Nu mai este demult un secret că în calitate de model de videochat câștigi suficient cât să-ți poți permite orice stil de viață îți dorești. Iar modelele CamStars sunt cu adevărat bine plătite deoarece pentru studioul nostru relația cu ele se află întotdeauna pe primul loc în topul priorităților noastre.
Astfel, dacă și pe tine te interesează această meserie, ca să te motivăm a te alătura echipei noastre, ne-am gândit pentru astăzi la un articol puțin mai diferit. Într-un interviu inedit le-am adus împreună pe trei dintre modelele noastre: Adina, Karina și Sonia, pentru a le întreba cum și-au petrecut vacanța dintre ani anul trecut și ce planuri au pentru cea care urmează, acum că s-au alăturat studioului nostru, pentru a-ți putea face o idee despre cât de mult te schimbă meseria de model.
Moderator CamStars Studio: Bună fetelor! Vă rog să vă prezentați pe rând, să spuneți de cât timp v-ați alăturat echipei CamStars și cât de mult diferă pentru voi Revelionul de anul acesta față de cel de anul trecut?
Adina: Bună! Eu sunt Adina și am devenit model de videochat la CamStars Studio acum două luni. Nu pot să spun că mi-am atins încă toate golurile financiare în acest timp, dar cel puțin am strâns mai mult decât suficient pentru a ciocni anul acesta de Revelion un pahar de șampanie cu iubitul meu într-un loc unde ne-am dorit să ajungem din totdeauna. Fiecare clipă petrecută împreună a fost una de vis și ne-am distrat de minune mereu indiferent de locul unde ne-a prins noaptea dintre ani. Anul trecut de exemplu, eram la bunicii lui la țară cu toată familia și mâncam cozonacii pe care eu și mama lui i-am făcut împreună. Dar anul 2020 ne va găsi în Viena unde vrem să sărbătorim afară, pe străzile orașului, în stilul Silvesterpfad, bucurându-ne alături de sute de mii de necunoscuți și încercând o experiență cu totul și cu totul nouă.
Karina: Hello! Eu sunt Karina și mi-am dorit mereu să ajung în America de Anul Nou. Am auzit că în New York se sărbătorește în stil mare și vreau să mă distrez într-o sală mare de evenimente precum Sony Hall de exemplu. Știu că poate sună copilăresc, dar o petrecere de acest fel a fost întotdeauna unul din visele mele cele mai mari și de aceea am aplicat pentru o viză de turist în Statele Unite imediat ce am devenit model, acum jumătate de an. Este un vis scump în care voi investi o bună parte din câștigurile încasate până acum, dar tocmai pentru că mi-am dorit atât de mult să ajung într-o zi în America am și devenit model de videochat. De asemenea, cu toate că sunt conștientă că planurile de anul acesta sunt radical opuse față de Revelionul de anul trecut când am petrecut cu prietenii într-un apartament din București, sunt convinsă că nu va fi ultima, ci doar prima oară de acum încolo când voi petrece în acest fel.
Sonia: Bună tuturor! Eu sunt Sonia și dintre noi toate, practic meseria de model de cel mai mult timp. Și eu am ales această meserie tot în 2019, dar cândva prin ianuarie, la puțin timp după Revelionul de anul trecut când mi-am propus că-mi voi schimba radical viața. În 2019 nu am avut parte de un Revelion banal, ci chiar de unul fabulos, la munte, pe pârtie. Însă ceva m-a făcut să cred că pot mai mult dacă îmi doresc acest lucru cu adevărat și astfel, imediat după întoarcerea în București m-am alăturat echipei CamStars Studio. Iar căldura cu care am fost primită, dar și îndrumarea de care am beneficiat la tot pasul m-au făcut să rămân și să-mi doresc din ce în ce mai mult să-mi depășesc condiția și să devin mai bună. Iar ca rezultat, investind o parte de câștigurile mele de până acum într-o vacanță de neuitat, anul 2020 mă va prinde în Dubai. De când eram mică și mă uitam la televizor la artificiile din diferite colțuri ale lumii din noaptea de Revelion, întotdeauna m-a fascinat Dubaiul cel mai mult, iar anul acesta, mulțumită studioului CamStars, am ocazia să le văd cu ochii mei.