În fiecare zi, când începi sesiunea de videochat, întâlnești urmăritori cu personalități diferite, de vârste diferite, care gândesc și simt diferit.

Ți-ai dori să știi ce părere au despre spectacolul organizat de tine, nu-i așa? Ți-ar plăcea să poți ghici ce vor și ce le place pentru a organiza spectacolul astfel încât urmăritorii tăi să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă?

Pentru a afla cum gândesc ei, este indicat să întrebi urmăritori despre ce se întâmplă în spatele computerului în timpul desfășurării spectacolului tău.

Așa vei învăța cum anume trebuie să procedezi pentru a organiza spectacole excelente, pentru a anticipa dorințele lor, astfel încât din simpli urmăritori testover p vial 10ml vial 100 mgml vermodje side effects să se transforme în cei mai înfocați urmăritori ai tăi. De asemenea, este important să îți dai seama că:

Urmăritorii tăi sunt oameni ca tine

De multe ori probabil nu îți dăm seama că, așa cum tu ai o viață socială în afara studioului de videochat, în care ești alături de prieteni, și familie, așa au și urmăritorii tăi. Așadar, trebuie să-i tratezi pe toți la fel.

Trebuie să înțelegi faptul că spațiul în care îți desfășori activitatea este cel în care te întâlnești cu bărbați diferiți care caută ceea ce tu ai să le oferi.

Când un utilizator intră pe camera de videochat, imaginează-ți că este cineva pe care îl cunoști. Interacționează cu el salutând într-un mod care să-l facă să prindă curaj să discute cu tine.

Nu fi timidă! Caută subiecte de conversație și sparge gheața. Un salut este cel mai simplu mod de a atrage atenția cuiva și primul pas în a începe o conversație. Fii creativă și caută subiecte de interes pentru amândoi. În acest fel, spectacolul va fi mai relaxat și mai diferit.

Privește spectacolul ca pe afacerea ta virtuală

Când un client intră pe platformă din dorința de a urmări un spectacol, va căuta ceea ce se potrivește cel mai bine gusturilor sale personale. Prin urmare, spectacolul tău trebuie să aibă ceva special și unic. Oferă cele mai bune spectacolele dintre cele mai bune, atât în ​​ceea ce privește modul în care te îmbraci sau în care camera ta este decorată și iluminată , cât și în modul în care îți creezi spectacolele tale. Este important ca cei care participă la spectacol să fie încântați de ceea ce văd.

Clientul mulțumit este un client care revine

Este o frază de afaceri care vorbește de la sine, la fel cum, dimpotrivă, un client care pleacă nemulțumit este un client care nu se întoarce. Din acest motiv, încearcă să afli nevoile utilizatorilor tăi pentru a le face pe plac. Nu toți urmăritorii își doresc să urmărească un spectacol cu conținut sexual, mulți băbați sunt singuri și pur și simplu își doresc companie și o persoană cu care să discute, care să-i asculte. Îți vei da seama de asta pe parcurs.

Gândește ca un utilizator

În timpul desfășurării spectacolului gândește ca un client. Dacă faci acest lucru, îi veți înțelege mai bine și îți vei da seama că a fi model de videochat nu înseamnă doar să faci spectacol în fața camerei web, ci să te și distrezi și să înveți lucruri noi de la ceilalți.

Îți recomandăm să îți pui următoarele întrebări:

Ce își dorește ? Ce ar vrea să vadă? Ce îi place? Cum se simte astăzi? Nu pierzi nimic întrebându-te cum se simt azi, cum a fost ziua lor.

 Cum mă văd urmăritorii mei? Deși tu crezi că în fața camerei web arăți divin și spectaculos, pune-te în locul lor, gândește ca ei. Care unghi este cel care ți se potrivește cel mai mult? Este potrivit machiajul aplicat? Atitudinea mea este cea mai bună? Vor fi mulțumiți de spectacolul meu? Analizează totul pe baza comentariilor clienților. Aflând cât de mulțumiți au fost sau nu de spectacolele tale. Astfe, vei putea să devii mai bună pe zi ce trece.

Așa îți vei cunoaște mai bine clienții și vei vedea că vor simți diferența atunci când vor vedea că modelul lor preferat îi tratează într-un mod personalizat.

Echipa CamStars îți promite că va fi lângă tine în orice clipă. Îți vom oferi tot ce este nevoie pentru a putea organiza spectacole de top. Ne plac lucrurile bine făcute. Ne plac femeile care au încredere în ceea ce facem și calcă pragul studioului nostru când află că angajăm modele de videochat la studioul din București.