În general, femeile aleg meseria de model de videochat pentru veniturile fabuloase câștigate de pe urma ei. Dar majoritatea lor ajung să descopere pe parcurs că nu doar banii, ci și multe alte avantaje recomandă meseria de model ca o meserie extraordinară, de care poți să te bucuri în voie la orice vârstă. Iar pentru a te ajuta să realizezi acest lucru și pentru a porni cu dreptul în cariera ta de model, noi cei de la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, ți-am pregătit pentru astăzi o listă cu motive pentru a deveni model de videochat, altele în afară de aspectul financiar.

6 Motive pentru a deveni un model de videochat

#1 Ca model te bucuri de libertate, iar timpul liber îți aparține în totalitate

Cred că ai auzit și tu de acele slujbe la birou la care după opt ore de program ești nevoit să-ți iei munca acasă ca să-ți duci la bun sfârșit toate sarcinile. Ei bine, ca model niciodată nu ți se va întâmpla acest lucru și mai mult decât atât, ești liberă să-ți faci programul așa cum îți dorești. Meseria de model nu este una solicitantă, dar dacă ai nevoie de mai mult timp liber într-unele zile decât în altele, ai posibilitatea de a profita de un program flexibil.

#2 Meseria de model este o ocazie ideală de a-ți perfecționa limba engleză

Membrii platformelor de videochat sunt bărbați din toată lumea, iar limba pe care o vei folosi pentru a comunica cu ei este engleza. De aceea, odată ce vei aprofunda și vei cunoaște din ce în ce mai multe persoane, îți vei îmbogăți vocabularul și te vei obișnui cu diferite tipuri de accente și personalități. Videochatul este cea mai simplă metodă de a cunoaște și a învăța o engleză universală pe care nu ai șansa să o descoperi luând lecții într-un institut.

#3 Ca model scapi pentru totdeauna de timiditate

Ți-e teamă să vorbești în public? Întâlnirea cu persoane pe care nu le cunoști îți provoacă anxietate? Nu-ți fă griji, vei scăpa rapid de astfel de probleme dacă devii model de videochat. Ca model de videochat munca ta se bazează pe comunicarea cu diferite persoane pe care nu le-ai mai întâlnit niciodată și la un moment dat, nu numai că te obișnuiești cu ideea de a vorbi cu necunoscuți, dar devine și o plăcere pentru faptul că fiecare experiență este unică și din fiecare conversație ai ceva nou de învățat.

#4 Meseria de model te ajută să-ți dezvolți cultura generală

Nicio metodă de învățare nu este mai plăcută decât conversația cu alte persoane. Iar de așa ceva ai parte din plin dacă devii un model de videochat. Fiecare din clienții tăi va fi nerăbdător să-ți împărtășească din cunoștințele sale și să-ți prezinte o mulțime din lucrurile pe care le știe și astfel, dacă ești autodidactă și ai o putere de memorare bună, îți vei îmbogăți bagajul de cunoștințe în cel mai simplu mod cu putință.

#5 Cunoscându-i pe alții ajungi să te cunoști mai bine pe tine

Modelele de succes fac tot posibilul să cunoască în cele câteva minute sau ore de conversație cu clienții lor multe lucruri despre persoana pe care o au în față. Iar prin acest mod ajung să se cunoască mai bine și pe ele însele și să aibă mai mult succes. Toți oamenii pe care îi întâlnești sunt de fapt o oglindă a propriei tale persoane. Din atitudinea lor și modul în care reacționează la fiecare din replicile și gesturile tale, dacă ești destul de atentă, poți să-ți dai seama cum ești tu de fapt în realitate. Și ajungând la astfel de performanțe, nimeni și nimic nu va mai putea sta în calea ta către succes.

#6 Jocul de teatru este o aptitudine care te ajută și în viața de zi cu zi

Privește-ți camera în care prestezi ca pe o scenă. Publicul este clientul din fața ta, iar tu ai misiunea de a oferi cel mai bun one man show de care ești capabilă. Iar dacă te specializezi în acest domeniu, nu doar ca model de videochat, ci și ca persoană, vei ajunge să poți obține de la cei din jur tot ce îți dorești.