Multe persoane care optează pentru un salariu fix ce nu depinde de performanțele de la locul de muncă, se întreabă cum poate un model de videochat să câștige sume atât de consistente dacă este plătit pe bază de comision? Dar acest lucru nu numai că este posibil, ci reprezintă și motivul pentru care modelele CamStars Studio se bucură de venituri chiar și de cinci – șase ori mai mari decât femeile cu alte meserii. Iată care sunt principalele patru motive pentru care are loc un astfel de fenomen:

De ce este mai bine să fii plătită pe bază de comision?

Cum reușesc modelele de videochat să câștige sume fabuloase?

#1 La CamStars primești un procent de 60% din încasări

Da! Ai citit bine. Cu toate că asigurăm modelelor noastre tot confortul de care au nevoie pentru a performa la cele mai înalte standarde, le oferim mai mult decât ne oprim nouă. Și asta se datorează faptului că la CamStars Studio nu modelele muncesc pentru noi, ci noi pentru modele.
Suntem conștienți de faptul că tot ce am realizat până în acest moment se datorează muncii depuse de modelele noastre și ne arătăm recunoștința prin plata unor comisioane care să fie în avantajul lor.

#2 Plata pe bază de comision înseamnă fair play

Când un patron angajează un salariat pe un salariu fix, el se așteaptă să obțină de la acesta cât mai mult și uneori câștigă de pe urma sa chiar și de zece ori mai mult decât banii cu care îl plătește. Nu este corect, dar prin acceptarea unui astfel de contract de muncă, șansele de reușită și de a obține un salariu bun sunt aproape nule.
Pe de altă parte, plata pe bază de comision poată fi privită ca definiția unei atitudini corecte a angajatorului față de angajat. Pentru că el este cel care asigură mediul propice dezvoltării afacerii, este normal ca un patron să-și oprească din banii obținuți de angajatul său și pentru companie. Dar prin acordarea de comisioane și bonusuri în funcție de performanțele salariatului, acesta asigură un echilibru între munca depusă de angajat și banii pe care acesta îi primește.

#3 Când cerul este limita, te ambiționezi să câștigi mai mult

Cine nu ar munci mai mult dacă ar ști că astfel se întoarce acasă cu mai muți bani? De cele mai multe ori chiar și angajații capabili nu își arată adevărata capacitate deoarece consideră că valoare muncii lor nu se reflectă în suma banilor primiți.
Însă noi, cei de la CamStars Studio, ne dorim ca modelele noastre să aibă cele mai bune performanțe și să se străduiască nu pentru că așa le îndemnăm noi, ci pentru că văd acest lucru în folosul lor. Astfel, începând cu deschiderea studioului și continuând cu anii ce vor urma, ne vom baza pe acest sistem motivant de plată pentru creșterea atât a productivității, cât și a satisfacției angajatelor noastre.

#4 Tu alegi dacă pui mai mult preț pe bani sau pe timp

Încă un motiv pentru care ne plătim modelele pe bază de comision și considerăm această condiție în avantajul lor este dorința de a le permite să aleagă singure ce este mai important pentru ele dintre bani și timp liber.
Nefiind condiționate de un număr de ore de muncă pentru a-și primi salariul, ele pot alege dacă pun mai mult preț pe remunerație sau pe relaxare și astfel sunt libere să adopte stilul de viață pe care îl preferă.

În loc de concluzie

La CamStars Studio considerăm că sistemul de plată pe bază de comision este în avantajul modelelor noastre din următoarele patru motive:

  • comisionul din încasări pe care îl acordăm este mult mai mare decât în cazul altor studiouri și de asemenea depășește suma de bani pe care o oprim pentru noi;
  • printr-un astfel de sistem de plată suntem corecți și răsplătim fiecare moment muncit de modelele noastre;
  • faptul că nu există limite superioare ale veniturilor pe care le pot încasa, ambiționează modelele să muncească mai mult și implicit să câștige mai mult;
  • alegerea celui mai important lucru dintre timp și bani rămâne o decizie la latitudinea modelului.