Te-ai întrebat vreodată cum ți-ai petrece timpul liber dacă lună de lună ai câștiga suficienți bani încât să poți să faci ce vrei cu ei? Modelele de videochat de exemplu câștigă atât de mult încât au uitat de mult cum este să-ți faci programul în funcție de bugetul de care dispui și ca să-ți răspundem la îndrebarea ta, pentru articolul de astăzi am întrebat pe trei dintre modelele de la CamStars Studio cum se distrează atunci când au o zi liberă.

Cum își petrece un model de videochat o zi liberă?

Moderator CamStars Studio: Bună fetelor! În primul rând vă mulțumesc pentru faptul că ați acceptat să participați la acest scurt interviu. Ca temă am ales petrecerea timpului liber și mi-ar plăcea în continuare să-mi spuneți pe rând când este următoarea voastră zi liberă sau mini vacanță și ce planuri aveți pentru ea?
Laura: Bună! Eu sunt Laura și vă mulțumesc pentru șansa de a apărea pe site-ul CamStars Studio, în acest interviu! Următoarea mea zi liberă se întâmplă să fie chiar mâine, iar ca program, să știi că sunt destul de ocupată! În primul rând, am de gând să lenevesc în pat până pe la ora nouă și apoi mă duc la solar. Îmi place cum se vede lenjeria albă pe pielea bronzată și de aceea mi-am programat o ședință chiar înainte de coafor. Apoi, după ce voi deveni brunetă, am întâlnire la prânz cu o prietenă. Mi-a spus că a descoperit un restaurant nou cu preparate vegane și cu toate că eu nu sunt adepta trendului, mi-ar plăcea să văd ce gust au. După-amiază mergem amândouă la cumpărături. Am în minte câteva idei de ținute pe care mi-ar plăcea să le port când vorbesc cu clienții și cred că vom colinda mall-urile cel puțin cinci-șase ore. Seara mă văd cu iubitul meu. Suntem amândoi mari fani ai bucătăriei asiatice și cred că ne vom delecta la un restaurant cu sushi înainte să mergem în club.
Deea: Bună tuturor! Mie mi se spune Deea și de mâine am liber trei zile. Este practic o mini vacanță și de aceea m-am gândit să nu o petrec în București, ci mi-am luat bilete către Paris. Drumul cu avionul este mai scurt decât dacă aș merge undeva în țară și de aceea m-am gândit să profit de ocazie. În plus, se apropie și ziua mea și am zis că măcar acum merit un cadou mai scump. Merg cu iubitul meu și cu toate că el este interesat mai mult de sightseeing, cumpărăturile sunt o prioritate pentru mine. Am de gând să-mi iau o geantă Chanel și dacă tot ajung acolo poate și ceva accesorii pe care să le port și în timpul ședințelor online. Apoi vreau să mă satur de macarons! Ador dulciurile și mi-am imaginat mereu că aș face ravagii într-o patiserie franțuzească. De aceea vreau să profit de aceste zile și să-mi satisfac toate poftele cu cele mai rafinate delicatese franțuzești!
Megan: Hey! Eu sunt Megan și voi avea liber de azi într-o săptămână. Îmi ador job-ul și de aceea prefer să vin în fiecare zi și să muncesc decât să stau acasă, iar când îmi iau liber să mă relaxez câteva zile la rând. Peste o săptămână merg în Egipt. Este un vis pe care îl am de când eram mică, dar abia acum de când am devenit model am ajuns să pot să mi-l îndeplinesc. Și am zis că dacă tot merg, să-i iau și pe ai mei cu mine. Părinții mei nu prea au avut ocazia să iasă din țară, așa că m-am gândit să le fac eu o surpriză cu excursia asta. Plecăm imediat ce ies de la serviciu și stăm acolo o săptămână. Am rezervat un hotel cu all inclusive, așa că dacă nu vom avea chef de umblat, doar ne vom relaxa la piscină. Mie îmi place să citesc și nu găsesc nimic mai relaxant decât după amiezile lungi, petrecute cu o carte în mână, legănându-mă într-un balansoar. Așa că nu prea am încărcat programul, ci am lăsat o dată la două zile timp și pentru astfel de momente.