Credeți sau nu, există caracteristici, trăsături ale feței, atitudini sau anumite zone ale corpului vostru pe care utilizatorii le plac.
Ele devin atractive când apelați la gesturile voastre naturale pentru a atrage atenția bărbaților. Nu este vorba de a evidenția sau nu aceste trăsături. Este vorba de a trece de la aspectul sexual la cel senzual, doar cu un gest natural.
Ceea ce vrem să spunem este că nu trebuie să vă scoateți un articol de vestimentar pentru a atrage atenția celor care vă urmăresc prin intermediul camerei web. Există anumite trăsături care îi înnebunesc pe bărbați.

Picioare

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să vă dați seama ce parte a corpului vă laudă constant. De exemplu: „Îmi plac picioarele tale”. Dacă este un compliment constant, permiteți-ne să vă spunem, este partea voastră forte.
Alegeți-vă cu grijă hainele, tonifiați-vă picioarele și permiteți-le să le vadă puțin, arătați-le și, dacă puteți, cochetați cu ele.

Ochi, buze, gesturi

Dacă, dimpotrivă, nu vă laudă corpul ci fața, atunci punctele voastre forte sunt ochii, buzele sau gesturile. Puteți obține ceea ce doriți doar clipind din ochi.
Studiile realizate de-a lungul timpului au demonstrat că bărbații sunt atrași de culoarea roșie. Prin urmare, femeile care poartă ceva roșu trezesc mai repede dorința bărbaților.
Conform acestor studii, nu este necesar să purtați un articol vestimentar roșu, este suficient să vă dați buzele cu ruj roșu.

Raport talie / șolduri

Acest lucru este direct legat de capacitatea de a procrea și reproduce specia.Unii oameni de știință consideră că femeile cu un raport între talie și șold de la 7 până la 10 sunt mai atractive pentru bărbați. Pentru a vă face o idee, raportul talie / șold în medie la femei este între 9 și 10.

Voce înaltă

Spre deosebire de femei, care preferă vocile mai grave, bărbații preferă femeile cu voce înaltă. Acest lucru, potrivit oamenilor de știință, este legat de tinerețe și de un corp mai mic și mai fertil.
Sunt două lucruri pe care femeile nu le pot controla. Nimeni nu își alege tonul vocii sau relația dintre talie și șolduri… cel puțin nu în mod natural.

Păr sănătos

Există diferite tipuri de păr: drept, ondulat; mai închis, mai deschis; lung sau scurt. Nu contează. Important este să arate sănătos. Oamenii de știință au descoperit că bărbații sunt mai atrași de femeile al căror păr este sănătos, deoarece este și un indiciu al sănătății sexuale și al ferilității.

Zâmbesc larg și dinți albi

Femeile care zâmbesc mai mult sunt considerate mai atrăgătoare de către sexul opus (și, de asemenea, de femeile în sine). Nu există o explicație biologică sau evolutivă cunoscută, dar s-a dovedit statistic că bărbații preferă femeile care zâmbesc mai mult.

Machiaj discret

Un look mai natural este întotdeauna preferat în detrimentul machiajului artificial. Tenul femeilor este frumos în sine, iar bărbații înțeleg asta, având în vedere că preferă femeile nemachiate sau machiate discret.

Personalitate

Un alt punct important care trebuie amintit este personalitatea. Nu există o trăsătură mai atractivă decât cea care depășește trăsăturile fizice.
Nimeni nu o poate elimina sau concura împotriva ei. Carisma, sinceritatea, capacitatea de zâmbi pe parcursul spectacolele voastre, vă vor ajuta să câștigați mulți bani și să faceți parte dintre cele mai dorite și urmărite modele de videochat.
Nu mai vorbim de cât de mult îi atrage pe bărbați o femeie inteligentă.
Dacă citiți, studiați și vă îmbogățiți constant cunoștințele, puteți purta conversații pe teme diverse cu clienții voștri.
Când știți ce să răspundeți, când vă interesează un subiect de conversație și când știți multe lucruri despre el, veți trezi imediat interesul bărbaților.
Inteligența voastră îi va face pe bărbați să vă considere modele cu adevărat sexy. Și asta nu doar fiindcă vă veți scoate anumite articole vestimentare în timpul spectacolele, ci fiindcă le veți demonstra că aveți vaste cunoștințe din diverse domenii.
În cele din urmă, o altă trăsătură atractivă este cunoașterea unei limbi străine. Da, nu este nimic mai senzual pentru un bărbat decât să poate comunica în aceeași limbă cu femeia de dincolo de ecran, fără ca aceasta să îi scrie un mesaj text prin intermediul chat-ului.
Acestea fiind zise, nu ne rămâne decât să vă reamintim că în această lume plină de provocări frumoase, echipa CamStars vă va fi mereu alături, întrucât ne dorim să aveți parte succes.
Succesul tuturor celor care află că facem angajări modele de videochat la studioul din București și decid să colaboreze cu noi, este și succesul nostru.