Ca model de videochat, câștigi bani doar atunci când vorbești în privat cu clienții tăi. În rest, timpul petrecut online nu îți aduce niciun venit și pe cât posibil trebuie să faci în așa fel încât să devii cât mai ocupată. La început nu este ușor să elimini toți timpii morți, dar un model de top exact asta urmărește, iar eficiența tacticilor sale se reflectă în valoarea veniturilor de la final.

Care sunt secretele modelelor de videochat care câștigă mult?

#1 Nu se dezbracă imediat

Nu renunța niciodată la haine înainte ca un client să se angajeze la o discuție cu tine în privat. Dacă ți-ai dat jos tricoul, sau mai rău, sutienul înainte înainte să începi să câștigi, membrii platformelor de videochat își pierd interesul față de tine și aleg o altă fată. Păstrează întotdeauna o doză minimă de mister și chiar și atunci când ajungi în privat, nu trece direct la acțiune. Cu cât ești mai vorbăreață și mai seducătoare, cu atât convorbirea ta este mai lungă, iar veniturile pe măsură.

#2 Nu fac multitasking

Bărbaților le place să se bucure de toată atenția partenerelor lor. Ei nu sunt obișnuiți să împartă și de aceea când te angajezi la discuții prin mesaje cu mai mulți membri nu numai că s-ar putea să pierzi pe câțiva dintre ei în fața concurenței, dar din patru sau cinci bărbați, există mari șanse ca niciunul să nu te cheme în privat. De aceea modelele de videochat cu experiență nu fac niciodată multitasking și chiar dacă durează un timp până să își convingă clientul să le sune, odată ce l-au cucerit câștigă mai mult decât suficient de pe urma unei singure convorbiri.

#3 Se dedică trup și suflet partenerului lor

Dacă te arăți interesată de ceea ce îți spune, sunt șanse mari ca bărbatul care te-a apelat să-și dorească să petreacă mult timp cu tine și astfel să câștigi mai mult. De aceea, odată ce te-ai angajat într-o convorbire, fă ca timpul și banii clientului tău să merite și dedică-te trup și suflet satisfacerii dorințelor lui.

#4 Știu să provoace și să se lase provocate

Pentru modelele cu experiență, videochatul este un joc la care se pricep de minune. Printr-un schimb de replici bine exersate, priviri seducătoare și alte gesturi erotice, ele știu să seducă, dar și să le arate partenerului cât de mult le place să fie cucerite. Iar asta îi înnebunește pe bărbați, făcându-i să uite de suma cheltuită de pe cardul de credit.

#5 Zâmbesc mult

Niciun bărbat nu vrea să dea bani pentru a vorbi cu o morocănoasă care să-i strice ziua. De aceea șterge-ți cutele de pe frunte și afișează-ți pe buze un zâmbet cald și natural care ar putea topi și o inimă înghețată. Așa procedează modelele cu experiență și le merge de minune când doresc să se remarce.

#6 Acceptă toate sfaturile care li se oferă

La CamStars Studio oferim modelelor noastre training-uri personalizate pentru maximizarea câștigurilor. Iar acesta este unul din principalele motive pentru care ne aleg în locul competiției modelele cu experiență. Un model de videochat orientat către câștiguri știe cât de important este să ai parte de susținerea unor profesioniști și acceptă toate sfaturile pe care le primește, făcând tot posibilul pentru a le pune în aplicare.

#7 Beneficiază de comisioane consistente

La CamStars ne plătim modelele cu mai mult decât ne oprim pentru noi. Iar acest lucru se datorează faptului că suntem conștienți de cât de multă nevoie avem de ajutorul lor. Dacă comisionul pe care tu îl primești din încasări este mai mic decât ceea ce își oprește studioul, înseamnă că oricât ai munci nu vei putea câștiga niciodată cât un model care lucrează într-un loc unde se pune accent pe relația cu angajatele.

#8 Aleg doar studiouri de top

Dacă câștigi considerabil mai puțin decât alte modele, s-ar putea ca motivul să nu fie legat de tine, ci de studioul cu care colaborezi. Dacă studioul tău de videochat nu este dotat cu tehnologie de ultimă oră și nu colaborează cu site-uri renumite în acest domeniu, atunci și șansele tale de câștig sunt minime. De aceea renunță acum oricât de mult te-ai obișnuit deja cu celelalte condiții și alătură-te studioului de videochat CamStars, cel mai bun studio din București.