A fi  model de videochat în sine este o vocație, care, în ciuda a ceea ce se crede, nu este pentru toată lumea. Ca orice slujbă, necesită efort și dăruire, pentru a reuși satisfacerea cu succes a clienților care participă la sesiunile de videochat.
Desfășurarea activității în acest mediu presupune, într-un fel sau altul, crearea unui spectacol atractiv cu scopul de a fi pe placul clienților. Practic, modelele de videochat, în timpul sesiunii de videochat, încearcă să distreze cât mai mult participanții pentru ca aceștia să-și dorească să le vadă și cu altă ocazie.
Există spectacole atât de bine realizate încât, clienții ocazionali devin rapid clienți fideli, participând constant la aceste show-uri pline de erotism, care îi binedispun și îi ajută să uite măcar puțin de greutățile din viața cotidiană.
Majoritatea site-urilor și studiourilor interzic modelelor să ofere orice tip de informații personale, cu toate acestea, unele, fie din curiozitate, fie pentru le-au plăcut cu adevărat unii dintre utilizatorii lor, oferă acestora datele lor personale și, ulterior, se întâlnesc nu doar virtual, ci și în viața reală.
Din punctul nostru de vedere această decizie vă aparține. Tot vouă vă aparține și decizia de a dezvălui familiei și prietenilor unde lucrați. Noi, cei de la CamStars, vă promitem că datele voastre sunt confidențiale.
Acestea fiind zise să revenim la subiectul pe care vrem să-l dezbatem în acest articol. Așadar, un model de videochat este persoana care prin intermediul corpului și carismei sale realizează un spectacol de divertisment pentru adulți (spectacol și conversații cu conținut sexual) prin intermediul unei platforme pusă la dispoziție de un studio de videochat precum CamStars. În urma prestării unor servicii de videochat, modelele pot obține comisioane începând de la 60%, dar și un bonus la angajare de 500$.
Tot spectacolul erotic și fantezist oferit de modelele de videochat este virtual, în niciun moment nu există un contact fizic REAL cu persoana care participă la acest tip de divertisment.
Trebuie precizat faptul că modele de videochat nu folosesc internetul pentru întâlniri sexuale reale, acestea oferă clienților lor spectacole erotice și conversații fierbinți virtuale.
Videochatul este o afacere în care conversațiile erotice predomină. Cu toate acestea, cele mai bune modele și cele care câștigă mai mulți bani, în mod curios, uneori, nu sunt cele care fac cele mai multe spectacole erorice, ci cele care devin adevărate confidente pentru clienții lor. Acești clienți susțin modelele și studioul. De asemenea, acești utilizatori le apreciază și le respectă munca. Desigur, sexualitatea este un lucru care va fi întotdeauna prezent, dar diferența o reprezintă acea legătură emoțională care depășește suma pe care utilizatorii o plătesc pentru a participa la un spectacol de videochat.
De asemenea, este bine să clarificăm că, pentru a se ajunge un asemenea grad de încredere și simpatie între un model și un anumit utilizator, trebuie să treacă destul de mult timp. Acest lucru nu are loc peste noapte. În plus, este ceva strâns legat de capacitatea de empatie pe care modelul o poate genera cu clienții săi.

Cine poate fi model de videochat?

La CamStars poate lucra orice femeie indiferent de aspectul fizic sau vârsta sa. În plus, nu contează lipsa de experiență în acest domeniu. Tuturor modelelor care se alătură echipei noastre le oferim training pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din acest sector.
Considerăm că orice femeie are atuurile ei. Nu trebuie să aveți dimensiuni perfecte pentru a lucra ca model de videochat. Un bărbat poate fi atras nu doar de vârsta sau frumusețea voastră fizică. Gusturile persoanelor care vor să participe la un spectacol de videochat sunt destul de variate și după cum se spune populara zicală: „ gusturile nu se discută”. Dacă sunteți majore și vă doriți să câștigați suficient de bine încât să vă permiteți orice, CamStars vă așteaptă în echipa sa. De altfel, facem angajări modele de videochat la studioul din București.

Ce trebuie să faceți ca model de videochat?

După cum am menționat mai sus, trebuie să realizați spectacole distractive  și să încercați prin intermediul lor să îndepliniți cerințele clienților. Atâta timp cât cerințele acestora respectă regulile noastre, sunteți libere să faceți tot ceea ce vreți pentru a le satisface dorințele.
Echipa CamStars va fi în permanență lângă voi pentru a vă sprijini și rezolva orice fel de conflict ar putea apărea în timpul sesiunii de videochat. Așadar, dacă vă doriți un loc de muncă cu program flexibil și un salariu foarte bun, plătit întotdeauna la timp, vă așteptăm în echipa noastră.