Ca model de videochat câștigi bani doar atunci când ești online și vorbești în privat cu clienții tăi. Restul mesajelor pe care le trimiți pentru a-i convinge pe bărbați să stea de vorbă cu tine nu îți aduc niciun beneficiu, ba mai mult, sunt destul de solicitante având în vedere că sunt un serviciu pe care îl oferi gratis. Dar nu există alte metode pentru a-ți convinge clienții să intre în privat și cu cât ești mai atrăgătoare cu atât ai mai mult succes.
Pe de altă parte, odată ce ajungi să porți o conversație unu la unu, apare o altă mare problemă: livrarea unui show cât mai lung pentru ca bărbatul din fața ta să plătească mai mult. Iar aici intervine timiditatea care stă în calea ta și a câștigurilor mari. Odată ce i-ai cucerit și s-au hotărât să vorbească cu tine, este păcat să pierzi clienți pe bandă rulantă din cauza unei trăsături de caracter de care poți să scapi dacă știi cum. De aceea, pentru că ne dorim ce-i mai bun pentru modelele noastre, noi, cei de la CamStars, am pregătit în acest articol o listă de sfaturi care te vor ajuta să scapi de timiditate și să câștigi mai mult.

Cum să scapi de timiditate pentru a câștiga mai mult ca model?

#1 Gândește-te la venituri

Am fi putut începe cu orice alt sfat pentru a te ajuta să scapi de timiditate, dar la urma urmei, scopul tău principal, cel pentru care ai devenit model de videochat, este să câștigi. Așa cum nimeni nu se duce opt ore pe zi la birou doar de plăcere, nici un model nu se închide într-o cameră, oricât ar fi ea de elegantă, pentru a sta la taclale cu diferite persoane dacă nu ar primi bani pentru acest serviciu. Așa că data viitoare când timiditatea nu îți dă voie să te exprimi așa cum ți-ar plăcea sau așa cum îți cere clientul, gândește-te la ceea ce poți să faci cu banii din încasări după ce i-ai câștigat.

#2 Încearcă să oferi mereu reprezentația vieții tale

Dacă următoarea ta reprezentație ar fi și ultima, nu-i așa cu nu te-ar mai interesa niciun fel de prejudecăți și ai face ca totul să iasă perfect? Chiar dacă este vorba de o reprezentație privată, pe care i-o oferi unei singure persoane, este adevărat că ți-ar plăcea să lași o impresie extraordinară pentru ca acel bărbat să te țină minte ca cel mai bun model pe care l-a întâlnit vreodată? Atunci, ca să scapi de timiditate și să îți intri mereu în rol, de ce nu te gândești la fiecare reprezentație a ta ca și cum nu se va mai repeta niciodată? Atât adrenalina, cât și conștientizarea faptului că nu vei mai găsi altă slujbă la fel de ușoară și la fel de bine plătită, te vor face să uiți de timiditate și să te manifești în voie, simțindu-te extraordinar și făcând pe plac clientului din fața ta.

#3 Repetă-ți ori de câte ori este nevoie că nu vă mai vede nimeni

Dacă ți se pare mai ușor să oferi o reprezentație bună gândindu-te că nu mai ai niciun alt spectator în afară de clientul tău, repetă-ți ori de câte ori este nevoie că așa și este. Videochatul este privat pentru un motiv, acela că doar cei care plătesc pot avea parte de ceva deosebit. Astfel, nimeni din ceilalți bărbați din camerele de chat nu poate să mai vadă ce faci tu odată ce te-ai angajat într-o conversație și de aceea ești complet singură, cu excepția perechii de ochi care plătește pentru ca reprezentația ta să aibă loc.

#4 Conștientizează ca ai de-a face cu un străin

Dacă îți este mai ușor în acest fel, adu-ți aminte că persoana din spatele ecranului este un bărbat pe care nu îl vei întâlni niciodată în viața reală. Chiar dacă la un moment dat ți se va părea fermecător și ți-ar plăcea poate să-l vezi și în realitate, studioul de videochat CamStars nu încurajează acest lucru și astfel, singura modalitate de contact este aici și acum. De aceea, fă ca nu doar pentru tine, ci și pentru el să merite momentele petrecute împreună.