Stereotipul despre femeia pasivă și supusă nu mai există. Iată care sunt caracteristicile feminine pe care toți bărbații vor să le descopere.

O femeie sexy stârnește dorința bărbaților, dar senzualitatea ei le trezește simțurile. Sexualitatea unei femei senzuale trece dincolo de existența unui corp frumos și puține haine, senzualitatea este o chestiune de atitudine, înnăscută sau învățată, iar bărbații o raportează la detalii specifice care fac ca o femeie să fie dorită și senzuală.

Bărbatul nu-și dorește să interacționeze neaparat cu o femeie frumoasă, ci cu una senzuală.

Pentru bărbații obișnuiți, femeia senzuală nu trebuie să fie frumoasă sau voluptuoasă, să aibă sâni mari și șolduri sau să arate ca un model de revistă.

Bărbații asociază senzualitatea cu un gest provocator, o privire răutăcioasă, buze roșii, mâini bine îngrijite și un întreg arsenal de mesaje subliminale.

Ce este o femeie senzuală pentru un bărbat?

Pentru majoritatea specialiștilor în domeniul sănătății, răspunsul la întrebările referitoare la ce este o femeie senzuală și cum este o femeie senzuală, este pe cât de variabil, pe atât de controversat.

Pe de altă parte, există cei care consideră că senzualitatea se naște odată femeile și ceea ce se învață pe parcurs este cochetaria. 

Femeile senzuale abundă în detalii, dar nu sunt 100% perfecte, naturalețea le face mai apetisante.

În mod surprinzător, există bărbați care susțin că senzualitatea este strâns legată de o personalitate bine definită și un caracter echilibrat, nu cu buze pline și forme proeminente.

Este clar că bărbații vor să interacționeze cu femei perfecte, dar sunt mai înclinați spre cele care îi fac să se simtă apreciați și importanți.

Cum este o femeie senzuală pentru un bărbat?

O femeie trebuie să știe că senzualitatea pentru un bărbat este o chestiune de atitudine, dispoziție și intuiție.

Senzualitatea unei femei are legătură cu dispoziția, disponibilitatea și capacitatea ei de a înțelege un bărbat, de a-l asculta și de a-l susține, printre altele.

Femeia senzuală trebuie să știe să fie provocatoare, dulce și misterioasă.

Interacțiunea cu un bărbat prin intermediul videochat-ului trebuie să fie una naturală. Ca model de videochat trebuie să arăți celui de dincolo de ecran că te bucuri de ceea ce faci. Trebuie să reușești să-l seduci uneori chiar doar din priviri, să-i îndeplinești cerințele atâta timp cât rămâi în zona ta de confort. Să fii lipsită de  inhibiții.

Potrivit specialiștilor în psihologie,  caracteristicile unei femei senzuale sunt stabilite de vârstă, cultură și experiențele foarte personale despre modul în care sexul frumos își trăiesc sexualitatea și relațiile de prietenie cu cei cu care interacționează. 

Caracteristicile unei femei senzuale

Își asumă un rol activ în seducție

Seducția joacă un rol foarte important în atragerea atenției unui bărbat și în determinarea sa de a-și dori să mai participe și la alte ședințe de videochat.

 O femeie senzuală este inteligentă, are un simț al umorului dezvoltat și tact. De asemenea, este foarte perspicace. În plus, știe când trebuie să fie docilă, agresivă sau sugestivă. Femeia senzuală își asumă un rol activ în procesul de seducție folosindu-și mintea, corpul și intuiția.

Își pune în evidență feminitatea

Femeia senzuală îl cunoaște foarte bine corpul și îl folosește constant în procesul de seducție. Este capabilă să-i facă pe interlocutorii săi să simtă la fel de bine ca ea sau chiar mai bine decât ea în timpul sesiunii de videochat. 

Potrivit specialiștilor, în mod paradoxal, bărbații admiră o femeie senzuală, dar se tem de ea. Această aptitudine depinde de gradul de nesiguranță manifestat de aceștia în fața unei femei cu identitate, sigură pe ea, liberă, independentă, fără tabuuri, capabilă să se confrunte cu orice situație.

Unii bărbați se simt intimidați de o astfel de femeie, deoarece nu mai regăsesc acea femeie supusă, care îi face să se simtă importanți. Cu toate acestea, adevărata femeie senzuală îi face să se simtă unici fără a se subestima pe sine însăși. 

Așadar, dacă crezi că senzualitatea nu este deloc o problemă pentru tine, atunci te așteptăm în echipa CamStars. Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Vino în echipa noastră! Vino alături de noi pentru a-ți schimba viața în bine.