuiesc. Altele merg mai departe și folosesc un nume de bebeluș găsit online și îl combină cu numele de fată al mamei lor.

În final, pentru a obține un nume sonor, trebuie să îți lași imaginația să zboare. Cu toate acestea, nu exagera. Să nu crezi că numele de profil trebuie să fie vreo operă de artă. Cele mai bune lucruri în viață sunt adesea destul de simple, așa că alege un nume scurt și captivant, care crezi că va rămâne întipărit mult timp în mintea clienților tăi.

De îndată ce îți vei alege numele, poți începe să te gândești la modul în care îți poți realiza spectacolul pentru a atrage atenția clienților.

CamStars va fi alături de tine în orice moment, oferindu-ți tot sprijinul de care ai nevoie pentru desfășurarea corespunzătoare a activității.

Sprijin vom oferi și celor care vor afla că angajăm modele de videochat la studioul din București și se vor alătura echipei noastre.

În aceste vremuri grele trebuie să fim uniți și să încercăm să ne facem viața mai frumoasă.