Sunt zeci de studiouri de videochat în București, dar niciunul nu se compară cu CamStars Studio, un loc care te va ajuta să-ți găsești chemarea. Cu ce ne diferențiem față de alte studiouri și ce fel de experiență vei avea dacă alegi să lucrezi cu noi, află din acest articol!

La CamStars Studio confidențialitatea este doar una din nenumăratele promisiuni pe care le respectăm cu sfințenie!

Îți înțelegem dorința de a păstra secretul în legătură cu locul de muncă și de aceea nu te vom ruga niciodată să pozezi sau să filmezi pentru a ne face reclamă pe rețelele sociale.
Probabil că ai văzut deja o mulțime de reclame pe Facebook la diferite studiouri care deși nu folosesc numele adevărat al modelelor din imagini și filmulețe, nu lasă loc de interpretare în legătură cu identitatea acestora expunându-le chipul.
Cu noi pe de altă parte, nu vei fi obligată să apari acolo unde nu îți dorești pentru că experiența în marketing ne-a învățat și alte metode de promovare. De aceea, identitatea modelelor noastre este 100% confidențială și nici măcar în cadrul companiei, față de alte modele, nu-ți vom dezvălui datele personale.
Astfel, vor afla că lucrezi ca model de videochat doar persoanele cărora le vei spune tu. Iar dacă dorești să păstrezi în continuare secretul, din partea noastră ai toată susținerea de care ai nevoie.

Aici știi de la început ce ai de făcut pentru că transparența ne definește business-ul din toate punctele de vedere

Așteaptă-te din start la un comision de cel puțin 60% din încasări și un bonus de angajare de 500 de dolari dacă îndeplinești anumite condiții. Și cu toate că nu este vorba de ceva dificil, punem accentul pe îndeplinirea acestor condiții spre deosebire de alte studiouri care promit bani înainte de semnarea contractul de angajare și abia în momentul în care îți dai acordul îți dau șansa să observi că există de fapt anumite clauze contractuale de respectat.
De asemenea, tot la transparență să te aștepți și când vine vorba de declararea veniturilor. Suntem un studio care funcționează 100% legal și de aceea plata la zi a impozitelor reprezintă pentru noi o prioritate.
În orice moment, poți afla cu exactitate suma veniturilor declarate și de asemenea suma taxelor pe care le plătim pentru a putea conduce legal o afacere de o asemenea amploare. Astfel, te poți asigura că nu suntem o firmă obscură despre care va trebui să păstrezi secretul, ci o companie ca oricare alta, cu care dacă vrei, poți să te mândrești ca angajată!

La CamStars Studio training-ul este un beneficiu pe care îl acordăm tuturor angajatelor noastre în funcție de nevoi

Nu căutăm neapărat femei cu experiență în videochat și nici fotomodele trase prin inel. Hai să ne cunoaștem mai întâi la o cafea și dacă ne placem reciproc, suntem siguri că vom avea parte de o colaborare pe cinste!
Ne plac modelele dezinvolte, sigure pe ele și mereu cu zâmbetul pe buze. Dar nu-ți fă griji nici dacă ai o fire timidă, sau ai trac în fața camerelor! Asigurăm training pentru toate modelele care au nevoie de un boost în carieră și suntem aici ca să te susținem moral ori de câte ori ai nevoie.
Indiferent de trăsăturile tale fizice, suntem convinși că ai ceva atrăgător cu care poți suci mințile bărbaților și împreună vom descoperi acel lucru. Poate fi vorba de subiectele pe care le abordezi când vorbești; Sau doar modul în care articulezi cuvintele; Sau poate nici una și nici alta și grația ta reiese din privirea seducătoare. Te ajutăm să-ți descoperi punctele forte și suntem mereu lângă tine ca să ți le perfecționezi.

De ce să te alături echipei CamStars Studio?

Suntem conștienți că ești extrem de ocupată și abia aștepți să te pui pe treabă. De aceea, în încheiere, ca să fim conciși, am alcătuit o listă cu principalele 10 motive pentru care ar trebui să te alături numaidecât echipei noastre de profesioniști:
#1 Îți respectăm intimitatea și confidențialitatea;
#2 Te plătim în funcție de performanțe și munca pe care o depui;
#3 Te ajutăm să-ți descoperi cele mai bune trăsături;
#4 Îți oferim tot suportul tehnic de care ai nevoie;
#5 Îți dăm șansa de a-ți alege singură programul;
#6 Te încurajăm să-ți continui studiile dacă încă ești la școală;
#7 Suntem deschiși când apare o probleme și ai nevoie de concediu;
#8 Nu avem clauze contractuale abuzive și îți respectăm deciziile;
#9 Îți oferim beneficiile de care profită orice angajat;
#10 Funcționăm în legalitate.