Ca model de videochat sunt destul de puține ocaziile în care vei simți că-ți pierzi calmul și nu mai poți duce la bun sfârșit ceea ce ai început. Dar datoria noastră este să te pregătim pentru orice situație posibilă pentru ca tu să știi cum să reacționezi și la final să ieși elegant din conflictul în care ai fost implicată.
La CamStars Studio punem un deosebit accent pe bunăstarea modelelor noastre și ne gândim în permanență la metode și la practici care le-ar putea îmbunătăți experiența în cadrul companiei, crescându-le în același timp și veniturile. Astfel, am ales să vorbim în articolul de astăzi despre un subiect mai delicat pe care nu multe studiouri de videochat îl aduc în discuție și anume rezolvarea conflictelor dintre model și clienți și eliminarea tensiunilor.

Care sunt cele mai rele lucruri care ți se pot întâmpla în timpul sesiunilor live?

Ca model de videochat, cel mai important lucru pe care vrem să-l ții minte este faptul că ești în deplină siguranță. Datele tale personale nu sunt dezvăluite clienților sau partenerilor noștri și de aceea nici pe tine nu te încurajăm să o faci. De asemenea, chiar și în interiorul firmei, ca tu să te simți mereu confortabil și protejată, te sfătuim ca în locul numelui real să-ți alegi o poreclă sau un apelativ care să te reprezinte și pe care să-l folosești și față de celelalte modele. Astfel, luând în calcul aceste premise, cele mai rele lucruri care ți se pot întâmpla într-o sesiune de videochat sunt doar de natură verbală și nu te pot răni fizic cu nimic.

Ce fel de conflicte pot apărea între modele și clienți?

#1 Clienții îți cer să te dezbraci mai repede

Majoritatea bărbaților care apelează la serviciile unui model de videochat, o fac și pentru faptul că vor să comunice cu o femeie reală. Dacă și-ar dori doar să privească o femeie frumoasă, goală, ar putea să urmărească unul din milioanele de videoclipuri gratuite de pe internet pe care le pot accesa din doar câteva click-uri. Dar nu acesta este marele lor scop și de aceea bărbații nu cer modelelor de videochat să se dezbrace imediat. Există însă și excepții!
Când vezi că cel din fața ta se grăbește și te amenință că încheie conversația dacă nu îi arăți mai mult decât o faci deja, poți să încerci să-l seduci și să-l provoci să se implice în jocuri erotice cu tine. Dar dacă orice ai încerca nu dă rezultate, în final rămâne la latitudinea ta cum vrei să procedezi.
Pentru a evita însă astfel de situații, încearcă să nu faci promisiuni pe care să nu le respecți și atunci nici clienții nu îți vor cere ceea ce nu poți să le oferi.

#2 Clienții te jignesc sau îți adresează cuvinte vulgare

Ca model de videochat trebuie să faci diferența între jigniri și cuvinte dirty spuse cu scopul de a te incita. Poate că nu auzi în mod obișnuit aceleași expresii de la cei din jurul tău, dar nu te panica la primii termeni cu tentă sexuală pe care îi vei auzi de la clienții tăi deoarece nu o fac din lipsă de respect.
La urma urmei, pentru mulți bărbați videochatul este și o metodă de eliberare a tensiunii sexuale și trebuie să-i înțelegi să-i accepți dacă au un fetiș pentru cuvintele vulgare pe care vor să-l împărtășească cu tine.
Iar dacă toate merg bine și văd că intri în jocul lor, sunt șanse mari ca deschiderea ta și lipsa de inhibiții să te ajute să pleci cu mai mulți bani acasă la sfârșitul zilei.

#3 Clienții se arată nemulțumiți de prestația ta

Dacă văd că faci tot posibilul pentru a-i satisface, clienții se vor mulțumi cu reprezentația ta chiar dacă ai avut și momente de stângăcie. Ei nu se așteaptă la un robot care să execute perfect niște mișcări dinainte învățate și apreciază sincer naturalețea.
Singurele cazuri în care clienții platformelor de videochat se arată nemulțumiți și dau un rating slab modelelor cu care intră în contact sunt atunci când modelele se arată total lipsite de interes și fără tragere de inimă.
Atitudinea cântărește mult în ochii membrilor de pe platformele de videochat și dacă văd că ești implicată, cu siguranță te vor aprecia indiferent de show-ul pe care l-ai pregătit pentru ei.