Unii oameni sunt foarte sceptici cu privire la avantajele gândirii pozitive, în principal pentru că în trecut au încercat-o și nu au observat îmbunătățiri în viața lor.
Cei care resping gândirea pozitivă. Cei care nu o consideră o forță necesară pentru succes au dreptate dintr-un anumit punct de vedere: gândirea pozitivă nu vă va schimba viața
Adevărul este ca nu există ființe magice care așteaptă să vă transforme visele în realitate, doar atunci când gândiți pozitiv.
Acest lucru nu înseamnă, așadar, că gândirea pozitivă este o pierdere de timp. Dimpotrivă, gândirea pozitivă este primul pas într-un proces puternic care vă poate schimba viața dacă alegeți să o aplicați.
Este într-adevăr un instrument valoros pe care mulți oameni decid să nu îl ia în considerare și pierd șansa de a avea parte de rezultatele pe care și le doresc. Însă, gândirea pozitivă poate fi eficientă numai atunci când vă inspiră să luați măsuri pozitive pentru a vă atinge obiectivele.
În timp, atitudinea pozitivă devine un obicei pozitiv, iar aceste obiceiuri vor aduce în viața voastră rezultatele pe care le doriți.
Ce nu știați despre gândirea pozitivă:
Principalul motiv pentru care oamenii se deziluzionează în privința gândirii pozitive este că se așteaptă în mod eronat ca numai gândirea pozitivă să producă rezultate pozitive. Atunci când lucrurile nu se îmbunătățesc, aruncă complet vina pe gândirea pozitivă. Aceasta este o mare greșeală.
Când veți înțelege că gândirea pozitivă este primul pas într-un proces puternic, veți descoperi că beneficiul real al gândirii pozitive este de fapt impulsul de a lua măsuri.
Vă recomandăm să respectați pașii următori pentru a vă îmbunătăți viața gândind pozitiv:

  1. Vizualizați obiectivele din fiecare zi. Încercați ca în mintea voastră să existe imagini pozitive despre ceea ce veți experimenta odată ce veți realiza ceea ce v-ați propus să faceți.
  2. Folosiți aceste gânduri pozitive ca factori determinanți atunci când luați deciziile.
  3. Înțelegeți că atitudinile repetitive devin un obicei.
  4. Stabiliți obiceiurile care vă vor ajuta să atingeți cele mai importante obiective din viața voastră.

Rețineți faptul că, atunci când veți gândiți pozitiv, veți avea mai multă putere decât vă imaginați de a schimba situația prin acțiuni axate pe obiectivele voastre.
Așadar, vă sfătuim să gândiți pozitiv și vă faceți curaj să veniți în echipa CamStars. Este adevărat, orice lucru nou sperie. Însă nu și dacă gândiți pozitiv.
Gândind pozitiv veți reuși foarte ușor să vă adaptați la un mediu nou. În scurt timp, cu voință și cu puțin efort din partea voastră veți reuși să vă acomodați și veți vedea că studioul de videochat de la Universitateva deveni un loc în care vă veți simți în largul vostru.
Este important însă să nu țineți cont de cei care nu înțeleg cât este de important să gândești pozitiv dacă vrei să ai succes în viață. Nu vă lăsați influențați de cei care vă vor spune că videochatul nu este o activitate pe care să o puteți desfășura.
Dacă vă doriți o schimbare benefică în viața voastră trebuie să gândiți pozitiv/ În caz contrar, gândind negativ vă veți bloca, veți rămâne într-o zonă de confort care o să vă împiedice să vedeți lumea cu alți ochi.
Modul de a gândi al unei persoane, deși nu produce schimbări în mediul său, vă permite să vedeți oportunități acolo unde alții nu le văd și vă dă aripi pentru a reuși să vă bucurați de un mare succes, dacă modifică realitatea complet.
Videochatul poate fi una dintre acele oportunități pe care alții nu le văd. Chiar dacă ceilalți vă spun că nu veți putea lucra într-un studio de videochat în București,deoarece nu o consideră o bună oportunitate, gândind pozitiv veți putea profita de o ocazie extraordinară.
Urmați-ne exemplul. Gândind pozitiv, având încredere în propriile forțe, am creat o lume în care intră multe persoane care vor să-și schimbe viața în bine.
Fiți optimiste. Alături de noi totul va fi bine dacă aveți obiective clar stabilite și munciți cu drag și spor pentru atingerea lor.
De succes nu vă veți bucura imediat, acesta va veni însă când vă veți aștepta mai puțin. Și nu va veni oricum, ci cu suprize frumoase din partea noastră. Comisioane de peste 60% veți primi, din momentul în care vei lucra cu noi. Și asta nu e tot. Veți putea face tot ce ați visat, dar nu v-ați gândit că este posibil.
CamStars face totul posibil, gândind pozitiv!