Astrologia este știința care studiază comportamentul stelelor în ceea ce privește oamenii și care urmărește să determine destinul ființelor umane și unele manifestări naturale pe pământ. Prin urmare, este legată de fiecare dintre domeniile vieții.

În acest articol, îți vom spune care sunt jucăriile sexuale  în funcție de zodia ta.

Vărsător: Femeile născute sub acest semn zodiacal au o personalitate independentă. Existența unei singure opțiuni este plictisitoare pentru tine. Așadar, îți recomandăm să utilizați vibratorul tip iepure. Este o jucărie care îți oferă două opțiuni de stimulare.

Pești: Îți place să te lași pradă senzațiilor. Prin urmare, în intimitate, este ideal să încerci vibratorul wireless. Pentru aceasta, există aplicația OhMiBod BlueMotion, care îți permite să oferi ventilatorului posibilitatea de a alege intensitatea vibrațiilor. Este un joc care cu siguranță îți va plăcea.

Berbec: Fiind persoane conduse de elementul foc, modelele născute sub acest semn zodiacal preferă întotdeauna să încerce noi experiențe fără teama de stigmate. Avem dreptate, nu-i așa?

Taur: Una dintre caracteristicile principale ale modelelor născute sub acest semn zodiacal este că nu le place să simtă durere- dimpotrivă, ele caută ca fiecare experiență în timpul sesiunilor de videochat să fie încărcată de delicatețe și senzualitate extremă. Prin urmare, pentru ele sunt potrivite jucăriile care le ajută să-și atingă obiectivele într-un mod delicat.

Gemeni: Din fire, aceste modele sunt versatile. Le place atât căldura, cât și frigul, așa că încearcă mereu noi tehnici care să le îmbunătățească spectacolele astfel încât să fie distractive. De aceea, îți recomandăm să alegi o jucărie cu două motoare sub formă de iepuraș care îți permite să adaptezi viteza de vibrație la fiecare ureche.

Dacă nu ai încercat încă o astfel de jucărie, îți recomandăm să o faci, este timpul său.

Rac: Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt cunoscute pentru reacțiile emoționale puternice și pentru atașamentul tău față de tot ceea ce îți place. Prin urmare, poți utiliza o jucărie sexuală capabilă să trezească acele emoții puternice. 

Leu: Modelele în zodia Leului sunt foarte independente. Este aproape imposibil ca cineva să-ți spună ce să faci, cum și când, din acest motiv este necesar să ai printre jucăriile tale preferate o baghetă magică cu care să poți decide singură nivelul plăcerii tale.

Fecioară: Dorința ta neîncetată de a depăși totul, te determină să încerci lucruri noi care îți hrănesc libidoul, de aceea reînnoirea setului tău de jucării sexuale este esențială pentru tine. În acest caz, este indicat un exercisor pentru consolidarea și tonifierea mușchilor podelei pelvine. Te asigurăm că te vei simți minunat verificând nivelul de intensitate și exercițiul efectuat în aplicația sa. Pe piață, îl poți găsi sub numele Elvie. Este un dispozitiv frumos într-o nuanță de verde mentă, super chic.

Balanță: Dacă faci parte dintre modelele înrăite ale acestui semn, este indicat să încerci vibratorul cu indicator de la distanță- ideal pentru fetele care vor să-și măsoare capacitatea de rezistență.

Scorpion: Femeia născută în această zodie este mereu activă și își dorește să organieze spectacole senzuale și îndrăznețe. Dacă ești născută în această zodie îți recomandăm să-ți alegi o jucărie care îți permite să faci mișcări îndrăznețe în încercarea de a trezi imaginația celor care te urmăresc.

Săgetător: Monotonia este un lucru care nu va funcționa niciodată în cazul unui model de videochat care s-a născut sub acest semn zodiacal. Prin urmare, poți să încerci să folosești un dildo tentacul, deoarece această jucărie are texturi diferite și o formă ergonomică pentru un extaz fără egal.

Capricorn: Te simți bine în pielea ta și ceea ce te face să te simți bine nu este în conformitate cu ceea ce spun alții. În cazul tău, jucările îndrăznețe sunt perfecte. Îți place să fii îndrăzneață și foarte activă în timpul sesiunii de videochat.

Cu aceste jucării vei trezi fantezia tuturor celor care îți urmăresc spectacolele.

Acestea fiind zise, îți urăm mult succes! Echipa CamStars va fi mereu lângă tine, să știi. Ne place să ne sprijinim modelele. Ne place să dăm tuturor femeilor îndrăznețe șansa de a-și îmbunătăți viața. Angajăm modele de videochat la studioul din București.