Cariera de model de videochat îți oferă posibilitatea de a-ți îmbunătăți viața și de a te bucura de independență financiară. Te învăța să fii o femeie plină de farmec și să-ți îmbunătățești statutul socio-economic.

Pentru că ne dorim să ai parte de succes alături de noi, cei de la CamStars, îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să devii o femeie și mai fermecătoare și mai interesantă decât ești acum.

Este posibil să devii o femeie și mai plină de farmec datorită videochat-ului. Poți reuși acest lucru cu ajutorul articolelor vestimentare pe care le ai deja sau în care investești.

Important este să reții că acest lucru poate fi realizat treptat. Îl vei realiza din momentul în care vei încerca să înveți să te identifici și să-ți faci o impresie despre imaginea ta cu ajutorul unor întrebări precum: În acest moment mă îmbrac cum aș vrea să mă îmbrac? Parfumul pe care îl folosesc are impactul pe care aș vrea să-l aibă? Magazinele de unde îmi cumpăr diverse articole vestimentare sunt cele cu care mă identific? Stilul meu actual proiectează asupra altora imaginea pe care mi-o doresc?

De asemenea, trebuie să fii conștientă de faptul că farmecul apare prin crearea un stil personal. Odată ce-ți identifici stilul, acesta devine parte a imaginii tale. Chiar dacă în timpul spectacolelor de videochat vei renunța la anumite articole de îmbrăcăminte și accesorii, stilul tău personal va rămâne neschimbat și îți va da un plus de farmec.

Totodată, vei deveni o femeie și mai plină de farmec în momentul în care vei înțelege că trebuie să te străduiești să fii sexy în primul rând pentru tine, apoi pentru ceilalți. Că lenjeria intimă este la fel de importantă ca îmbrăcămintea exterioară, indiferent dacă nu o porți pentru a seduce tot timpul. Ea te poate ajuta să te simți sexy și extrem de bine în pielea ta, ceea ce va face ca farmecul să vină de la sine.

Identificându-ți stilul, ținând cont de mediul în care te miști, te cum vrei să te simți și să te perceapă ceilalți, îți poți crea o garderobă personală care să-ți dea încredere în sine și să-ți evidențieze situația financiară bună pe care ai datorită job-ului de model de videochat. Această garderobă personală te poate ajuta să te bucuri de farmecul pe care ți-l dorești. În plus, articolele vestimentare din garderoba ta nu trebuie să fie neaparat scumpe, căci nu întotdeauna cea mai scumpă piesă vestimentară sau accesoriu va reflecta stilul său personal.

Și, după ce îți creezi un stil personal și îți îmbunătățești calitatea vieții datorită videochat-ului, te sfătuim să călătorești. Călătoria este una dintre cele mai bune investiții în viață. Îți oferă alte perspective, dacă îți dai ocazia nu doaR să explorezi magazine din alte țări, ci să înveți despre alte culturi, să experimentezi viața de zi cu zi a altor culturi, să devii din ce în ce mai creativă ieșind din zona ta de confort. O astfel de călătorie de poate ajuta să dezvolți o gândire critică și analitică interesantă, ceea ce-ți va permite să organizezi spectacole fermecătoare.

Dă dovadă de atitudine în orice moment. Amintește-ți că o femeie plină de farmec dă dovadă de multă atitudine, se simte încrezătoare și sigură pe imaginea ei și știe să pună în evidență pe parcursul fiecărui spectacol de videochat. Se simte confortabil cu stilul ei de viață.

Acordă atenție look-ului tău. Trebuie să arăți întotdeauna fabulos. Coafura și machiajul tău trebuie să fie întotdeauna impecabile. Trebuie să ai grijă permanent de manichiura ta și de micile detalii precum accesoriile.

Spune Da întotdeauna rujului. Pentru a fi la modă și plină de farmec, spune Da rujului. De la un ruj roșu îndrăzneț până la un roz discret. Rujul va oferi întotdeauna aspectului tău un plus de farmec de care poți profita pentru a atrage atenția urmăritorilor tăi.

Străduiește-te să realizezi combinații atractive.  Nu-ți fie teamă să te joci cu piese la modă și cu cele clasice. Alege cu grijă piesele cu care poți crea o ținută atractivă. Poți folosi atât noutăți, cât și articole de îmbrăcăminte clasice. Important este să le combini astfel încât aspectul tău să fie îndrăzneț și în același timp echilibrat. Provoacă-te! Și nu-ți fie frică să porți lucruri vechi. Orice lucru îți poate da un plus de farmec dacă știi cum să-l porți.

Îndrăznește să fii TU într-o lume plină de prejudecăți! Îndrăznește să vorbești de CamStars și de faptul că facem angajări modele de videochat la studioul din București