Aspectul fizic contează mult pentru un model de videochat, dar nu îți fă griji dacă nu te încadrezi în niște standarde clasice de frumusețe. În ziua de astăzi se apreciază mai mult ca oricând naturalețea, originalitatea și unicitatea trăsăturilor fizice și dacă arăți diferit față de cei din jurul tău înseamnă că ai multe șanse de a deveni un model de videochat care se bucură de un real succes.
Pe de altă parte, oricât ar fi de frumoasă și atrăgătoare, orice femeie poate găsi la propria persoană câteva aspecte de îmbunătățit sau trăsături fizice pe care să pună mai mult accent. De aceea, în articolul de astăzi de la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, ne-am gândit să abordăm acest subiect și să vorbim atât despre modul în cate să-ți descoperi cele mai atrăgătoare trăsături, cât și metodele prin care să ți le pui în evidență.

Fă un experiment social pentru a realiza care sunt trăsăturile tale ce atrag persoanele de sex opus

Dacă nu vrei să-i întrebi pe bărbații pe care îi cunoști de ce te găsesc atrăgătoare de teama unui răspuns fals, atunci învață să le citești privirile. De exemplu, ia-i prin surprindere cerându-le ceva simplu sau punându-le o întrebare care să-i facă să cadă pe gânduri și urmărește în ce punct li se oprește privirea. Dacă se uită la buzele tale, înseamnă că ele sunt trăsătura care îi atrage cel mai mult; Dacă privesc fix în ochii tăi înseamnă că îi fascinezi cu frumusețea lor; Iar dacă nu-și pot ridica privirea din decolteu, atunci înseamnă că doar sunt bărbați și trebuie să repeți experimentul într-o altă ținută 🙂

Cum să-ți pui în evidență diferite calități fizice?

Ochii

Dacă ochii tăi au o culoare sau o formă deosebită care îi atrage pe bărbați, la CamStars Studio îți recomandăm să optezi pentru un machiaj care să-i scoată în evidență mai mult decât alte trăsături ale chipului tău. Conturează-i cu o nuanță de fard care să contrasteze cu culoarea lor naturală, sau mergi pe varianta clasică, cea mai sigură armă de seducție, și fă-i să arate ca niște ochi de pisică alungind cu negru colțul exterior. Tuturor bărbaților le place să îmblânzească feline feroce și clienții tăi nu se vor da în lături de la a-și exersa talentul și pe tine.

Buzele

Nu există o anume formă de buze care să fie mai atrăgătoare decât altele. Niște buze subțiri, dar frumos conturate și de o culoare apetisantă sunt la fel de atrăgătoare ca unele pline, înțepate parcă de o albinuță obraznică. În plus, mai ales dacă în spatele lor se ascunde o dantură perfectă, ca un șirag de perle albe, gura ta se transformă într-o unealtă de seducție pură. Astfel, dacă vrei să pui accent pe buzele tale, ai grijă doar ca ele să fie mereu corespunzător hidratate, moi și catifelate și să le rujezi într-o culoare care îți complimentează tonul pielii.

Părul

Bărbaților le plac în general femeile cu părul lung. Punct. Există și excepții, dar niciun bărbat cu capul pe umeri nu ar refuza o femeie cu un păr sănătos, mătăsos și strălucitor, mai ales dacă aceasta se află fix în fața lui. De aceea nu te așeza niciodată în fața camerelor de filmat fără să arunci o privire în oglindă și să te asiguri că părul tău arată impecabil. Culoarea contează mai puțin, dar aspectul îngrijit al părului reprezintă un punct de atracție fatală pentru orice bărbat.

Pielea

Dacă ești înzestrată de la natură cu o piele frumoasă, atunci ești norocoasă deoarece vei avea un succes răsunător ca model de videochat. Dacă nu, investește primii bani pe care îi câștigi de pe urma acestei meserii în îngrjirea pielii. Îți va aduce atât de multe satisfacții încât mai mult ca sigur se va transforma în cea mai bună investiție din viața ta. Mergi la un salon renumit și optează pentru masaj, împachetări, scrub și orice alte servicii recomandate pentru pielea ta. Apoi, nu uita de importanța respectării unei rutine sănătoase pentru piele, îndepărtând în fiecare seară orice urmă de machiaj și hidratându-ți pielea așa cum trebuie. De asemenea, dacă îți place să te bronzezi, bronezează-te, dar fă-o într-un mod responsabil, care să nu te afecteze pe viitor.