Pro și contra utilizării de extensii de gene în timpul spectacolelor de videochat
Extensiile de gene sunt utilizate pentru a îmbunătăți lungimea, curbura, cantitatea și grosimea genelor naturale.
Sunt folosite de femeile care vor să-și scoată în evidență ochii, pentru că le ajută să-i încadreze mai bine și să ofere profunzime privirii.
Pe parcursul spectacolelor de videochat, ochii îi fascinează pe urmăritori, deoarece majoritatea tind să se concentreze foarte mult pe expresiile modelelor, deci pe fața lor și, prin urmare, pe ochi.

Contra utilizării de extensii de gene

Provoacă mâncărime

Să nu credeți că veți face alergie sau ceva similar, dar când va apărea o stare de mâncărime la ochi, nu veți putea să vă scărpinați! Pentru că dacă vă scărpinați genele se pot desprinde și cădea.

Nu sunt ieftine

Aplicarea extensiile are loc în saloane de cosmetică, iar prețul destul de mare. Și nu numai asta, de obicei extensiile rezistă două săptămâni, așa că este o plăcere pe termen scurt.

Îndepărtarea machiajului

Dacă vă demachiați cu săpun și apă, uitați de asta. Nu trebuie să vă frecați sau să lăsați jetul de apă să curgă direct pe ochi. Ar trebui să vă demachiați folosind un disc de bumbac și un produs demachiant non-gras, astfel încât grăsimea să nu elimine lipiciul.

Îndepărtarea extensiilor de gene

Când luați decizia de a nu le retușa, nu trebuie să vi le scoateți voi! Trebuie să mergeți la cosmetică, pentru a nu vă distruge propriile gene.
Nu mai vorbim de faptul că durează o lună pentru a vă acomoda cu noile gene.

Trebuie să le retușați

Poate că nu vă deranjează să aveți grijă de ele și vă place rezultatul obținut. Cu toate acestea, așa cum am spus, aceste gene durează două, maxim trei săptămâni. Ar trebui să le retușați dacă doriți să vă bucurați în continuare de ele. În continuare vă vom dezvălui avantajele lor.
 

Pro-uri:

Un plus pentru look-ul natural

Dacă faceți parte dintre femeile cărora nu le place să se machieze foarte mult, aceste gene vă oferă un look natural, dar estetic în același timp. De asemenea, vă luminează și vă măresc ochii.

Vă ajută să economisiți timp dimineața

Când vă veți trezi dimineața, ochii vor arăta divin, încât rimelul și ondulatorul de gene nu vă vor mai fi de folos. Sunt perfecte pentru momentul în care nu aveți timp să vă machiați.

Cea mai bună opțiune pentru femeile cu gene mici

Dacă genele voastre sunt lungi, dar nu sunt ondulate, este mai bine să apelați la lashlifting.
Dar, dacă aveți gene mici, vă va plăcea efectul pe care extensiile îl au asupra privirii, feței și chiar a încrederii.

Vor crește noi gene

Nu pentru că le pierdeți pe ale voastre, ci pentru că este posibil ca lipiciul să acopere porii. Cert e că vă vor crește noi genele! Vor fi foarte mici, iar la început vi se vor părea amuzante, dar într-o lună vor ajunge la lungimea normală.

Extensiile de gene sunt perfecte pentru ocazii speciale

Recomandăm extensiile doar în două cazuri speciale: dacă genele voastre sunt mici, dacă nu veți avea timp să vă machiați. Vă veți simți frumoase și încrezătoare fără să apelați la machiaj.

Cum se pun extensiile de gene?

Aceste genele sintetice pot fi confecționate din mătase sau din păr de nurcă. Se lipesc pe genele naturale, una câte una, cu o pensetă anume și folosind un clei special, de obicei cianoacrilat de etil.
Există mai multe modele din care să alegeți, iar designul este personalizat după caz, căutând tipul de geană care se potrivește cel mai bine curburii, lungimii și grosimii, formei ochiului și trăsăturilor faciale. Pot fi așezate pe întreaga pleoapă sau numai la capete, umplând acele zone în care genele naturale sunt mai rare.
După aplicare, trebuie să așteptați cel puțin 48 de ore înainte pentru a uda genele ( trebuie să protejați foarte bine zona atunci când vă spălați părul sau fața).
Aplicarea acestor gene durează între o oră și jumătate și două ore, timp în care trebuie să stați cu ochii închiși, pentru a evita ca vaporii sau alte substanțe ale lipiciului să pătrundă în ochi.
Deși depinde de tehnica folosită, durata lor depinde de comportamentul genelor naturale. Este indicat să le retușați la fiecare 2 sau 3 săptămâni pentru a menține efectul dorit.
Sperăm ca cele dezvăluite în acest articol să vă ajute să luați cea bună decizie pentru succesul spectacolelor voastre.
De asemenea, sperăm că veți îndrăzniți să spuneți și altor persoane care își doresc o viață mai bună că facem angajări modele de videochat la studioul din București.